Голямото лудо коледно парти на Go Guide

Музика на живо, диджей парти, коктейл работилница, подаръци и още
Спонсорирано съдържание | Обновена: 9 дек 2022 10:00 | 9 дек 2022 10:00, Анисия Иванова
Голямото лудо коледно парти на Go Guide

Точно на 22.12.2022 г. Go Guide отваря големия чувал, за да подари партито, от което всички имаме нужда, за да открием празничния маратон. Голяма зала с популярни имена от диджей сцената, музика на живо, коктейлен уъркшоп, pole dance в сребърната стая на Снежанка и разбира се, подаръци под всевъзможни форми – медията готви истински запомняща се кулминация на празничния сезон.

Празничната еуфория ще стартира в 20:00 ч., а мястото на събитието е The Steps.

Различните зони в просторната локация стават терен за щури коледни идеи. Предната част на пространството посреща с бар с тематични коктейли, където майсторите от The Steps ще забъркват десетки възможности за наздравици. Футуристични елфи ще посрещат гостите и ще ги поканят в отделните зони. Сребърна Снежанка с бодиарт и хипстър Дядо Коледа ще участват в събитието като танцьори-аниматори.

Hug or handshake е бандата, която слушаме на живо, а няколко диджеи ще се редуват на пулта в основната зала в различни часове от вечерта.Чака ни музика с Marble Souls, Funktool&Gent o'Funk – Go Guide обещават, че ще има много за танцуване, така че се настрой на парти вълна.

Любителите на добрите напитки ще могат да разберат как сами да ги приготвят от професионалистите на специално изграден Do It Yourself бар. През цялата вечер ще тече и коледен лов на съкровища – различни предмети ще бъдат скрити из локацията, а гостите, които ги открият, ще си тръгнат с подарък дни преди Коледа.

Входът за събитието е свободен! Поканени са всички приятели, приятели на приятели и всеки, които просто иска да „провери какво става“.

Актуална информация за Go Guide’s House of X-Mas има във Facebook събитието и Instagram профила на медията.
 


Още по темата: празникGo Guide
Още от

Спонсорирани публикации