Фекалии, превръзки и гъбички. Добър апетит!

Един рекламен блок за приятна семейна вечеря
98
Фекалии, превръзки и гъбички. Добър апетит!
Снимка: YouTube

За всяко работещо семейство вечерята е единственото време, когато всички сядат около масата, обсъждат изминалия ден, похапват. Но ако имате телевизор пред вас вечерята може да се превърне в един безкраен кошмар от фекалии, вагинални болести, сърбене, диарии и каквото още се сетите.

За Бога, братя и сестри, изключвайте телевизора, особено на рекламните блокове. Ще заздрави семейния ви живот, ще намали кошмарите нощем и най-важното - ако имате деца ще им спестите 5-минутна простотия.

Не че всички реклами са такива, но ако пропуснете да натиснете дистанционното ще се видите в приключение.

Някак си преживяхме докато вечеряме или замезваме от екрана да ни изплюят зъб. И нали знаете, дойдат ли реклами и звукът става един друг, по-силен и впечатляващ. Така че внимавайте, особено когато сте наболи нещо на кокал, да не чуете нежно плюене на кръв в мивката и страхотната гледка на усмивка без зъб. Ако ястието е по-блажничко може и да притичате до тоалетната.

Е, на тази реклама и поотмина ротацията, но заместителите са достойни.

Сега е лято и са модерни плажните реклами. Но стискайте палци да нямате чиния пред себе си, докато мъж е отправил тъжен поглед към морето. Човекът е с разстройство и по всичко личи, че отпуската му минава в напъни да изцеди всичко де що има в червата му. Тази реклама е задължителна по време на вечеря, няма как да я пропуснете.

Но авторите явно не са се усетили, че с нея правят антиреклама на нашето черноморие, защото курортът се разпознава лесно. И ако отдавна не си ходил на родното море оставаш с впечатлението, че в куфара трябва да сложиш и допълнително тоалетна хартия, защото хотелската ще се окаже малко. После искаме повече туристи... За радост на рекламодателя явно Бойко Борисов не вечeря по това време, защото неговите призиви да опъваме плажните кърпи у нас ще остане напразен. 

Ако ви се размине с фекалиите, можете да замезите с всякакви гъбички под ноктите. И всичко е нагледно показано, за по-добро преглъщане. А ако това не ви е достатъчно - бон апети с напукани пети! То падащата мъртва кожа от краката си изглежда като добавяне на подправка върху някой специалитет.

Имате сърбеж, парене и неприятна миризма? Не е от сервираната чиния пред вас, просто вагинална или чревна инфекция. Тези реклами обаче имат и обучителен характер за децата, защото онагледяват женското тяло, къде се намира вагината, къде пари, къде сърби. Чудесен начин да се подготвят за уроците по биология или да затвърдят вече придобитите знания.

Рекламистите се гъбаркат и с еротичните фантазии на мъжете. Тъкмо заковеш поглед към красиви и стройни женски крака, които се поклащат предизвикателно, и те връщат в реалността с въпроса "Често ли уринирате?". Абе, хора, нямате ли поне малко съвест? С урината ли да свързваме еротичните гледки? От този стрес бързо ще стигнем до момента да се чудим вдигаме ли самолета или просто простатата алармира.

Каква ви е първата асоциация като видите жена в латекс? Мнозина мъже биха прекъснали вечеря или да оставят въпрос без отговор на своята половинка (това е голям риск) и да вперят поглед в екрана. Но тогава идва и разочарованието - дамски превръзки, дами и господа. При това от бъдещето. Една дамска превръзка от настоящето сигурно ще бъде онагледена от румънска тетка в пеньоар.

Може да се наречете късметлии, ако докато похапвате попаднете само на микробите, които се завъждат под ръба на тоалетната чиния. То на фона на останалите това си изглежда като 30-секундно филмче за домашни любимци. Ето защо може да оставите вилицата и да си запеете "Усмихниии се...".

