МВР: Министерство на Вечния Румен?

МВР-скандалът през погледа на хората, а и на политолозите
2 апр 2008 10:32,
76

След 10 дни, отсече премиерът и погледна да види дали Петков е навит.

А той, заровен в папките, пише доклади, трябва да отърве кожата.

И докато БСП се накадрува и намъдрува, ДПС и НДСВ загърбиха коалиционния си партньор и оставиха Станишев сам, нали е премиер?

"Запалката"* вече не им вършела работа, били кибритлии.

А ние ще почакаме, още 10 дни.

 



  * "Запалката" е името, под което е разработван Румен Петков

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
галчо преди 16 години
Томахоук, Петков би спечелил категорично изборите срещу ГЕРБ само ако "извика танковете". Особено след последното развитие на нещата. Верно, че нема кой друг...:)Много ми е интересно, защо търсите врага в собствената си партия, и особено в лицето на една стара мома, която навремето не можа да понесе забележката, че тишината в спалнята ражда безумия и сега си връща?
17
0
 
0
 
! Отговори
К.Сидерова преди 16 години
Здравейте форума.. Пак скандал и пак ограбен и ощетен е българския народ в една или друга степен.. ех, ех... какво са 10 дена.. нищо в сравнение с това колко години минаха на ..'преструктуриране' към по добър живот, по висок стандарт.. ххммм дааа... какво стана в края на краищата??до4акахме европейските цени да се настанят в магазините, а ние да сме си с .. малко поостарелите комунисти4ески заплатки..ооххх... какво са 10 дена.. ние можем да 4акаме, нали.. (ОЩЕ КОЛКО ГОДИНИ ???)и да си мъл4им.. ( ДОКОГА ???)да гледаме как мизерниците се подиграват без срама.. как си се подкрепят един друг..ЕЕЕХХХ..ТЪРПЕЛИВ Е БЪЛГАРСКИЯ НАРОД..ДО ГЛУПОСТ !!!!
16
0
 
0
 
! Отговори
Tomahawk преди 16 години
Съгласен съм - Румен Петков би бил добър министър-председател. Но той никога няма да посегне към поста на Станишев, не и при тази политическа конфигурация. Виж, ако се наложи да се извади силна кандидатура срещу мутрата и бандита Бойко Борисов - тогава няма кой друг освен Румен Петков, просто няма кой друг. В БСП няма кой друг да спре софийския кмет на едни парламентарни избори и ако Румен се заеме със ситуацията, Бойко вия ГЕРБ е обречен за изчезване в рамките на 2-3 месеца. Друг е въпроса, че доста народ в ръководството на БСП и близките до тях се страхуват от възможностите на Петков в политиката и ще направят всичко, за да го видят унизен. Интересничко време настъпва!
15
0
 
0
 
! Отговори
mafioto преди 16 години
Няма никога да падне петков, той командва мафията, той командва и правителството, просто забравете. Просто той по скоро трябва да удари по масата да разберат и най-заспалите кой командва парада и най-добре да стане министър председател и да ни управлява поне 20-30 години
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Nr. 11, нали твойте хорица сега управляват...нормално е те да са обсъждани от обществото и ако правят зулуми ( а, те правят) да си носят последствията. Ако става дума кой простее, огледай се моля в собствената си партия хранителка
13
0
 
0
 
! Отговори
nashenec преди 16 години
Pozdravlenia za Zlatko ! Statiata i klicheto sa tochno na miasto,taka driabva da se pishe,pokazva i kritikuva, vsichko, shto e gnilo i za izxvarliane ot upravlenieto na RODINATA ni !!!
12
0
 
