А1 предлага още по-добри условия за роуминг с новия план Roaming Revolution

Планът дава възможност за изгодно общуване в над 130 държави на 6 континента
Спонсорирано съдържание | Обновена: 26 авг 2022 08:49 | 25 авг 2022 09:00, Александър Попов
А1 предлага още по-добри условия за роуминг с новия план Roaming Revolution

Планирали сте екскурзия зад граница, намерили сте хотел и самолетни билети на отлични цени. Идва денят за заминаване, приготвили сте багажа и се отправяте към летището. Еуфорията отстъпва място на цял куп въпроси – „Взех ли новите бански, къде са ми документите, а зарядното за телефона…, а телефона?“. И покрай последното се сещате, че все пак трябва да се свържете с близките, след като пристигнете. Голям процент от хората се сещат именно в този момент за роуминг услугата, а тя е важна – която и дестинация да изберем, искаме да имаме достъп до бърз интернет и да говорим спокойно с близките си по телефона.

Сезонът на летните почивки е в разгара си. Доста са и хората, които точно през лятото планират своите бизнес пътувания зад граница. В повечето случаи, дори за малко, работните ангажименти в чужбина се съчетават с отдих на същата или друга дестинация.

В тази връзка, всички, които планират пътуване извън страната, ще останат приятно изненадани от поредната кампания на А1 с по-добри условия за роуминг както за частните, така и за бизнес клиентите. Телекомът въвежда иновативния роуминг план Roaming Revolution, който е без аналог в страната. Той разделя света на 5 зони, в които влизат над 130 дестинации на 6 континента.

В зависимост от зоната, в която попада държавата, тарифата за изразходена минута или мегабайт мобилен интернет е различна и с по-добри условия спрямо Стандартната роуминг тарифа.

Нови цени и за Северна Македония, Сърбия и Великобритания

В края на месец април тази година А1 въведе нови цени за роуминг с намаления, достигащи до 96% за страни извън ЕС – Западните Балкани и Турция. Това улесни клиентите на А1, които обичат да пътуват в съседните ни държави и искат да общуват с близките си в нашата страна.

Новият роуминг план Roaming Revolution надгражда още повече вече установените намаления за Сърбия и Северна Македония. По този начин клиентите на телекома ще могат да общуват неограничено чрез гласова услуга към България. В същото време ще могат да се възползват и от 500 мегабайта мобилни данни. Всичко това – срещу дневна такса от 4,99 лв.

Същите условия важат и за Великобритания, където има голяма българска диаспора, а градове като Лондон и Манчестър са сред любимите дестинации за много българи.

По-добри роуминг условия за Албания, Черна гора и Швейцария

Roaming Revolution включва и по-добри условия за роуминг на всички клиенти на А1, които планират посещение в Черна гора или Албания. Срещу дневна такса от 9,99 лв. те ще имат възможност да провеждат разговори към България за по 0,59 лв. на минута, като включените мегабайти също са 500.

Така приключенското пътуване в посока Адриатическо или Йонийско море получава една надеждна и достъпна връзка с България.

Същите условия за валидни и за Швейцария, а това ще зарадва всеки, който ще гостува на страната, известна със своите банки, сирене, часовници, шоколад и красива природа, a до скоро и с високите си цени за роуминг.

Египет, Виетнам, Бразилия, САЩ, ОАЕ с по-евтин роуминг от А1

Държавите от Близкия изток привличат със своята екзотика не малко българи. Различният климат, архитектурата, кухнята, различният манталитет и начин на живот привличат туристи от цял свят. Клиентите на А1, които пътуват до Египет, Йордания или ОАЕ, например, ще могат срещу дневна такса от 19,99 лв. да провеждат разговори с България за 1,99 лв. на минута, като ще получат и 500 MB трафик.

Абонатите на А1, които пътуват към Виетнам, САЩ, Доминиканската република, ЮАР или Бразилия, например, ще могат да провеждат разговори към България на същите условия.

Удобство и в ЕС

Ако ви предстои пътуване в Испания или друга държава от ЕС, с Roaming Revolution можете да надградите Стандартната роуминг тарифа и да получите още повече свобода на общуването.

Срещу дневна такса от 0,99 лв. ще можете да използвате неограничени минути за разговори към България и 500 мегабайта мобилен интернет, без значение какъв е тарифният ви план към А1. Тези условия важат за всички държави от Европейския съюз и Европейското икономическо пространство, като те влизат в първа зона, според разделението на плана Roaming Revolution.

Условията на плана ще допаднат на всеки, който обича да пътува, защото ще може да общува свободно с близките си в България. Така всеки ще говори без притеснения от дестинации като Палма де Майорка, Париж, Неа Перамос, Мюнхен или други любими градове и курорти в ЕС.

Условия за частни и бизнес клиенти

Лесното управление на плана Roaming Revolution чрез секцията Моят A1 на уеб портала на a1.bg дава още по-голяма свобода. Планът може да бъде активиран и чрез SMS на номер 17280 (за физически лица). Първата активация е безплатна.

Бизнес клиентите ще получават двойно повече мегабайти, независимо за коя зона става въпрос, както и по-ниски цени за изходящи разговори и съобщения. За времето, за което планът Roaming Revolution се използва активно, ще бъде начислена месечна такса в размер на 4,99 лв. без ДДС. Новите условия дават повече свобода за общуване, независимо от продължителността на престоя и дестинацията.

Пълният списък на държавите по зони може да бъде открит на a1.bg.


Спонсорирани публикации