Бърз интернет и богато ТВ съдържание на добра цена с новата промоция на А1

Потребителите могат да се възползват от пакет ТВ 200 + Нет 100 на специална цена за първите 6 месеца
Спонсорирано съдържание | 13 сеп 2022 15:03, Александър Попов
Бърз интернет и богато ТВ съдържание на добра цена с новата промоция на А1

В средата на XX век телевизията промени целия ни свят, а в края на миналото хилядолетие интернет направи нова революция във всички аспекти на нашия живот. Технологиите не спират своето развитие и днес пред екрана на смартфона, таблета, лаптопа, компютъра или телевизора се информираме и забавляваме както никога преди. Интернет не „уби“ телевизията, а я надгради, направи я интерактивна, с още по-богато съдържание и качество, за което в миналото даже не сме могли и да мечтаем. Не е случайно, че комбинацията от двете технологии е предпочитана от потребителите днес.

А1 България разбира това и прави необходимото, за да бъдат най-модерните услуги удобни и достъпни за потребителите. Преди броени дни телекомът обяви промоционална цена на пакета ТВ 200 + Нет 100 за първите 6 месеца от 15,50 лв. на месец, при сключване на 2-годишен абонамент. От промоционалните условия могат да се възползват настоящи и бъдещи клиенти на компанията, като срокът на предложението от А1 е до 24 септември.

След промоционалния период цената на пакета е от 30,98 лв. на месец.

Пакетът включва над 200 телевизионни канала. Включеният интернет в пакета е с максимално достижима скорост от 100 мегабита.

Xplore TV –  от какво могат да се възползват потребителите?

Избирайки новия пакет, потребителите ще могат да се възползват от пълните преимущества на интерактивната телевизия на А1 – спиране, превъртане, архив. С Xplore TV клиентите на А1 ще могат да се наслаждават на картина с кристален образ и качествени субтитри. Клиентите ще открият сред тях над 55 програми с HD качество – защото природните гледки, хитовите филми и вкусните ястия заслужават високо качество на картината.

За феновете на филмовото изкуство телевизията предлага богат каталог от над 20 000 филма и сериала чрез А1 Видеотека. Той се обновява постоянно с хитови заглавия, които идват в дома на потребителите съвсем скоро след появата си по кината. Този вид съдържание е от типа video on demand (VoD), а филмите могат да бъдат наемани срещу достъпна такса и да бъдат гледани неограничен брой пъти в рамките на 48 часа. По този начин потребителите имат достъп до хитови продукции от всеки жанр в уюта на своя дом по всяко време.

Xplore TV има лесен и удобен интерфейс, а най-хубавото е, че посредством AI платформата се „учи“ и предлага различни заглавия от каталога, които са подходящи за вкуса на конкретния потребител.

Бърз интернет от А1 за цялото семейство
 
Още в самото име А1 посочва бързата скорост на интернета, който включва в пакета 200 ТВ + Нет 100. Максимално достижимата скорост при download e от 100 мегабита, като скоростта е достатъчна за цялото семейство, дори ако има няколко свързани устройства едновременно.

Бързата връзка от А1 позволява на потребителите да използват технологията както за развлечение, така и ако работят от вкъщи и им трябва качествена връзка към мрежата, например, за конферентни разговори, свързване към вътрешен фирмен сървър или пък прехвърляне на големи работни файлове.


Спонсорирани публикации