И ако имате здрав стомах, не забравяйте да благодарите на Господ и майката природа, късметлии сте!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още по темата: реклами
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
18
 
! Отговори
XIS преди 8 години
До младенЕстествено, най-лесното е да спрем да гледаме, но е пасивно-агресивно. А рейтингите те си ги нагласят и без нашето гледане.
24
0
 
35
 
! Отговори
nemam nervi преди 8 години
БРАВО за статията нека Днес.бг я препратят до всички телевизии и разбира се до контролиращия с папионката и като добавка рекламите тип "конска муха" в електронните медии, може би сте се сблъскали с подобна преди да прочетете статията
23
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хахаха чудесна статия написана със страхотно чувство за хумор :D
22
1
 
22
 
! Отговори
младен преди 8 години
До XIS"Крайно време е за бунт против този психологически тормоз."Аз вече съм го почнал. Не гледам ТВ и дори миналият месец като плащах за кабеларката и нет-а им казах "само нет-а" *** те пък взеха и ми направиха 25% намаление и взех че го оставих ТВ-то заради National-a и Discovery-тата
21
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дръпнах шалтера на телевизора преди около година. Прекратих и договора с доставчика. Не е въпрос на пари, а на нежелание да си губя времето с скудоумните изляния на политици, журналисти, платени социолози и политолози, както и с филми със съмнителни качества.Резултатът - ежедневието ми стана по-нормално.
20
0
 
37
 
! Отговори
reklаma_na_absurda преди 8 години
гражданите трябва да ограничат този абсурд, никъде другаде по Европа не съществува такава пошлост, нарушени са елементарни естетични норми, наложили се отпреди стотици години
19
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз като видя реклама на нещо, не го купувам. А колкото до вечерята, най-хубаво се вечеря на хубава музика.
18
0
 
34
 
! Отговори
XIS преди 8 години
Крайно време е за бунт против този психологически тормоз. Интересно - дали рекламираните стоки се купуват повече. Моето впечатление е, че се рекламират само стоки, които е разумно да се избягват по една или друга причина. А че всяка област досягаща дори съвсем периферно емоциите и духа се превръща в извор на сатанинска гнус когато бъде заразена от пазарни отношения е научен факт. Например, за рекламите няма нищо свято (освен печалбата на рекламодателя). Впрочем - къде е СЕМ?
17
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки филм и сериал го има безплатно и без реклами в торентите. Напълно безмислено е да се гледа телевизия
16
4
 
25
 
! Отговори
художника преди 8 години
Ми те и рекламите, като мизерното ни битие. Евтини!!!Я си представете по време на вечеря да рекламират камъни "Сваровски", бижута, чанти от крокодилска кожа, Конфекция "Дзеня" и т.н. ...... баси значи половината българи или ще си бият жените или ще фалират. Хората се грижат за семейното КИСЕ... Те това е!
15
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами, кой е казал, че телевизията е задължителна! Онзи ден един *** ми обясняваше колко много подобрения направил в квартирата си, като сложил плазми във всички стаи, понеже хазяите му се стискали ;)
14
0
 
33
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 8 години
Мен от години са ме отучили да гледам телевизия. Великото им "съдържание" (за което се пенеха bTV примерно) се заключава в преливащи от пусто в празно реалити и ток-шоута, натъпкани на гъсто с вафлени кори реклама. И всичко жонгльорски премятано между каналите-матрьошки на телевизията-майка.Чат-пат гледам новинарските, някои научни, музикални канали и HBO. Това с диярията, уринала и пожеланията за добър апетит на пърдящи или чоплещи манатарките от пръстите на краката си индивиди е от години :)
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 13според мен не е писана от него
12
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
телевизия + храна = ВРЕДНО, това е време за разговори със семейството, за наслаждаване на вкусната вечеря, а не за зяпане на Ахмет, Фикрет, Али Раза или Станислав!
11
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 1Преди 1989 в НРБ нямаше реклами. Не си спомням пазарът да е бил най-добрия регулатор. Тогава имаше малко, но качествени стоки. Днес знаеш как е.
10
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Сашо, великолепна статия! Абсолютно съм съгласен!
9
2
 
42
 
! Отговори
ФАКТ преди 8 години
ТЕЗИ РЕКЛАМИ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ СЪС ЗАКОН!!
8
3
 
42
 
! Отговори
Nakata преди 8 години
Имам усещането и че бира Загорка скоро ще вземе приза за поредица от най *** реклами за продукцията си , не се ли усещат тези хора.
7
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И кво - то това е тялото, торба пълна с кокали и болести. Или човекът още не е разбрал, че е едно нищо, като всяко друго нещо на тая Земя?
6
2
 
10
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
Kato cqlo reklamite sa palna tapotiq,osobenno kogato prekasvat hubav film ,ili interesno predavane