Онлайн радио

City  Classic FM  FM+  Fresh  JAZZ FM  Jazz FM Lounge  Magic FM  Melody  N-JOY  NOVA  NRJ  The voice  Traffic Radio  Z-Rock  БГ Радио  Вероника  Веселина  Витоша  Дарик Радио  Инфорадио  Радио 1  Радио 1 Рок  Романтика  Сигнал +  Тангра Мега Рок  Фокус  

 

Вие избрахте радио "Радио 1". Последвайте този линк, за да слушате онлайн!

Радио 1 е първата в България радиоверига с музикален формат Soft Adult Contemporary, който обхваща най-известните и мелодични песни от 60те години насам – под слогана "Класическите хитове”, като по този начин се позиционира в незаетата досега ниша на българския радиопазар. В следствие на адаптацията и стандартния формат Soft AC за българския пазар, Радио 1 предлага уникален музикален микс, включващ разнообразен репертоар с типични представители от ранга на Бийтълс, АББА, Елтън Джон, Марая Кери и Антонио Вивалди. Общият обединяващ критерий за всички композиции във формата на Радио 1 е условието всяка от тях да е позната и обичана от слушателите.

 

Инструкции за ползване

За да използвате панела на Dnes.bg “Онлайн радио” е нужно да инсталирате на Вашия компютър последна версия на Winamp плейър с mp3PRО декодер. Можете да свалите безплатно тези софтуери на следните страници: http://www.winamp.com/ и http://www.mp3prozone.com/

За да слушате радио РФИ е нужно да инсталирате програмата Real Player, която можете да свалите безплатно от адрес http://www.real.com/.

За да слушате радио Атлантик трябва да имате инсталиран WinAmp с pluginVorbis Decoder или да свалите WinAmp 2.95, който го поддържа.

За да свалите Vorbis Decoder натиснете тук.

За да свалите WinAmp 2.95 натиснете тук.

Водещи новини от България

Анкета

Къде ще посрещнете коледните и новогодишни празници?