Съботен бис

Голо фолк селфи и силикони в излишък
30 май 2015 18:40, Александър Попов
8

На Фики му се прииска гадже като Николета. Снимка: Facebook

Отново шарена седмица, отново лъснаха изцепките на героите на нашето време.

Опитваме се да излагаме на показ родните звезди, ама няма как да не омешаме капите с политиката. Започваме с кмета на Нова Загора Николай Грозев, който впрегна общински ресурс и служители ръсиха със захар пътищата в общината. За да се спрат катастрофите и трагедиите на пътя били купени 50 кг захар.

По думите му кристалите помагали срещу злите прокоби, а пророкът дядо Влайчо от новозагорското село Коньово бил на същото мнение. Не искаме да се намесваме в сметките на висшите сили, сигурни сме, че захарта ще помогне за повече разум сред шофьорите.

Ех, ако и за българския шоубизнес имаше един дядо Влайчо, който да поръси захарчица и трагичните изяви да секнат...

Веднага ни изниква образът на някоя си фолкпевица Адриана. За нейна песен не се сещам, но пък когато не може да се пробие с глас се действа с гръдна обиколка. Въпросната Адриана била "бомба" и подлудила феновете в социалната мрежа с голо селфи. Вижте го в галерията, но си пийте преди това хапчетата да не ви хване лудостта неподготвени.

Певецът на годината Фики пък още го топли кожата на Николета Лозанова, с която участваха в клипа "Секс за ден". И се замечта името на песента да се превърне в реалност. Но и Фики трябва да знае, че трябва още дълги години упорит труд и пестене на хонорари, за да я има до себе си. И трябва да бъде ерудиран, това е желанието на плеймейтката за мъжа до нея. Поне колкото Валери Божинов, което според скромното ни мнение не е чак толкова трудно. Виж ерудираната банкова сметка на футболиста е недостижима за 98% от българите.

И като стана въпрос за футбол да не пропуснем официалния представител на Христос в Русия - Благой Георгиев. Няма как да не знаете, че Джизъса лети на крилете на любовта с танцьорката Есмер. Родни медии, които следят изкъсо преживяванията на Благо в социалните мрежи, ни информираха, че футболистът се е заел да вкара в чалгата
своята нова любима.

Неговото виждане за атрактивна българска песен е мазният кючек "Гyци, гyци, яли ca тe вyци". Описанието "Moятa жeнa yчи бългapcĸи" ни кара да се гордеем. Есмер попива от българските класики, но сме сигурни, че когато пристигне у нас ще смае танцьорките в нощните клубове. Къде са ви ръчичките, София, "Гуци, гуци"...

Продължаваме с една неприятна, макар и непотвърдена новина. Фолкпевицата Емилия си била махнала силикона и от пищната й гръдна обиколка останал само спомен. Емилия, на коя ни оставяш нас, многобройните ти фенове? В чия пазва да гледаме сега? Въпроси, които остават без отговор.

Eлвиpa Гeopгиeвa също е решила да сложи край на плacтичнитe oпepaции. За тези, които не се интересуват от естрада ще припомним, че Елвира е поп певица от миналото, която преди доста години вложи няколкостотин кубика в деколтето и запя не толкова естрадното "Борчо, борчо". Тя е омъжена за плacтичния xиpypг Hиĸoлaй Гeopгиeв, отговорен за уголемяването на мъжкото достойнство на Азис. Но явно на Георгиева й е писнало да редува всякакви корекции, дали пък не се е уплашила, че в един момент балонът на красотата може да се спука?

Фолкпевицата Емануела няма никакви грижи със своите силикони. Подплънките са на място, върна форма след раждането, но пък PR-a куца. Тя се опита да се закачи покрай нападките срещу Алисия, но не й се получи и трябва да се запълва медийната празнота. Певицата заложи на класика - надраскана кола от фен. Емануела пусна снимка в
социалната мрежа, на която е виден надписа "pLOVEdiv". И веднага тръгнаха предположенията, че това е влюбен фен, живеещ в града на тепетата. Случайно да не забравим, че Емануела е сред най-обичаните. Не забравяйте и вие!

Преминаваме към челния опит "Made in USA". Докато нашите певици пръскат хиляди за нов тоалет, Тейлър Суифт изхарчи 13 000 долара в сексшоп в Ел Ей. Тя си купила еротични дрехи от кожа, латекс и тъмни тонове. Уж за клип, в който участва и Селена Гомес, Синди Крофорд, Кара Делевин и актрисата Джесика Алба. Магазинерът изрично уточнява, че определяната от жълтите медии зад Океана като нимфоманка Тейлър Суифт не е закупила секс играчки. Жалко, остава да се надяваме клипа наистина да си струва.

Често упрекваме родните изпълнители, че не могат да пеят. Затова избрахме да завършим с един поздрав от Парис Хилтън. За да не сме толкова придирчиви. Милионерската щерка признава, че видеото към парчето High Off My Love е вдъхновено от еротичната книга "Петдесет нюанса сиво". И май е също толкова "умно"...

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Фики трябва да бъде ерОдиран според НиЛо ;)
3
0
 
5
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
как бе , там е голото селфи, на клек-мага . то ако няма едно цукало на заден план не се брой
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
HILTON be Sasho, ne HiltIn
1
0
 
10
 
! Отговори
Бай Спас преди 8 години
Аз никъде не видях голо селфи. Може би недовиждам, знам ли? Май напоследък господа журналистите ни вземат за ***? Или е важно само да се отчете броя посещения в сайта?