Съботен бис

Бременна плеймейтка, КОЙ "пори" Галена и "Бай, Сашка"
16 май 2015 14:15, Александър Попов
51

Халити издирва бащата. Снимка: Facebook

Тази седмица мина под знака на скандалите, еротиката и секс откровенията. Дали героите имат правото да са част от шоубизнеса не ни е тема, но пък те не слизат от медийните страници.

Започваме с един скандал, който вече тлее няколко седмици, а в центъра на вниманието е Алисия. Певицата е атакувана от свои колежки с обвинението, че е връзкарка в музикалната компания, която я продуцира. Атаките към нея са директни, както от социалните мрежи, така и от национален ефир. Нейната "приятелка" Николета Лозанова охотно дава трибуна на всички, които плюят по певицата.

Словесни куршуми с циничен отенък към Алисия изстреля и Пепа, позната още със звучния прякор Пепа Секса или Прашката. Устатата изпълнителка бе повече от директна и се обърна към Джина Стоева, като ще пропуснем някой епитети заради по-младата аудитория.

"По-добре стара мома, отколкото футболна топка, която всеки подритва като парцал... Айде, да не забравяме преди безлимитните кредитни карти на Божинката "Ася" на какво приличаше. Всеки може да претендира за класа и ниво с чуждите пари, когато е платила с части на тялото си. Но ще ви кажа и нещо друго на вас, Джина и Ивена: Когато аз и Кали, и други добри изпълнители напускаха "АРА" и искахме да ни подкрепите и да се съберем в едно общо изказване и нас*ране на тази измислена фирма - сега щеше да е минало. Вие тогава се уплашихте, още се надявахте, че видиш ли Касъмов ще се смили и над вас и все ще дойде и вашият ред на слава", написа Пепа Секса.

Сплетните около този скандал продължават на различни фронтове, като Алисия отвори още един. Тя е предприела мерки срещу предаването "Папараци", водено от Николета Лозанова, заради излъчените кадри със сина ѝ Валери. Още в първото издание на таблоида бе излъчени видео как Валери Божинов-младши се вози на предната седалка на джипа на майка си без колан, както и че не бил с нови маратонки на първия си учебен ден. По всичко личи, че съдът ще решава дали Алисия ще получи обезщетение за излъчената скрита камера.

Николета Лозанова пък явно не се трогва и след раздялата с Валери Божинов помпа не само имидж, но и гърди. Поне така твърдят познавачи на гръдната обиколка на плеймейтката. Та според тях Ни Ло доналяла още няколкостотин кубика в пазвата, за да бъдат достигната "престижната" кота 600 на гърда. Със здраве да си ги носи докато е млада, че след още няколко години могат да понатежат в излишък и да се получат гръбначни изкривявания.

И докато Алисия и Николета не могат да се дишат, че са мачкали чаршафите на едни и същи мъже, Галена и Десислава нямат този проблем. Съпругите, Деси вече бивша, на бизнесмена Галин са в отлични отношения. Двете ще запишат дует, а в негова чест захвърлиха задръжки и бански за общ плажен кадър.

Като споменахме Галена, тази седмица ни открехнаха, че тя имала афера с Фики. Както винаги - източниците са достоверни. За дуетите им знаем, но фолкпевицата разкрила в компания директно - "Фиĸи нaпpaвo мe paзпopи". Нямаме идея дали списвачът на новината е бил в тази компания, но пък ударът е двоен - хем Галена изневерява, хем вдигаме самочувствието на Фики. Последната им явка пък била чак в далечен Брюксел. Те имаха концерт срещу хонорар, но нека не задълбаваме - мачкали са чаршафите и толкоз.

Гръмна и друга скрита-покрита афера. Теди Александрова (не е от най-познатите в бранша) се похвалила, че Борис Дали (доста по-познат във фолк средите) й бил любовник и дарител. Хвалбите на ромката били пак в компания, а самият Дали ги определил като фантазия. Явно таз Александрова е завидяла на Роксана, която си призна, че Бареков й бил спонсор и решила да цака колежката си с Борето Дали. Абе, Дали не че има възможностите и банковите сметки на Николай Бареков, ама като няма риба и рака е риба...

Позаглъхналата плеймейтка и носителка на безсмислени силиконови титли Гентиана Халити пък напомни за себе си. Тя пусна снимка с бременно коремче и чат от вайбър с предполагаемия баща - моделът Михаил Мусков.

Блондинката го обвинява, че е мишка и се покрил, след като разбрал, че ще става татко. И разкрива, че доскоро й "лизал краката". Самият Мишо пък е сигурен, че е внимавал под завивките и праща Гентиана по... следите на боксьори и ММА бойци. "Някой от тях е щастливецът", пише в съобщението на Мусков.

И докато всички се поплюват и обвиняват, къде зад гърба, къде открито, кака ви Мария Гущерова учи. И ако си мислите, че нейното име не кореспондира с образованието - вижте галерията. Тя се е снимала зад студентските банки и чака своята сесия. "Ох, школо, ох, кеф. В Нов Български университет - най-голям кеф..."

Продължаваме с друг стожер на най-популярния жанр, по-скоро с една трагична новина. Сашка Васева става отшелник и приключва със светския живот. Естествено, за това вина имат медиите.

"Хората сякаш не осъзнават, че пускат лъжи и коментират живота ми. Това не е шега работа - това е животът на един човек. Затова взех решение да се отдръпна и да съм далеч от светлините на прожекторите. Най-лошото е, че всичко оказва негативно влияние върху децата ми, а точно тях най-много искам да ги предпазя", коментира решението си Сашка.

Ние пък ще й препоръчаме да не си пуска сама лъжите по медиите и никой няма да пише за нея. Преди години раздаваше гуми на журналистите за някой ред слава, сега се оплакваме. Да не говорим, че самата тя пращаше мейл след мейл с нейни "фотосесии", на които позираше по гола гръд. Със сигурност има колеги, които са получили сексуално разстройство и са абдикирали от светския живот заради нейната еротика. Но да оставим Сашка, тя вече е отшелник...

Завършваме с Роби Уилямс, когото очакваме за първи концерт у нас на 7 август в Бургас. Сигурно си мислите, че британската звезда мисли какво шоу да ни предложи? Не, певецът трябва да се погрижи за имиджа си, който пострада от признанията на уволнен домашен прислужник. Че го чака и дело.

Прислужникът обвини Роби и съпругата му Айда в сексуален тормоз. От подадените документи в съда става ясно, че Айда се "разхождала в къщата полугола, споделяла подробности за сексуалния си живот с Роби, задавала му въпроси за неговия интимен живот и го молела да коментира тялото й".

Ние пък нямаме нищо против Роби Уилямс да дойде с жена си у нас, а ако държи - може да оценим и тялото й на бургаския плаж...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малии какъв левент, какъв убавец...ще му сложа плаката зад вратата и ще го кръстя Торбалан, та да плаша детето с него.
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалки същества.
24
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки път като ги видя тези и си мисля, че ако Божинов, беше или една идея по-умен или една идея по-късметлия да се влюби в точната жена, щеше да е голямо име във футбола, вместо да му се смее цяла България...
23
0
 
11
 
! Отговори
Трол преди 8 години
Номер 3снимка бие рекордите по грозотия,тъпотия и гнусотия.На тая всичко и е криво в синхрон.Дясна вежда и ц*ца са изкривени еднакво.Тялото и криво и то.А пък за размера на челото да не говорим.Как и казват,че хубава с това огромно чело??И въобще главата и е огромна в сравнение с тялото.Огромна глава,супер къси трътлести баджаци.А за капак супер ама супер мега състарена и ултра проста.Аз затова винаги избухвам в смях,когато я видя.Ми не мога бе хораа,много ми е смешна:))))))))
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичките тези след десет години ще плашат децата като Захажаева ?
21
0
 
7
 
! Отговори
уф преди 8 години
и представете си тия правят "изкуство" и медиите се занимават с тях!!!То затова свестните бягат от тук!!!
20
0
 
5
 
! Отговори
65 преди 8 години
Много грозна тая бе,леле.Чак страшна
19
0
 
26
 
! Отговори
без преди 8 години
ееех ако пластичните хирурзи можеха да слагат и силиконов мозък...
18
0
 
29
 
! Отговори
еее... преди 8 години
Звезди, звезди и на края Роби Уилямс разваля всичко...
17
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прилоша ми от тези снимки. Все едно видях справочник по венерически болести!
16
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Николетооо!! Хем си грозна, хем остаряваш. хем си селяндурка...И по четири, и по пет на веднъж да ги обслужваш - *** си вече и позе юе ставаш само...ако щеш и кило във всяка цица да си налееш18-годишните са по-връвежни и винаги ще бъдатТи си вече използван ***
15
3
 
5
 
! Отговори
До анонимен 19 преди 8 години
Еми, пуснах си "Болка". Не прилича на Пеньо и не изглежда зле! Естествена, симпатична и най-вече със скромно излъчване. По скоро сега всички приличат на Пеньо, като травестити. Ама всеки с вкуса си :))
14
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен Гостенин преди 8 години
Все едни и същи мутри, чак взе да ми писва вече...
13
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Напротив преди операциите Алисия приличаше на Пеньо. Пуснете си един неин много стар клип като "Мъжки стил" или "Болка" и ще видите за какво става дума. Сега изглежда по-добре, въпреки че пак не е хубавица.
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
истината боли
11
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
по-скоро Съботни Кърви
10
0
 
33
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
разгледах снимките от любопитство, статията няма да си губя времето с нея, но знам, че става дума за ***
9
0
 
44
 
! Отговори
Скифо преди 8 години
ОТВРАТ
8
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Дали героите имат правото да са част от шоубизнеса не ни е тема, но пък те не слизат от медийните страници."Ами спрете да им публикувате простотиите бе, вие *** ли сте какви сте? Не пропускате да публикувате всяко движение на тези ***, а в ъбота ревете, че присъствали по новините! Само онзи ден бяхте изкарали 3 поредни статии за пайнер, в рамките на няколко часа!
7
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днес бегето всеки ден от седмицата рекламират пайнер отрепките, новите им албуми, песни и к*рвенски изпълнения, а в края на седмицата се правят, че не ги одобряват в съботния си бис...Достойни сте за презрение.