Спешно привикаха Алексей Петров в следствието

Медицински случай комплексиран човек – премиерът, отсече той
Обновена: 20 сеп 2011 16:20 | 20 сеп 2011 12:39,
124
Спешно привикаха Алексей Петров в следствието
Снимка: архив Булфото

Алексей Петров беше повикан днес в Националната следствена служба.

Пред журналисти адвокатът му Васил Василев каза, че причината за това била да се запознае клиентът му с четири тома нови материали по разследването срещу него.

Още по темата

По думите на Василев в случая прокуратурата нарушава закона, тъй като няма право да извършва дейности по разследването, след като вече е предявила делото на обвиняемия, което се случи в края на май.

На свой ред Петров заяви, че целта на повикването му днес е "черен PR" и премиерът Бойко Борисов се опитва да го сплаши преди началото на кандидатпрезидентската му кампания.

"В момента Борисов плаши гаргите. Така си мисли този, така да кажа, клонящ към медицински случай комплексиран човек – премиерът. Аз няма как да бъда наказан, защото нищо не съм извършил. Смея да твърдя, че Господ ще го накаже, защото е вярна онази приказка: "Глас народен, глас Божий". В средата на май соченият за лидер на Октопода Алексей Петров пак бе в следствието с адвоката си. Тогава двамата получиха материалите по делото – 175 тома.

Тогава стана ясно, че бившият прокурор от ВКП Цеко Йорданов, сочен за един от най-доверените хора на Никола Филчев, също е сред обвинените по делото "Октопод".

"Наясно сме, че това дело ще влезе в съда точно преди изборите и така ще се изпълни политическа поръчка", коментира още тогава адвокат Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
2
 
7
 
! Отговори
Вярно е преди 12 години
Борисов прилича на Хитлер в последните дни преди изчезването му. Параноик от класа. Ако може и майка си ще разследва
119
1
 
2
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 12 години
Тия все разследват, все предявяват, а накрая обвинителния акт все го няма :))). Странно какво ще правят, като Трактора след няколко месеца поиска или внасяне на обвинение в съда или прекратяване на производството поради изтичане на двугодишния срок :))). Няма да се очудя тогава като последва оправдателна присъда да излезе виновна семейната приятелка на Цуци :)))
118
5
 
5
 
! Отговори
Гладния преди 12 години
До фермер 110Виж кво фермер.Който не бута гювеч,демек изборна такса определена от Тиквата ,че го викат в РПУ-то.То тва им е сигурното де.Или ще даваш или 25 на голо.Милиционерското си е на власт.
117
7
 
16
 
! Отговори
Арията на трактора преди 12 години
Тракторът ще пропее в последната минута. Затова ББ умира от страх, че ще му лъсне яко омазания *** от не толкова далечното минало. Оперетни истории с неочакван край
116
0
 
6
 
! Отговори
akud преди 12 години
е това вече е истина ПЕТРОФ, ОНЗИ ОТ ГОРЕ СИ ГЛЕДА НЕЩАТА :), явно усещаш погледа МУ
115
1
 
7
 
! Отговори
милиционерите преди 12 години
Интересно какво делят бившият старшина от милицията и настоящ доцент-доктор с бившият пожарникар струяр-втори *** и настоящ премиер с най-доверено лице - също бивш старшина милиционер?
114
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
DO KATO GOCE I BSP SA6TESTVUVAT TAKIVA KATO ALEKSEI PETROV 6TE PROSPERIRAT.MAFIQTA IMA EDNO IME I TO E BSP S DE4ICATA IM RZS,SDS,DSB,DPS I T.N.
113
4
 
4
 
! Отговори
някой преди 12 години
Аз не виждам защо изпитващите носталгия по социализма въздишат тежко и си мечтаят да се върне старото време което "било много хубаво".Ами какво му е на сегашното време питам аз? Комунизма както си беше, само че излезе на показ!Какво си мислите - едно време сред агентите на Държавна Сигурност всички тези мръсни номера - един топи другия, са се случвали ежедневно. Само че тогава нямаше ГЛАСНОСТ. Тогава всичко беше скрито от простолюдието, не както е сега - на показ!
112
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А той Геният на предизборните кампании, вицепремиерът и вътрешен министър, грижовният баща с грижовни тъст и тъща на базата на анализа, който ще направи, ще сметне за необходимо.Сметката ще платим ние. Ако не успеем изцяло децата ни ще помагат. Цветозар Томовreduta.bg
111
8
 
20
 
! Отговори
Мнение преди 12 години
Този човек, бивш старшина от НМ и кандидат-президент, непрекъснато се представя във все по-негативна и по-негативна светлина. Разбираме, че е имал тежко селско детство, сетне е бил милиционер и като такъв е колил и бесил неуките селяни, сетне е бил няколко години сред престъпниците и е усвоил техните привички и нрави, както и държанието им. Ама такива простотия, такава липса на култура направо отблъсква. Какво иска да покаже Омер от Бабинци: че въобще не го е еня от премиера на страната, независимо кой е той , и че може да прави каквото си иска и както си иска?! Не е лошо да се разрови в близкото минало и да си припомни, че хора по-умни от него и владеещи повече нервите си, по-амбициозни и знаещи какво искат, не са свършвали добре. Никой, вкл. и политиците , няма да позволят на един разюздан *** да ги прави за посмешище. Докато той атакува техния общ враг ББ, те ще се правят на наивни, ще гледат сеир, сетне, когато им омръзне, ще се разправят с него. Защото Ал не е контактна личност, а вълк-единак. Такива хора не прокопсват. Всичко е до време.
110
1
 
7
 
! Отговори
O my God преди 12 години
Pazi BG ot tozi i vsichki prestupni tvari !!! President mu se prisunil...Operira li si slivicite ??? Zatvoooor za tebe . Smyah i pozor za BG !!!
109
14
 
18
 
! Отговори
fermer преди 12 години
Свиквайте да бъдете викани по РПУ-тата, след като не пеете в прослава на ГЕРБ
108
0
 
18
 
! Отговори
бг преди 12 години
господи СПАСИ МОЯТА БьЛГАРИЯ,,,моляти се господи пребери си отрочетата
107
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
каза си името номер 90 кратуната
106
15
 
12
 
! Отговори
СПЕЦИАЛИСТ: преди 12 години
...УТРЕ, ГО ВИКАМЕ В ПСИХО-ДИСПАНСЕРА И ВЕНЕРИЧЕСКИЯ....!ЯНЕ , БИЛ БОЛЕН ОТ СПИН!ВИРУСА Е ДОКАЗАН , В ЛОМСКАТА МАХАЛА "ХУМАТА"!!!!!
105
14
 
28
 
! Отговори
Полин преди 12 години
Цялата история около кандидатурата на Алексей Петров е странна, защото всички знаем, че той определено не трябва да има място в политическия живот.
104
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В момента има мутренска война...м/у две известни мутри,които все още са на свобода!Шенген ли?
103
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Един от спонсорите на гоце и пръмова!!!!!!!!!!
102
20
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И ТОЯ ИСКА ДА СТАВА ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ!!?ГНУС МЕ Е!СРАМ МЕ Е!ОТВРАТ!
101
14
 
14
 
! Отговори
До 75 преди 12 години
Аз знам, че се пише зАкона, всеки греши, когато бърза. Разликата е, че аз мога да пиша правилно, но ти очевидно или си луд, или си ***. Само *** може да подкрепя кандидатурата на обвиняем за тежки трестъпления, и трябва да си луд, след като вярваш, че този престъпник/Трактора/ ще стане президент.

Спонсорирани публикации