Социология на родната порнография

Какво да направим, за да ни изхвърлят от ЕС?
12 авг 2008 18:15,
50
Социология на родната порнография
Животът продължава...Снимка: БГНЕС

В един стар руски виц се казваше: Эротика - ето искусство, а порнография - наша жизнь! (Еротиката- това е изкуство, а порнографията-животът ни!).

Тъй като правителството ни беше спретнато от президента- любимец на правителствения вестник на Руската федерация (май само тая газета остана да го хвали), а премиерът ни дълго време беше руски гражданин, най-логично е да обясняваме евроинтеграционните процеси по руски маниер. За да бъдем пределно ясни не само пред електората на БСП (к), но и пред международните ни партньори.

Та, каква я свърши управляващата ни коалиция, че евродокладът по-скоро трябваше да се разбира като еротично четиво (по-soft, моля ви се, че да не падне правителството), а животът ни се превърна в разюздана порнография? Логично е да запитаме- какво ще последва?

Затова и в летните месеци поставихме пред читателите си един съвсем горещ и почти порнографски (нали такъв е животът ни?) въпрос: Какво още е необходимо да направим, за да ни изхвърлят от ЕС?

21 % от читателите на Dnes.bg са оптимисти- „Все пак ми се иска да не ни изхвърлят“. И са прави- утре Гоце може да нарами пушка и да хване гората, за да трепе вълци, Сергей да се ожени за дъщерята на Джордж Буш, а българите какво ще правят?

20% от запитаните отсичат : „Направихме много и все не ни гонят, и не ни гонят! Не разбирам!“. Не сте само вие, уважаеми читатели! И европейската преса не разбира, и множество граждани на ЕС също не разбират, но не ни гонят. Защо ли? Защото от правителството ще изпратят коалиционния си партньор Симеон Сакскобургготски да им обясни, а той ще обели очи, ще килне чело настрана и многозначително ще преведе на испански: „Требе да гледаме положително на нещата“.

Към неразбирането на онези 20%, спокойно можем да добавим и онези 18% от гласувалите в анкетата ни, избрали отговора „Ама те още ли не са ни изхвърлили?“

Други 11% вече нито приемат, нито предават- „Не знам, вече за нищо не се сещам“.

10% смесват прагматизма с дебилизма на чиновническия ни елит и отсичат- „Да окрадем още малко, но то какво ли остана“.

Още 8% дори се радикализират- „Да организираме зрелищно отвличане в центъра на Брюксел“.

Други 8% от читателите ще четат Dnes.bg в друга точка на света- „И да ни изключат, пак ще се махна от тая държава“.

И накрая- зрелищната 4-процентова черешка на тортата- „Да взривим тайно 5-6 военни склада, може и летище“. Чакайте бе, първо да отпратим правителството с еднопосочен полет, пък после ще му мислим.

Общ брой гласували: 3353 души, които със сигурност все още правят разлика между еротика и порнография. И животът продължава, нали?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 15 години
Абе какви анкети правите бе, аз съм редовен читател и коментатор, една анкета до сега не съм срещнал, как ги давате тези проценти. И не си мислете да ме цензурирате. Аре пускайте ги малко по явно, ако ги има де. Със здраве !PS. И си оправете тъпия регисратор на коментари, писна ми да въвеждам по 2-3 пъти вярно символите, и да не ми се приема коментара!PS 2. И не цензурирайте!!!!!!!!!
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
5ти и за кой точно да гласуваме ? аз се сещам поне за 20 депутати които са минали през няколко парти. като не гласуваме за БСП а за БСПарите в друга партия ква е разликата ? оправия може да има само ако се появи човек като Левски на сцената....само дето не съм сигурен че пак няма да го обесим
7
0
 
0
 
! Отговори
Zeifod преди 15 години
пък лично много се смях на анкетата :)А за правителството еднопосочен ама ако може да е някъде в джунглите на Танзания, те и без това на такива приличат
6
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 15 години
А ако пак не отпратят правителството с еднопосочен полет (визирам: не гласуващите (СЪБУДЕТЕ СЕ! Няма как сами да се оправите с тоя троен воденичен камък на шията!), изкуфелите червени старци и пътуващите крадци (***), защото аз НИКОГА не съм гласувал за нито един от тримата ***!), то аз ще си взема такъв!
5
0
 
0
 
! Отговори
Vseki преди 15 години
като отидем всички да гласуваме. Колкото повече партии в парламента толкова по-добре. По-малко ще са комунистите и турците. Погледнете какво направиха италианците! В парламента им няма комунисти, няма социалисти или подобни!
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Изхода от ситуацията е само един за нас, тук живеещите-Крумови закони и Пиночетова хунта.Друг изход няма.
3
0
 
0
 
! Отговори
маркиз дьо Сад преди 15 години
Така свикнахме да ни..отзад,че чак започна да ни харесва.
2
0
 
0
 
! Отговори
meri преди 15 години
vsi4ki znaqt 4e e tragediq, no nikoi ne kazva kak realno mogat da se opravqt ne6tata!
1
0
 
0
 
! Отговори
bbh преди 15 години
Трагедия...