На един стендъп разстояние

Някои от най-гледаните стендъп комедийни събития са в продажба онлайн на epaygo.bg и във всички каси на EasyPay
Спонсорирано съдържание | Обновена: 25 ное 2022 16:55 | 25 ное 2022 14:02, Александър Попов
На един стендъп разстояние

Сравнително нова за нашите ширини, стендъп комедията уверено си пробива път и все повече привиква българските зрители към сцената. EPAYGO е мястото, в което можете да хвърлите едно око, ако търсите подобно изживяване. Там се е събрала приятна компания  изпълнители от този жанр. Платформата е лесна и интуитивна за работа, можете да купите билет онлайн и да го получите веднага на имейла си, без нужда да го разпечатвате. Ако сте любители на социалния контакт, можете да отидете на всяка EasyPay каса и да вземете билета си оттам.

HashtagSTUDIO (вижте датите и градовете тук)

HashtagSTUDIO не е просто заведение. Това е заведение, в което можете да гледате стендъп комедия, както се казва, през вечер. Чести гости там са Капитана, Оля Малинова, Саиф Ур Рехман, Орлин Павлов и други.

На къс повод (вижте датите и градовете тук)

От Алекс Раева и Ненчо Балабанов ще разберете как се опрашват слънчогледи, защо една песен на Шер може да те преследва цял живот, какво е символизъм в семейните отношения, по какво си приличат телевизията и казармата и още много истории свързани с детството, любовта и надеждата.

Министър на щастието – 7 декември в Joy Station

Оля Малинова. Най-смешната жена в България, пълна с истории, събирани от Бразилия през Роженския събор, тя никога няма да се откаже от своя варненски диалект. В този стендъп комедиен блокбъстър тя оглавява Министерството на Щастието и щедро ще сподели най-добрите и най-силните си текстове и теми през годините. Министър на щастието е със силно експлицитен характер и е 18+, както и за хора с по-смели сърца.

Билети все още има на epaygo.bg

ONE NIGHT STAND – 7 март 2023 в Зала 1 на НДК

И тук е намесен варненският акцент на Оля Малинова, но този път в компанията на себеподобни – три, пет, щест или колкото дойдат жени на микрофона. Събитието се провежда само веднъж годишно и всяка година текстовете на участниците са различни, самите участници – също, като за това издание организаторите все още ги пазят в тайна.

Които и да са тази година, можете да бъдете сигурни, че ще са жени, ще са забавни и ще ви пръснат от смях и истини за живота – и техния, и вашия.

Предварителната продажба вече започна на epaygo.bg


Спонсорирани публикации