Един и същи премиер, един и същи шейх, едни и същи джапанки

МС с гаф, изпраща снимка от 2012 за срещата на Борисов с шейха на Катар
Обновена: 19 май 2015 14:08 | 19 май 2015 10:16, Красимир Ангелов
70

Вероятно вчера е бил един добър ден за българската енергетика. Поне според това, което излезе като информация от правителствената информационна служба по време на посещението на премиера Бойко Борисов в Катар. От него става ясно, че емирството проявява интерес за инвестиции и финансиране в 7-ми блок на АЕЦ "Козлодуй".

Интересът е бил заявен по време на срещата на министър-председателя Бойко Борисов с Негово Превъзходителство баща-шейх на Катар Хамад бин Халифа Ал Тани.

Всичко дотук звучи добре, но незнайно защо от пресслужбата на Министерския съвет решиха да онагледят срещата между двамата и да изпратят до медиите стара снимки на българския премиер и шейха на Катар. От март 2012 година.

Както може и сами да се убедите, на нея Бойко Борисов е със същия костюм, със същата вратовръзка и... същия разкрач на краката. Разбира се, има и една малка разлика – от фотото е изрязан тогавашният вицепремиер Цветан Цветанов, който също присъства в компанията на премиера и шейх Хамад бин Халифа Ал Тани.

Е, екипът на Dnes.bg не се съмнява, че премиерът ни е запазил своя добър външен вид от преди 3 години, но все пак не е нужно от МС да ни претоплят стара манджа. Или поне ако изпращат стари кадри, това може да бъде споменато някъде между редовете. В крайна сметка пресслужбата на правителството е институция, от която подадената информация е официална и не подлежи на съмнение.

А така поднесена в нашите мисли се прокрадва и въпросът: Срещал ли се е изобщо Бойко Борисов с Хамад бин Халифа Ал Тани?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: МСКатар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига с тея чехли бе неграмотници. Това е официалното облекло там - дълга широка Бяла риза и чехли на бос крак. Живях в залива 8 години. Та знам добре. При 50 градуса на сянка да ви видя вас как ще се разхождате с костюми и обувки.
50
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя с чехлите сигурно си мисли ,че тоя срещу него е някой от камиларите му.
49
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви журналисти сте, бе? Винаги търсите сензация! Ето: profit.bg/news/Borisov-se-sreshtna-s-ministur-predsedatelya-na-Katar/nid-138470.htmlДори шейхът не е същия, както сте казали. МС претопляли стара манджа... хаха. Въобще за нищо не ставате.
48
0
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
рещал се е ... ама друг път
47
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
М...дааа. През зимата по джапанки ще ровим в кофите за ***.
46
0
 
16
 
! Отговори
шейх Шнур преди 8 години
абе, така но 3-4 ракии се сетИх, туй КТБ-то нямаше ли няк`в катарски фонд......Баси, парите верно не миришат, особено на определени ТИКВЕници
45
0
 
24
 
! Отговори
икономка преди 8 години
Нищо не разбирате вие! Премиерът е искал да спести пари и за това са ползвали старите снимки.Той само за това мисли - как да докара пари в държавата. Подтекстът е, че скоро такова благоденствие ще ни залее, че всички ще ходим по джапанки и чаршафи. Само дето от геврека ще получим дупката. А ич?
44
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тиквата е срам за България.
43
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГОЛЕМ ЦИРК! Само дето е за сметка на българския данъкоплатец. Къде се му приказките за финансова дисциплина?Наглост до безумие!
42
3
 
18
 
! Отговори
ВЕЩИЦАТА преди 8 години
МОЖЕ ДА СА ОТИШЛИ ЗА ДА СИ НАПРАВЯТ РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЕКЗОТИЧНА ПОЧИВКА ПРЕЗ ЛЯТНАТА ИМ ВАКАНЦИЯ. ТЕ МОГАТ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯТ. АМА КЪДЕТО И ДА ОТИДАТ БАЙ *** СИ Е БАЙ ***. ТО МАНИЕРИ, ТО ЕЗИК, ТО ФИНЕС, ТО ЧАР И Т.Н.
41
1
 
46
 
! Отговори
циник преди 8 години
Един и същи ПОЖАРНИКАР, един и същи ***, една и съща ПРОСТОТИЯ!!!
40
3
 
53
 
! Отговори
Спеца преди 8 години
Лъсна старата гола истина :Около Борисов ВСИЧКО е лъжа и измама!
39
2
 
18
 
! Отговори
Gabriel преди 8 години
"Слънцето'' какво прави в България ?
38
2
 
49
 
! Отговори
Градския преди 8 години
Защо нашата мутра - Премиер , непрекъснато се навира и натрапва в Катар?Вероятно има някакво най- просто обяснение , но за нас българите то е ....тайна! Борисов , какви ги дириш при шейховете? Ще ти плащат ли или само си проверяваш сметките от преводите от САЩ и контрабандата?Стар *** си ти , не биеш път за тоя дето духа , ах гиди дърта мутро!
37
0
 
41
 
! Отговори
край преди 8 години
Страшни джапани - за тир години не са мръднали.
36
2
 
43
 
! Отговори
ДЕЖА ВУ! преди 8 години
И ТИКВАТА СЪЩАТА И ДЖАПАНКИТЕ И ТЕ ...
35
0
 
45
 
! Отговори
край преди 8 години
За три години - два пъти ходи в Катар да гледа на човеко джапанките и дали си е изрезал ноктите. Мислех че този премиер отива на България но явно бъркам - той е два пъти по *** от средностатистическия българин. Изглежда тези които му гласуват така си повдигат самочувствието - да се усещат по-умни от премиера.
34
2
 
18
 
! Отговори
олигофрени бг преди 8 години
г-н Борисов в интервю заяви че иска да върне парите на данъкоплатците за разходката до Разград ,според него 2900лв-това за наивните,иначе реално без кетъринга ,заплатите на летците и амортизация дължи 560км*2=1120км*3.57ltr(consumption of Cougar per km)=3998.4ltr jet fuel при цена около 1960 лева за тон с ддс смятайте.
33
2
 
25
 
! Отговори
Гочо преди 8 години
Нали при пингвина са 4-те милиарда на Бойко!
32
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Млад хамилар кара стадо хамилъй ! Пиясъци, диюни, полета пъльни с пустиня ! И само ветеро тихо му нашепва "Фююююю... "! О аллах аллах, о *** блу !