Разнообразие от модели и марки в CCC! Новата колекция на Mexx включва уникални пролетно-летни обувки, чанти и аксесоари

Lasocki с нови предложения за цялото семейство!
Спонсорирано съдържание | 14 май 2024 08:30, Александър Попов
Разнообразие от модели и марки в CCC! Новата колекция на Mexx включва уникални пролетно-летни обувки, чанти и аксесоари

Марката Mexx е създадена преди 40 години от сливането на две модни линии: мъжката Mustache и дамската Emanuelle. Първите букви на две имена са допълнени с "xx", което е символът на целувките, използван в английския език. Така се ражда брандът Mexx. Моделите на марката са насочени към независими, следващи тенденциите млади хора. Тази мода е вдъхновена от атмосферата на оживения мегаполис. Модели на Mexx можете да намерите и в CCC сред други световни марки!

Новата колекция на марката Mexx е разнообразна и всеки може да намери по нещо за обновения си пролетно-летен гардероб! Удобните модели обувки, обемните чанти, които побират много и раници в пастелни цветове веднага ни напомнят за слънчев ден, прекаран на открито!

В колекцията на Mexx се предлага широка гама от чехли и джапанки. Моделите са в актуални пастелни цветове и идеално ще допълнят ежедневните ви тоалети, независимо дали се срещате с приятели или отивате на плаж. Ако предпочитате класическия стил, изберете чехлите от имитация на кожа в черно, кафяво или бяло. Колекцията включва и класически бели маратонки, които се комбинират идеално с дънки или къси панталони. Спортните обувки на Mexx са перфектната комбинация от комфорт и стил.

Пролетно-лятната колекция чанти представя класически, елегантни модели и по-нежни в пастелни цветове, които ще придадат момичешки чар, допълвайки вашите тоалети. Ако предпочитате по-консервативни форми и цветове, ще намерите Mexx чанти тип шопър в бежово, кафяво и черно. Посрещнете топлите дни с нова обемна Mexx чанта в цвят деним, кошница с цветни ивици или чанта през тялото в цвят шамфъстък на златна верижка.

Фокусирате се върху комфорта? Изберете черна раница от имитация на кожа. Чантите и обувките Mexx са преди всичко комфортни, оригинални и идеални за градския стил. Mexx създава модерни колекции за всички поколения, отличавайки се с непреходен дизайн, класически стил и първокачествени материали.

С настъпването на пролетно-летния сезон вече планирате мечтаната ваканция – ще пътувате с много багаж, ако изберете удобните куфари на Mexx.

Освен линията Mexx, любителите на класиката Lasocki могат да открият в CCC стилни и удобни обувки за цялото семейство.

Популярната марка Lasocki включва в новата си колекция дамски обувки, идеални за ежедневно носене, както и за по-официални поводи; мъжки полуобувки, които са универсални, за да се носят на бизнес събития и в офиса и стилни модели за деца.

Дизайнерите на Lasocki разбират значението както на комфорта, така и на интересния дизайн, така че моделите да отговарят на клиентските очаквания за високо качество, удобство и стил.

Вечните модели дамски обувки се предлагат в неутрални нюанси, което ги прави универсално допълнение към всеки гардероб. Бежовото, бялото и черното са цветове, които успешно допълват както официални, така и ежедневни тоалети.

Чантите на Lasocki са не само модерни, но и практични, с интересни текстури, тренди детайли и различни големини. Линията мокасини и кецове за мъже, са идеални за ежедневно носене. Удобните детски обувки от Lasocki Kids се предлагат в цветове и модели, следващи последните тенденции.

Пазаруването в ССС е вълнуващо не само заради разнообразието от световни марки, а и изгодно. Сега можете да получите 20% отстъпка от цената на избраната от вас дамска чанта, раница или куфар при покупка на обувки в магазините на CCC.

Колекциите на марките Mexx и Lasocki са достъпни в магазините на CCC, приложението и на ccc.eu.


Спонсорирани публикации