Креслото в дневната - акцент и любимо място за отдих

Спонсорирано съдържание | 22 юли 2022 21:53, Александър Попов
Креслото в дневната - акцент и любимо място за отдих

Когато обзавеждаме нашата дневна, винаги се стремим да поставим различни акценти, които да придават повече ексцентричност и най-вече уют.

В по-честите случаи избираме в магазина готови модули, а сред тях често липсва креслото. А то може да послужи за интериорната декорация, както и да се използва като част от останалите мебели.

Но нашият съвет е да го превърнете в мечтаното място за отдих, кътчето за усамотение, в което можете да прочетете любима книга. Или да се насладите на чаша кафе. Голямото му предимство е, че лесно може да бъде преместено, където прецените.

Няма друга мебел, която да ви предложи такава независимост в дневната и със сигурност ще се превърне в любимо място на всеки член на семейството.

На пазара се предлагат стотици видове, в "Мебели Виденов" можете да откриете богата гама модели в различна цветова комбинация, в зависимост от бюджета, който сте си определили.

Избор на кресло

Винаги можете да се допитате до специалист, но защо не го изберете сами? По отношение на цветовете имате пълна свобода. Защото креслото може да бъде в тон с останалото обзавеждане, може да бъде и акцент. Ето защо само вашето мнение има значение, това трябва да бъде място, което ще ви носи удовлетворение и уют.

В зависимост от големината на жилището се предлагат различни видове. Най-важният момент е да търсите удобството, в противен случай ще ви служи единствено за декорация.

Важен елемент е тапицерията на креслото. Естествената кожа се поддържа най-лесно, на пазара се предлагат и редица препарати, които ще ви помогнат в почистването. Трябва да се внимава с текстилните облицовки, търсете такива, които не пропускат течности в меката част на креслото. Изкуствената тапицерия най-лесно се износва през годините.

При избора ви е важно и как си представяте използването на креслото. Ако то ще бъде местено постоянно, изберете от по-леките варианти. Те позволяват и лесно почистване на мястото, което ще го сложите. При обсобяване на кът пък по-подходящи са масивните кресла.

Класиката

Класиката си остава креслото от кафява кожа. Вписва се във всеки интериор, а цветът прави цялостаната визия на дневната по-мека. Те са перфектният избор, ако оформяте отделен кът. Самото кресло придава умерен лукс и може умело да се комбинира с винтидж елементи, включително и с отделна малка масичка. Ако се спрете на този вариант, препоръчваме да не правите компромис с качеството. Коженото кресло е подходящо за дневни с по-голяма квадратура или за работна стая.


Още по темата: кресломебели Виденов
Още от

Спонсорирани публикации