Смарт устройства се грижат за безопасността на нашите близки

Българска компания разработи съвременен GPS тракер с много приложения
Обновена: 28 ное 2022 15:58 | 28 ное 2022 15:57, Александър Попов
Смарт устройства се грижат за безопасността на нашите близки

Безопасността на децата е една от най-обсъжданите теми в медийното пространство напоследък. Редица проблеми с паметта, някои специални нужди и здравословни състояния могат да застрашат безопасността както на нашите деца, така и на нашите родители и близки. А с наближаването на зимата и връщането на стрелките назад, светлата част на деня става все по-кратка и с това притесненията се увеличават. Когато дори ежедневните разходки могат да се превърнат в предизвикателство, е добре за нашето собствено спокойствие да предприемем мерки за тяхната безопасност.

Българската компания „Алтерко Роботикс“ АД разработи съвременен GPS тракер с множество приложения в помощ при локализиране на малки и големи – MyKi Spot. Смарт устройството е толкова компактно, че лесно се побира в дланта Ви и работи в три основни направления – освен за безопасността на нашите деца и близки, можем да го използваме и за проследяване на домашни любимци или дори за предотвратяване изгубването на ценни вещи и багаж.

Комбинацията от прецизните технологии GPS, A-GPS, Wi-Fi и LBS осигурява максимална точност при определяне на тяхното местоположение – за да се чувствате винаги спокойни.

Случвало ли Ви се е Вашият домашен любимец да избяга? Вероятно знаете колко стресиращо може да бъде това както за стопанина, така и за животното. С MyKi Spot всеки стопанин постоянно може да следи къде е неговият най-добър приятел. Изключително полезен е и по време на лов, тъй като ловджийските породи трудно подлежат на дресировка и често се губят.

Не на последно място, MyKi Spot върши невероятна работа за проследяването на ценни вещи като куфари, чанти и ценни книжа, дори и ключове, за всички, които пътуват често и искат да са сигурни за багажа си. Просто го сложете в куфара си или го закачете на връзката си с ключове. Особено полезен може да бъде и за откриване на автомобила Ви по време на коледното пазаруване (и не само), когато лесно можем да забравим къде сме паркирали в подземния паркинг на търговския център.

В момента по случай Black Friday само в онлайн магазина на марката MyKi смарт устройствата могат да бъдат закупени с намаление до 45% от продажната им цена. Промоционалните условия на кампанията ще продължат до 30-и ноември включително.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирани публикации