A1 предоставя безплатни минути и мобилен интернет на жителите на община Карлово

Телекомът призовава гражданите да се включат в DMS кампанията за набиране на средства за пострадалите населени места
Спонсорирано съдържание | 8 сеп 2022 13:16, Александър Попов
5
A1 предоставя безплатни минути и мобилен интернет на жителите на община Карлово

Клиентите на мобилна услуга на А1, които живеят в пострадалите от тежки наводнения населени места в Карловско, ще могат да се възползват от безплатни минути за разговори и мобилен интернет на максимална скорост от A1 за 30 дни. По този начин компанията изпълнява ангажимента си към обществото да подпомогне дейностите по възстановяване след природното бедствие и показва своята солидарност със засегнатите.

Всички частни клиенти на A1 с абонаментен план за мобилна услуга с адрес на фактура на територията на община Карлово ще могат да поддържат връзка с близките си хора безплатно в рамките на 30 дни

Телекомът работи и по други инициативи в подкрепа на стотиците семейства от осемте населени места, които бяха най-тежко ударени от водната стихия на 2 септември. Според местната власт щетите са за десетки милиони, като те засягат както инфраструктурата, така и имотите и покъщнината на хората.

A1 призовава обществеността да се включи в усилията по възстановяване на пострадалите райони. Това може да се случи с доброволен труд или с участие в дарителската кампания, което най-лесно може да стане с SMS към номер 17 777 с текст DMS KARLOVO.


5
Още по темата: А1карлово
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
az преди 1 година
Обаче ще им направят смс-ите по 5лв
3
1
 
7
 
! Отговори
Qwerty преди 1 година
Хората останали без къщи, те безплатни минути и интернет им давали... Баси цирка!!!
2
1
 
2
 
! Отговори
Бончо преди 1 година
За едни помощи, за други кмета на Карлово и Калофер в събота събор ще правят с хайдути... Едни нямат вода, други ще пият, едни нямат хляб, за други мезета.... Да ги питаш тия кметове, за какво имат пари и за какво нямат... и кой прибира под масата....
1
1
 
3
 
! Отговори
ВънСатаНАТО преди 1 година
При тези Моше ници нищо не е безплатно! Има някаква уловка,някакво безчестие се крие,освен,че се саморекламират .

Спонсорирани публикации