Един и същи премиер, един и същи шейх, едни и същи джапанки

МС с гаф, изпраща снимка от 2012 за срещата на Борисов с шейха на Катар
Обновена: 19 май 2015 14:08 | 19 май 2015 10:16, Красимир Ангелов
70

Снимката, изпратена от пресслужбата на правителството вчера, озаглавена 1805PMQatar. Снимка: МС

Вероятно вчера е бил един добър ден за българската енергетика. Поне според това, което излезе като информация от правителствената информационна служба по време на посещението на премиера Бойко Борисов в Катар. От него става ясно, че емирството проявява интерес за инвестиции и финансиране в 7-ми блок на АЕЦ "Козлодуй".

Интересът е бил заявен по време на срещата на министър-председателя Бойко Борисов с Негово Превъзходителство баща-шейх на Катар Хамад бин Халифа Ал Тани.

Всичко дотук звучи добре, но незнайно защо от пресслужбата на Министерския съвет решиха да онагледят срещата между двамата и да изпратят до медиите стара снимки на българския премиер и шейха на Катар. От март 2012 година.

Както може и сами да се убедите, на нея Бойко Борисов е със същия костюм, със същата вратовръзка и... същия разкрач на краката. Разбира се, има и една малка разлика – от фотото е изрязан тогавашният вицепремиер Цветан Цветанов, който също присъства в компанията на премиера и шейх Хамад бин Халифа Ал Тани.

Е, екипът на Dnes.bg не се съмнява, че премиерът ни е запазил своя добър външен вид от преди 3 години, но все пак не е нужно от МС да ни претоплят стара манджа. Или поне ако изпращат стари кадри, това може да бъде споменато някъде между редовете. В крайна сметка пресслужбата на правителството е институция, от която подадената информация е официална и не подлежи на съмнение.

А така поднесена в нашите мисли се прокрадва и въпросът: Срещал ли се е изобщо Бойко Борисов с Хамад бин Халифа Ал Тани?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: МСКатар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един милион лева изхарчени за екскурзия
30
7
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един и същи премиер, един и същи шейх, едни и същи джапанки...Това е цивилизационният избор на европейска България .Не ходиш в Москва, столица на руската култура , а отиваш да просиш в някаккво диво камиларско племе.
29
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДРУГАРЯТ ПОЖАР СИ МИСЛИ ЧЕ КАМИЛАРИТЕ ПАСЪТ ПЯСЪК И ПИЯТ ПЕТРОЛ. НЕ ДРУГАРЮ ПОЖАР КАМИЛАРИТЕ СА ПО ХИТРИ И ОТ НАЙ ХИТРИЯТ. ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ИНДИИЦИТИ РАБОТЯТ В ДОХА БЕЗ ПАРИ? ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ И ДА ИСКАТ НЕМОГАТ ДА НАПУСНАТ КАТАР ЗАЩОТО ПАСПОРТИТЕ ИМ СА ПРИБРАНИ ОЩЕ ПРИ ПРИСТИГАНЕТО ИМ. ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ РАБОТЯТ ПО 12 ЧАСА ПРИ 50 гр. НА СЯНКА? И ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ СА НАБУТАНИ КАТО ОВЦЕ ПО 50 ЧОВЕКА В ЕДНА СТАЯ 10 НА 5 МЕТРА? ТОВА ТИ ГО КАЗВАМ КАТО ОЧЕВИДЕЦ. НЕ СИ ГО ИЗМИСЛЯМ. ТА ОТ ТЕЗИ КАМИЛАРИ ОЧАКВАШ ИНВЕСТИЦИИ?????
28
1
 
30
 
! Отговори
. преди 8 години
Да поиграем на "Открий разликите"?Като изключим Цветанов, който присъства на фотото от 2012 г., ще каже човек, че Борисов всъщност сега, през 2015 г., въобще не е бил в Катар. Пък и то бил- не бил- все резултати за нас позитивни няма да има, така че е все едно.
27
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледам пресконференция на правителството на живо. Тиквата сърдит, лошо гледа, плаши и се хвали, че пуснали Еврофондавете. Абе Тикво, защо ги спряха и защо пуснаха? Спряха заради кражбите от ГЕРБ и пуснати защото Тиквата хвана САЩ за шлифера и спря Южен поток. Целуна Обонго по тази работа и сега как ще вървем напред. Един час говорят и само общи приказки. Тиквата бил много уморен, работел много, имало голямо напрежение. Боже Господи, той крепял мира с всички сили?!? А журналята мълчат ли мълчат!
26
2
 