0
 
! Отговори
Tomahawk преди 16 години
Ееее, а дано наистина Румен остане вечен министър на вътрешните работи, супер ще се радвам и ще ми върви кариерата на макс!
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Е вий май не знаете кво искате? Нали ги арестуваха, нали сега ще излезат още виновни и вероятно и те ще идат в пандиза? ЕАма ми се струва, че вие признавате за виновни само хора, които са свързани с БСП, а ако са срещу БСП няма проблем, така ли? Простеете ми нещо, журналисти и форумци!
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Кой и как написа по листите имена на такива човешки подобия. Нагли, аругантни, корумпирани, безмислещи и силно ограничения. До сега никой от тия не се показа като човек с достойнство и морал, въобще като човек. Всичко се овърта, завърта, усуква, натамънява и само лъжи, лъжи и пак лъжи. Крадците в днешно време са управляващи и няма никаква разлика от коя партия са, абсолютно всичките са едни и същи и както виждаме си бъркат в канчето един на друг. Мафията си върви с пълна сила и си цъфти защото управляващите ползват благата от тях. Ако някой е искал да я премахне до сега всички животни щяха да бъдат зад решетките, а не да се разкарват с джиповете насам натам. Полицаите най малкото което можеха да направят е да изхвърлят джиповете от населените места, това е кола за гора, ама комплексарите се доказват в градовете с тях.
9
0
 
0
 
! Отговори
izidar преди 16 години
Podkrepqm ideqta na Dnes BG za orientirane kym internet TV 6te imate uspeh!Derzaite samo taka!O6te nqkolko jyrnalisti vseki den po edno predavane ot 1 4as max 6te e dostaty4no! 6te priberete reklamnite prihodi na ostanalite :)
8
0
 
0
 
! Отговори
цицо преди 16 години
Браво румене, браво сергей, браво българия- все така още 100 години. Първи по тъпотия, простотия, мърсотия, червения, селяния и........!
7
0
 
0
 
! Отговори
Цветкова преди 16 години
все пак мисля, че доста подценявате Шадраван-Пикльото - съгласен съм с класацията Ви, но най-отгоре ще поставя именно Плевенската Запалка, защото той е координаторът на паричните потоци идващи от създадените от партията му мафиотски структори, и то създадени не случайно, а именно за да пълнят касите й - който откаже и се опита да играе сам - загива, но с чужда помощ, естествено, и пак естествено - остава неразкрит - защото това не е държава - това е просто БГ, т.е. АБСУРДИСТАН
6
0
 
0
 
! Отговори
algator преди 16 години
dobre Zlatko ne6to novo da vidim i svego !
5
0
 
0
 
! Отговори
галчо преди 16 години
Тва, че всички са маскари и сега се сборват за кокала на всички ни е ясно.За Румен Петков - мислех, че ще го изпратят да си иде на бял кон, а се оказа, че вятър го вее на бял кон...Според мен доклада, който той трябва да изготви до 10 дни - за положението в МВР от 18 години насам, ще излезе компрометираща информация за бивши управляващи на МВР... и може би дори и за бивши правителства, и техни връзки с престъпността? Според мен това е целта на доклада, с който отчасти ще се отклони вниманието от сегашния скандал. И ще се прехвърли тежестта върху "истински" болната глава.А Румен пак ще яхне коня...
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Абре, змиеядеца, теб някой пита ли те, когато партиите редят изборните си листи? Най-вероятно не...Точно така и никой не пита народа, затова в крайна сметка все същите се явяват на избори и биват преизбирани, а хората масово не гласуват.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Сещате ли се за по-големи наглеци от Румен Петков?Александър Томов (Кремиковци), Христо Григоров (БЧК), Александър Божков (мистър 10 процента), Емел Етем и пр., едва ли могат да се сравняват с него.Изобщо в тая страна е пълно с гадняри, мутри, чалгаджии и изобщо нееволюирали глигани.
2
0
 
0
 
! Отговори
fen преди 16 години
евала златко - силно ....ама
1
0
 
0
 
! Отговори
snake eater преди 16 години
Много ни бива в плямпането, ама на практика какво се получава за избори?! Все същите мекерета се избират, не разбирам защо е това мрънкане, като ние сме си ги избрали?!