Redmi Note 11 Pro 5G от Xiaomi – един от най-мощните смартфони в средния клас

Спонсорирано съдържание | 16 май 2022 08:30, Александър Попов

 

Когато дойде времето да избираме нов телефон, едно от най-важните неща, които проверяваме, е дали камерата е способна да заснеме качествени изображения. Безспорно другата ключова характеристика, за която следим, е капацитетът на батерията и нейната издръжливост. Всичко това автоматично изисква също отличен процесор и дисплей с безупречни цветове. Смартфонът, който обединява всички тези параметри, е новият телефон на Xiaomi от серията Redmi Note 11: Redmi Note 11 Pro 5G. Цената му го прави още по-привлекателен и го превръща в модел с флагман характеристики в средния клас.

Redmi Note 11 Pro 5G е част от серията Redmi Note 11, която в световен мащаб е една от най-продаваните от портфолиото на Xiaomi. Характеристиките при този модел са еднакво впечатляващи, но нека започнем от камерите.

Основната камера е 108MP и ви позволява да улавяте моменти с висока разделителна способност и реалистични детайли. Ултраширокоъгълната камера е 8MP и разкрива нови перспективи с широк ъгъл на гледане. При Redmi Note 11 Pro 5G имаме и 2MP макро камера, благодарение на която и най-малкият детайл няма да ви убегне. Предната камера е 16MP и гарантира ясни и естествено изглеждащи селфита.

Снимките и видеата, които заснемете, изглеждат още по-реалистични на безупречен дисплей. Този на Redmi Note 11 Pro 5G е именно такъв - 6.67-инчов Full HD+ AMOLED DotDisplay. Високата честота на опресняване до 120Hz и честота на дискретизация до 360Hz подобряват екранното изживяване с по-плавни анимации и преходи без забавяне, като същевременно регистрират по-прецизни докосвания с пръст.

Смартфонът е бърз и мощен във всеки аспект с помощта на усъвършенствания осемядрен процесор Snapdragon® 695. Този чипсет предлага 5G свързаност и превъзходна производителност, благодарение на 6nm технология на ниво флагман и тактова честота до 2,2 GHz.

Батерията на Redmi Note 11 Pro 5G е голям капацитет от 5000mAh. Тя поддържа 67W кабелно турбо зареждане, което е способно да зареди телефона с 50% само за 15 минути*. Така може да сте сигурни, че той винаги ще е в готовност за работа, снимки или онлайн срещи.

Дизайнът на Redmi Note 11 Pro 5G е стилен, красив и с плоски страни. Моделът се предлага в 3 цвята - Graphite Gray, Polar White и Atlantic Blue, които отговарят на всяко настроение. Двойните супер линейни високоговорители пък са способни да ви потопят в стерео звук за гарантирано забавление докато се отдавате на игри в свободното си време или се наслаждавате на музика. Налице е и 3.5мм жак за слушалки.


Всички смартфони от серията Redmi Note 11 са налични в партньорската мрежа на Xiaomi, във физическия магазин на бранда в Paradise Center, ниво 0, както и онлайн на mi-bulgaria.com.

*Данни от Xiaomi Labs. Реалните резултати могат да варират.


Още по темата: Redmi Note 11 Pro 5G
Още от

Спонсорирани публикации