34
 
! Отговори
джаул преди 8 години
фалшивао всичко е фалшиво и подменено освен това че човек много *** сее намърдал на много висок пост
25
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да го качват на една мъжка камила и право в пустинята . Както е гледал навремето прасета и зайци , така да гледа камили .
24
1
 
46
 
! Отговори
Равносметка преди 8 години
Равносметката е следната:Боко ще спечели доста пари, защото фирмите му ще строят в Катар. Като компенсация, ние (българите) ще вземем неизгоден кредит или ще подарим нещо на Катар. Как се става милиардер? Да не мислите, че с пожарникарската заплата е направил "охранителна" фирма и после изведнъж е станал МИЛИАРДЕР ???
23
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДОГОВОРЕЛИ СА СЕ ЗА ИЗНОС НА ЩАНГИСТИ
22
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
1989-2000 - Рзпродадохме заводите и предприятията строени от дедите ни 40 години!2000-2010 Рзпродадохме земите и горите си !2010 -2015 Изгонихме народа си от страната му и го разпродадохме като роби на други държави 2015 -2020 Рзпродадохме бъдещето на страната си до края на века. Договор за 100 годишно робство беше подписан ...заробихме страната си на ново !
21
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Катар има готовност да инвестира във финансови инструменти, емитирани от Българската банка за развитие и Фонда за гарантиране на влоговете,превеждам новинатаКатар си дават парите срещу сигурна доходност 14% гарантирана от държавата.Бойко измазва няколко блокаи изгърбва кредита с лихвите на населението да го плаща
20
1
 
50
 
! Отговори
майорски преди 8 години
Пак американците ни изкупуват енергетиката .....чрез посредниците си /приятелите си от Суадитска Арабия....по Костово време ни изкупиха ТЕЦ-овете МарицаСега си продаваме АЕЦ-овете....след 10 години да не се чудите що тока е скъп....баз ловя че 7-ми блок на козлудуй ще се прави и поддържа от Уестинг хаус ...и ще работи с Американско ядрено гориво ...което ще е баснословно скъпо !Гледайте как се продават следващите 20 години от историята на България !Да не сме зависими от Руснаците ами ???
19
37
 
6
 
! Отговори
До 20 преди 8 години
Ти изобщо разбираш ли разликата между ИНВЕСТИЦИЯ и вземане на ЗАЕМ? Бойко разкара както руснаците, така и американците, защото и двете "Велики" сили искаха да вземем ЗАЕМ от тях или тяхна компания и така да си построим централата за безбожна сума пари. Тук се говори вече за ИНВЕСТИЦИЯ от страна на Катар, което значи, че ние няма да дадем пари за централата, а и разговорите сега започват. Ако излезе, че и арабите решат да се правят на Русия и САЩ, и те ще го духат.
18
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тиквата има анцунг,защо с костюм е отишъл?Агнета закара ли им със самолета?Колко милиарда от новия заем скри там?С тях ли ще строи магистрали сега?Павлова гюбеци играе ли пред шейха?
17
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На Борисов много ще му отиват на шейха одеждите :)
16
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не разбирате ли, Тиквата изнесе милиони които открадна от нас които ще се върнат като...Катарски инвестиции. При предишното гостуване беше същото.Да живее отряд 28! Който му вярна на този подлец и долен лъжец наистина е безмозъчен. Колко време е вече във властта? Малко нещичко да се е подобрило някъде, съвсем малко. По-лошо, по-бедно, по-комунистически. Купена преса и медии, цензура, кепено или смазано всичко което казва истината. Живее една малка група която е слуга на Тикваров, другото умира.
15
4
 
51
 
! Отговори
морски преди 8 години
Нашия Бойко що не е по джапанки?
14
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !а България да живее ли? нали милиционерите са точно московски протежета. боко е протеже на кой де го свари и наблъска по канчето
13
9
 
56
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ! преди 8 години
Браво на Бойко Борисов ! Спаси ни от руската "зависимост", за да ни направи зависими от чаршафите !Ашколсун, Бойко ефенди ! Машала !
12
1
 
28
 
! Отговори
333 преди 8 години
Полицейска му работа! Системата не прощава!