Модерни технологии в новото студио правят вълнуващото от света на спорта още по-интересно по ТВ каналите MAX Sport

Спонсорирано съдържание | Обновена: 30 яну 2023 14:03 | 30 яну 2023 14:00, Александър Попов

Спортните канали MAX Sport вече се излъчват от ново високотехнологично студио. Новият дом на MAX Sport е оборудван по най-добрите световни практики от водещите студиа. Феновете ще могат да се наслаждават на неповторимо спортно изживяване с още по-атрактивна визия.

В допълнение към най-гледаните и очаквани спортни събития, каналите MAX Sport предлагат на зрителите вълнуващи предавания, които да ги потопят из дебрите на любимите им спортове отвъд самата игра. Технологичните новости в студиото ще позволят на феновете да надникнат отблизо в света на любимите си спортове по още по-визуално привлекателен начин. Модерните функционалности позволяват да се използват 3D AR (добавена реалност) графики за най-интересната информация от спортните предавания, графики, трофеи, стартови състави и др.

Разположението на новото студио дава възможност за излъчването на хибридни студийни програми поради възможността за обединяване на няколко от трите зони в едно. Студиото е оборудвано с най-висок клас апаратура за осветление, камери и мултимедия, които ще направят локалната продукция на спортните канали още по-качествена и поглъщаща за зрителите.

Освен вълнуващи спортни предавания, богатото портфолио на каналите MAX Sport включва едни от най-интересните футболни първенства и турнири – UEFA Шампионска лига, Лига Европа, Лига на конференциите, испанската Ла Лига, италианската Серия А, нидерландската Ередивизи, Купата на Франция, Купата на Турция, американската Мейджър сокър лийг, Копа Либертадорес, Копа Судамерикана. Извън футбола зрителите могат да гледат всички най-интересни тенис турнири на ATP, баскетболното първенство на България (НБЛ), Евролига, волейболната Лига на нациите, Диамантена лига, UFC, MotoGP, WRC, NASCAR, NHL и др.


Спонсорирани публикации