Приложението Булбанк Мобайл от УниКредит Булбанк вече е налично в AppGallery

Спонсорирано съдържание | 24 авг 2022 14:17, Александър Попов
0
Приложението Булбанк Мобайл от УниКредит Булбанк вече е налично в AppGallery

Многофункционалното приложение за мобилно банкиране на УниКредит Булбанк – Булбанк Мобайл, вече е налично и в AppGallery – магазина за мобилни приложения на Huawei, който попада в Топ 3 на магазините за мобилни приложения в света.

Булбанк Мобайл е иновативно приложение за мобилно банкиране, което успешно посреща ежедневните банкови нужди на своите клиенти – от  улеснения вход чрез биометрични данни (с пръстов отпечатък или лицево разпознаване), през наличието на цялата финансова информация за ползваните продукти в банката, до възможността за персонализиране чрез настройка на различни известия.

Клиентите могат да спестят от времето си за посещение на банков клон, заявявайки различни продукти, както и изцяло дигитално да подписват необходимите документи за своята нова дебитна карта с доставка до адрес, договор за потребителски кредит, овърдрафт, кредитна карта и други.

Приложението предлага множество варианти за финансови операции – превод между лични и към чужди сметки, плащания към бюджета, заплащане на битови сметки, както и удобни функционалности като „Сканирай и плати с QR код“ и „Превод по мобилен номер“. С тях на клиентите не се налага да попълват на ръка IBAN и се улеснява, например събирането на пари за подарък или за обяд с колегите - изцяло мобилно, лесно и удобно.

Булбанк Мобайл разполага и с вграден дигитален портфейл, който позволява плащане на ПОС терминал директно със смартфон за моделите от сериите Huawei P40, P50, nova и други поддържащи NFC. Дигитализирането на картите става с няколко клика. Мобилното приложение е и най-бързият и лесен начин да станете клиент на УниКредит Булбанк и то без посещение на банков клон – необходимо е само да свалите приложението и да следвате стъпките. Съществуващите клиенти на банката пък могат само с няколко клика да получат информация за наличност по сметка, получени суми и направени плащания.

Допълнително удобство носи и Widget функцията, която дава възможност за бърз достъп до информация за наличност по 3 сметки или до конкретни секции по избор на клиента като: битови сметки, плащания и банкови карти.

Приложението Булбанк Мобайл вече има над 550 000 активни потребители (както физически лица, така и бизнес клиенти на УниКредит Булбанк), които ежедневно използват неговите функционалности.


0
Още по темата: HuaweiУниКредит Булбанк
Още от
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации