Хората не се интересуват от Катуница, а да ми стиснат ръката!

Само медиите питали Плевнелиев за размириците в страната
Обновена: 30 сеп 2011 14:59 | 30 сеп 2011 10:01,
751
Хората не се интересуват от Катуница, а да ми стиснат ръката!
Снимка: Булфото

Хората не се интересуват от конфликта в Катуница. С това впечатление останал кандидатът за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев след обиколките си в страната.

„Срещам се с хиляди хора. Те не се интересуват толкова много от темата за Катуница. Хората искат да стиснат ръката, да погледнат в очите кандидат-президента и той да поеме ясен ангажимент за нещо.

Интересуват се дали ще бъде продължена посоката, дали това, което свършихме 2 години, е базата, която ние искаме да надградим. Питат за земеделие, за работни места, за доходи, за перспектива на региона“, коментира бившият строителен министър пред Нова телевизия.

Той добави, че единствените, които са го питали за размириците в Катуница, били медиите.

Според него е недопустимо един чисто криминален случай да се превърне в междуетнически конфликт.

„Бяха направени опити този криминален случай да се превръща в междуетнически конфликт. Остава отново в ръцете на изпълнителната власт и прокуратурата да следи много внимателно нещата. Недопустимо е един чисто криминален случай да се превръща в междуетнически. Недопустимо е да се разпалва междуетническо напрежение. Това трябва да се следи изкъсо и да се взимат решителни мерки веднага”, коментира кандидатът за президент на ГЕРБ.

Относно скандала с брокерите общинари Плевнелиев отново повтори, че нито му е искан, нито му е даван подкуп.

„Колко още повече пъти аз трябва да повтарям, че нито съм вземал, нито съм давал, нито съм се срещал с един, двама или трима брокери? Колко повече пъти трябва да се обяснява тази история?“, отсече Плевнелиев.

Още по темата

Според него този случай е елементарна манипулация.

„Аз не се поддавам, аз съм си свършил цялата работа. Подкуп не ми е искан нито директно, нито индиректно. Като повторите 1000 пъти някакво твърдение, остава само „Скандал с Плевнелиев”. Това е елементарна манипулация. Тя не е измислена сега”, каза още кандидатът за президент на ГЕРБ.

България не е най-корумпираната държава в ЕС, твърди Плевнелиев. Аз съм доказателство, че в България нещата могат да се случват без лев корупция, заключи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


751
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
733
0
 
2
 
! Отговори
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ преди 12 години
ДА МУ * НА ТОЗИ ПЛЕВНЕЛИЕВ У МОЗЪКО ПРЕСТЪПНИЧЕСКИ .... ТОЙ Е СПАЛ НА ПЕЙКИТЕ В БЕРЛИН КОГАТО Е ОТИШЪЛ НА ГУРБЕТ ...
732
0
 
2
 
! Отговори
Гошо преди 12 години
Абе тая кукла на конци въобще няма право да говори преди да е питал Бойко пожарникаря!
731
3
 
0
 
! Отговори
кроса преди 12 години
Да, някои хора това ги интересува, не са много впечатлени от случващото се в Катуница, предизборно напрежение.. На хората им е интересен Плевнелиев!
730
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Погрешно тълкуване на медиите за пореден път! В грешка сте.... А и всеки е със собствения си интерес...
729
2
 
4
 
! Отговори
онуфрия преди 12 години
защо го плюете бе?вижте колко е нежен, сладъккккккк, меккккккккккккккккк, отстъпчив, гальовен.роден за президент на партията на меките китки.простА прелест.аз бих гласувала за него.
728
0
 
6
 
! Отговори
juji преди 12 години
Хора, има цензура, нали знаете, а и вече има арестувани за интренет-коментари и изразяване на позиции. ??? Мисля,че по ще им отива да се наричат, вместо Герб-ери - Нарциси. Хайде сега: да им се любуваме и възхищаваме! Аз съм 1 - хвАла вам, прекрасни, за всичко което правите за народа!!!
727
1
 
6
 
! Отговори
АБВ преди 12 години
Това, че на Росенчо му харесва да го клати който и както си поиска, е разбираемо - доставя удоволствие /за справка: google търсене на "садо-мазо", бб-рп/.Въпроса е на електората /разбирай: тези, които трябва да оправим/ дали му харесва. А отговора е ясен: "Каквито политиците - такъв и народа" или пък беше обратното? Разберете, хора, това е извращение от най-чист вид!
726
1
 
6
 
! Отговори
Зрител преди 12 години
Мистър Бийн: Хората не се интересуват от Катуница, а да ми стиснат ръката! :)))))))))))))
725
1
 
8
 
! Отговори
ореха преди 12 години
Докато ти стискат ръката някой им ебеееееееееееееееееееее децата.Излишен си и ти!
724
0
 
14
 
! Отговори
фен на хан Крум преди 12 години
Никой на забелязва, че бившия министър не е със строително образование. Не и наследничката му в министерството. От 20 г. и други министри не са учили за това, което им е поверено да управляват. Освен усвояването на европейските пари има и други проблеми. В наименованието на строителното министерство думата строителство отсъства - МРРБ. Как да се оправим? Държавата от много години е загърбила проблемите в строителството и всеки се занимава на най-високо ниво с това, което не е учил и не разбира.
723
1
 
16
 
! Отговори
ЖОРО преди 12 години
Тези, които ти стискат ръката ги знаем и не са повече от тези, които скоро ще те стиснат за гушата. Народа забавя, но не забравя!
722
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Я се скрий бе *** не се интереТИ ОБЛИЖАТ ТРЪТКАТАТЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ КАК ДА сували ми да има едни около 60 % ДЕТО СА БИЛИ ДОНОСНИЦИ НА СЛУЖБИИТЕ
721
1
 
17
 
! Отговори
Крумов преди 12 години
Тази минджитурка е най-долнопробен лъжец. Видяхте ли как бягаше и не отговори вярно ли е , че Курумбашев го е водил в Столична община да се оплаква, че му искат подкуп. Егати подлогата. Човек трябва да няма мозък за да гласува за него.
720
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Фирмите организирали строителните бригади в Германия са за съд, защото караха работниците да работят по 12 часа на ден вкл събота и им плащаха по няма и 1000 евро, което значи, че остатъка от заработените с кървав пот пари са грабени от ...? Познайте кого!
719
3
 
12
 
! Отговори
Българан преди 12 години
728! Въпроса не е в ***! Въпроса е в бездействието на държавата и органите на реда когато една разпищолила се мутра, в случая ***, заплашва и убива хората в селото, присвоява си общински имот, не плаща данъци! И всички знаят че е така защото плаща и осигурява *** гласове!Писна ми ще гласувам за Миленчето Кунева, поне е хубава и изглежда че ще прави на пук на Пожарникаря и Консултанта!
718
1
 
13
 
! Отговори
Умерен преди 12 години
*** въпрос не може да бъде решен от един човек или даже от една държава. Подобни са нещата и в Чехия,Румъния, Русия...... назрява момента да им се създаде отделна държава, както на евреите.
717
3
 
14
 
! Отговори
Решил вече преди 12 години
Аз ще гласувам за калфата , спомена нещо за нови фабрики за *** и *** да работят там ли, да отиват там ли не го разбрах добре
716
3
 
3
 
! Отговори
F.O.Z преди 12 години
---YTRE I V DRYGI DEN,KOITO NE E NA PROTEST E *** ILI GERBER. ZASPALITE BULGARI,KOITO SI SEDQT V KU6TI I NEIM SE ZANIMAVA PREDPO4ITAT DA VIDQT DECATA SI V KOV4EZI DA V KOV4EZI 4ALGO-MI6OCI TOVA ZASLYJAVATE ZA PREDATELSTVOTO SI KAM RODINATA ;SI; ZASPALI BOKLYCI STAVAITEEEEEE ILI SE SAMOOBIITE,ZA6TOTO I BEZ TOVA VI NQMA VIE NESTE NYJNI NA RODINATA.VIE STE *** GEYRI. SABOTA I NEDELQ 6TE E SAMO NA4ALOTO,TAKA 6TE E VSEKI DEN DO OSVOBOJDAVANETO NA BULGARIQ OT ZAPADNO IGO. SVOBODA ILI SMART
715
3
 
11
 
! Отговори
Муто преди 12 години
Пудел!
714
0
 
20
 
! Отговори
teodor преди 12 години
Следователят Христиана Вангелова също е получавала заплахи в прав текст от Кирил Рашков. Тя е човекът, който заповядва ареста на Рашков за незаконно производство на алкохол през 1993 г. Тогава от къщата му в Катуница са конфискувани огромно количество незаконно произведен алкохол. Делото е връщано на два пъти от прокуратурата за доразследване и накрая е прекратено, заради изтекли давностни срокове за повдигане на обвинение.

Спонсорирани публикации