Революционни условия за общуване в над 130 дестинациина 6 континента от A1

Новият роуминг план е предназначен както за частни, така и за бизнес клиенти
Спонсорирано съдържание | 22 авг 2022 14:55, Анисия Иванова
Революционни условия за общуване в над 130 дестинациина 6 континента от A1
Снимка: А1

Тарифен план без аналог на българския пазар предлага A1 на пътуващите по света. Roaming Revolution дава възможност за лесно и изгодно общуване в над 130 дестинации, сред които има популярни туристически кътчета и страни с голяма българска диаспора. Телекомът за първи път у нас създава условия за лесно общуване в роуминг на 6 континента.

Ключово за Roaming Revolution е разделянето на света на 5 зони. Във всяка от тях потребителите получават най-добри възможности за разговори и използване на мобилен интернет.

A1 вече значително подобри условията за роуминг в Западните Балкани чрез Стандартната роуминг тарифа, но Roaming Revolution прави следващата стъпка. При дневна такса от 4,99 лв. минутите от Северна Македония и Сърбия до България са неограничени заедно с 500 мегабайта мобилни данни на ден. Същите условия важат и за Турция и Великобритания.

Албания и Черна гора се очертават като все по-актуални морски дестинации за активните хора, а Швейцария продължава да бъде бизнес сърцето на Европа. Roaming Revolution предлага отлични условия за общуването при пътуване в тези три държави. Изходящите разговори към България са по 0,59 лв. на минута, а включените МВ остават 500 на ден при дневна такса от 9,99 лв.

Екзотичните пътешествия вече не са запазена територия за малцина у нас. Почиващите в Египет, Йордания, Виетнам, ОАЕ или Доминиканската република до момента традиционно разчитаха на местни SIM карти и Wi-Fi мрежи, за да поддържат връзка с близките си, но с Roaming Revolution вече е възможен и друг вариант – 500 МВ всеки ден и разговори с България за 1,99 лв. на минута срещу 19,99 лв. дневна такса.Тези условия могат да се използват и при пътуване в САЩ, ЮАР, Бразилия и много други.

Roaming Revolution дава допълнителни възможности и за най-масовите пътувания – тези в Европейския съюз и Европейското икономическо пространство. Там срещу 0,99 лв. дневна такса потребителят може да използва неограничени минути за разговори с близките си у нас и 500 мегабайта мобилен интернетна ден – без значение какъв национален тарифен план ползва.

В петата зона са държавите извън споменатите вече групи, като при тях няма дневна такса.

Пълният списък с дестинациите можете да намерите по-долу, като за всяка държава дневната такса, мегабайтите и минутите се прилагат отделно и са валидни до 23:59 ч. на съответния ден по българско време. Първата активация на плана е напълно безплатна, а всяка следваща (например, след преминаване към друг роуминг план и връщане към Roaming Revolution) е на цена от 9,99 лв. без ДДС. При липса на потребление не се начислява дневна такса.

Бизнес клиентите получават двойно повече мегабайти, както и по-ниски цени за разговори и съобщения, като размерът на техните дневни такси е различен от този за частните клиенти. Начислява се също месечна такса в размер на 4,99 лв. без ДДС. Отново първата активация е безплатна. По този начин пътуващите по работа могат да разчитат на предвидимо добри условия за връзка с България.

Повече информация ще намерите на www.a1.bg/rr за частни клиенти и www.a1.bg/brr за бизнес клиенти.Частните клиенти могат да управляват своя Roaming Revolution план чрез уеб версията на Моят А1 и чрез SMS на номер 17280.
 


Още по темата: А1Roaming Revolution
Още от

Спонсорирани публикации