До финала на кампанията "Коледа с е-фактура" остават няколко дни

До 12 декември всеки битов клиент на ЧЕЗ с е-фактура може да спечели голямата награда – електрическа тротинетка
Спонсорирано съдържание | 8 дек 2021 14:10, Анисия Иванова
До финала на кампанията "Коледа с е-фактура" остават няколко дни
Снимка: ЧЕЗ

На 12 декември 2021 г. приключва кампанията на ЧЕЗ Електро „Коледа с е-фактура“. От старта й на 1 ноември до момента над 6000 клиенти на дружеството направиха своята безплатна регистрация за електронна фактура и така броят на клиентите на „ЧЕЗ Електро България“ АД, които вече оцениха удобството, сигурността и екологичните ползи на електронната фактура, достигна 476 000.

Всеки понеделник от началото на ноември ЧЕЗ Електро подаряваше на един от участниците в кампанията стойността на последно платената от него фактура за електроенергия. Петима късметлии от Видин, Перник и София вече получиха като награда за избора си безплатна сметка за ток.

Всички битови клиенти, заявили електронна фактура през периода на кампанията, имат шанс да спечелят голямата награда – електрическа тротинетка. Тегленето е на 13 декември 2021 г., а печелившият ще бъде обявен в социалните мрежи, както и на официалния сайт www.cez.bg.

Правилата на „Коледа с е-фактура“ са публикувани на корпоративния сайт cez.bg.
Електронната фактура е напълно безплатна услуга. След регистрацията клиентите могат да следят документите си както в електронния архив на сайта cez.bg, така и на посочения от тях имейл адрес. Електронната фактура гарантира защита на личните данни, спестява време и дава възможност за лесно и практично контролиране на разходите. Тя е валиден, електронно подписан данъчен документ, който е напълно идентичен с хартиената версия.

Заявете своята електронна фактура, осигурете си удобство и сигурност! Ще спечелите Вие, ще спечелят и природата, и обществото!

За повече информация относно „Коледа с е-фактура“ и други услуги на „ЧЕЗ Електро България“ АД – информационната линия на дружеството е достъпна на номер 0700 10 010, на имейл:info@cezelectro.bg, във всеки от 29-те центрове за обслужване на клиенти на ЧЕЗ Електро на територията на Западна България, както и във фейсбук-профила @cezelectrobg.

 


Още по темата: ЧЕЗе-фактура
Още от

Спонсорирани публикации