Как да банкирате максимално удобно според вашите нужди?

Спонсорирано съдържание | Обновена: 5 окт 2022 15:44 | 4 окт 2022 15:12, Красимир Ангелов
Как да банкирате максимално удобно според вашите нужди?

Със сигурност, когато банкирате, искате този процес да бъде максимално удобен. Какво точно означава удобно за вас? Да минимизирате разходите за такси или лесно банкиране и спестяване на време? За всеки удобно значи нещо различно. При всички случаи искате вашето банкиране да предоставя опции, от които точно вие имате нужда.

Кои такси можете да намалите или избегнете?

Най-често срещаната такса е тази за откриване на нова сметка или за издаване на карта към нея. Тя е еднократна, но все пак е такса. Ще срещнете и месечно заплащане за поддръжка на сметка с карта. То може да не е толкова високо, но с времето също се натрупва. Хубавото е, че имате възможност да избирате опции без тези две такси и, ако ги избегнете, сте спестили не малко. Банката, на която сте клиент, е възможно да ви таксува при теглене на сума от банкомат и при известяване за движения по сметката ви чрез SMS. Съществуват и такси при разнообразни банкови операции като вътрешнобанкови и междубанкови преводи, комунални плащания, преводи по мобилен номер и други.

В момента на пазара ще откриете чудесна опция, с която ще спестите доста от гореописаните такси. Разгледайте модулните пакети ДСК Флекси, като сега пакет Флекси 2 е с промоционални условия до края на годината. С него получавате сметка с дебитна карта без такса за издаване и такса замесечна поддръжка за първите 6 месеца. Освен това ще имате и включени безплатни тегления от банкомати на Банка ДСК, както и безплатни SMS известия всеки месец. Ще можете да банкирате мобилно с по-ниски такси и да правите бързи и напълно безплатни преводи по мобилен номер. Към своята избрана опция имате възможност да добавите и комунални плащания или вътрешнобанкови и междубанкови преводи също без такси. Можете да избирате различни пакети с минимална месечна обща цена и реално ще спестите много, вместо да плащате повече за всяка допълнителна операция. И сами избирате какво да включите, спрямо вашите нужди.

Как да банкирате максимално бързо и лесно?

Със сигурност искате от вашата банка да ви предоставя възможност за извършване на различни операции по всяко време, лесно и бързо. В този случай на помощ идват онлайн и мобилното банкиране. С мобилното приложение DSK Smart имате възможност да следите няколко сметки наведнъж, включително  и движения по ваши сметки в други банки. Освен това, с него можете да правите преводи по мобилен номер без нужда от въвеждане на IBAN, да плащате всичките си комунални задължения само с няколко клика и да получавате информация за продукти и нови услуги. А най-хубавото е, че в момента можете да се възползвате от модулни пакети ДСК Флекси, които включват банкиране през приложението с по-ниски такси и неограничен брой безплатни преводи по мобилен номер. Не случайно всеки трети е в Банка ДСК!


Спонсорирани публикации