Жилищен парк Royal Garden посреща гости на специален коледен брънч

Само на 17 декември всеки закупен апартамент върви с подарък - безплатно паркомясто за една година
Спонсорирано съдържание | Обновена: 9 дек 2022 11:24 | 9 дек 2022 09:00, Анисия Иванова
Жилищен парк Royal Garden посреща гости на специален коледен брънч
Снимка: Royal Garden

„Галакси Инвестмънт Груп“ организира специален коледен брънч в Жилищен парк Royal Garden. Събитието е по повод най-светлия християнски празник в годината и ще се проведе тази събота, 17 декември 2022 г., от 10 до 18 часа в търговския офис на компанията инвеститор, който се намира в непосредствена близост до комплекса на бул. „Свобода“ 65А - на партера в „Офис Парк Пловдив“.

Инициативата е за всеки, който желае да получи подробна информация за свободните за продажба апартаменти и за всички предимства при реализацията на проекта. В рамките на коледния брънч всеки клиент, закупил жилище в комплекса, ще получи безплатно паркомясто в рамките на една година, като промоцията е валидна за всички типове апартаменти.

От „Галакси Инвестмънт Груп“ съобщават още, че бъдещите клиенти могат да направят оглед на вече завършените сгради 1 и 2 на Royal Garden, които са носители на престижната национална награда „Сграда на годината“. Така те ще могат да се докоснат до вече реализираните апартаменти от различен вид и сами да се убедят в неповторимия простор и чудесните разпределения на жилищата, луксозните общи части и фоайета, прекрасната градина, както и високия клас материали, заложени в реализацията на проекта.

Сгради 3 и 4 на Royal Garden се изпълняват съгласно най-високите световни стандарти за съвременно строителство - с висок клас алуминиева дограма, подова шумоизолация, фасадна топлоизолация и отопление от ТЕЦ. Апартаментите ще разполагат с окабеляване за „умен дом“. Ще бъдат изградени система за превенция от наводнения, система за пречистен въздух в премиум апартаментите, също и система от филтри, премахващи наличието на твърди частици в питейната вода. Паралелно с това, бъдещите собственици ще могат да се насладят на комфортни двустайни, тристайни и многостайни апартаменти, които се отличават с прави форми на помещенията и светла височина от 2,85м.

Royal Garden е сред най-предпочитаните жилищни комплекси в град Пловдив не само заради високото качество на строителство и модерната си архитектура, но и заради отличната си локация. Той се намира в парк „Отдих и ĸyлтypa“, на място с новоизградена инфраструктура, отлично поддържана паркова среда и приятна атмосфера. Близо е до Гребната база, детски градини, хипермаркети, Мол Пловдив и спортни съоръжения. Всичко това откроява района като привлекателна среда за живот, което в комбинация с останалите предимства на проекта, го превръщат в най-престижния жилищен комплекс на града. 

Високият интерес къмпроекта се определя още от цялостното усещане за зелена среда, красивите гледки към Младежки хълм и Родопите, луксозните общи части, подсигурените паркоместа и местата за зареждане на електромобили, професионалната поддръжка и 24- часова охрана на комплекса.
 


Още по темата: апартаментиRoyal Garden
Още от

Спонсорирани публикации