Фекалии, превръзки и гъбички. Добър апетит!

Един рекламен блок за приятна семейна вечеря
98
Фекалии, превръзки и гъбички. Добър апетит!
Снимка: YouTube

За всяко работещо семейство вечерята е единственото време, когато всички сядат около масата, обсъждат изминалия ден, похапват. Но ако имате телевизор пред вас вечерята може да се превърне в един безкраен кошмар от фекалии, вагинални болести, сърбене, диарии и каквото още се сетите.

За Бога, братя и сестри, изключвайте телевизора, особено на рекламните блокове. Ще заздрави семейния ви живот, ще намали кошмарите нощем и най-важното - ако имате деца ще им спестите 5-минутна простотия.

Не че всички реклами са такива, но ако пропуснете да натиснете дистанционното ще се видите в приключение.

Някак си преживяхме докато вечеряме или замезваме от екрана да ни изплюят зъб. И нали знаете, дойдат ли реклами и звукът става един друг, по-силен и впечатляващ. Така че внимавайте, особено когато сте наболи нещо на кокал, да не чуете нежно плюене на кръв в мивката и страхотната гледка на усмивка без зъб. Ако ястието е по-блажничко може и да притичате до тоалетната.

Е, на тази реклама и поотмина ротацията, но заместителите са достойни.

Сега е лято и са модерни плажните реклами. Но стискайте палци да нямате чиния пред себе си, докато мъж е отправил тъжен поглед към морето. Човекът е с разстройство и по всичко личи, че отпуската му минава в напъни да изцеди всичко де що има в червата му. Тази реклама е задължителна по време на вечеря, няма как да я пропуснете.

Но авторите явно не са се усетили, че с нея правят антиреклама на нашето черноморие, защото курортът се разпознава лесно. И ако отдавна не си ходил на родното море оставаш с впечатлението, че в куфара трябва да сложиш и допълнително тоалетна хартия, защото хотелската ще се окаже малко. После искаме повече туристи... За радост на рекламодателя явно Бойко Борисов не вечeря по това време, защото неговите призиви да опъваме плажните кърпи у нас ще остане напразен. 

Ако ви се размине с фекалиите, можете да замезите с всякакви гъбички под ноктите. И всичко е нагледно показано, за по-добро преглъщане. А ако това не ви е достатъчно - бон апети с напукани пети! То падащата мъртва кожа от краката си изглежда като добавяне на подправка върху някой специалитет.

Имате сърбеж, парене и неприятна миризма? Не е от сервираната чиния пред вас, просто вагинална или чревна инфекция. Тези реклами обаче имат и обучителен характер за децата, защото онагледяват женското тяло, къде се намира вагината, къде пари, къде сърби. Чудесен начин да се подготвят за уроците по биология или да затвърдят вече придобитите знания.

Рекламистите се гъбаркат и с еротичните фантазии на мъжете. Тъкмо заковеш поглед към красиви и стройни женски крака, които се поклащат предизвикателно, и те връщат в реалността с въпроса "Често ли уринирате?". Абе, хора, нямате ли поне малко съвест? С урината ли да свързваме еротичните гледки? От този стрес бързо ще стигнем до момента да се чудим вдигаме ли самолета или просто простатата алармира.

Каква ви е първата асоциация като видите жена в латекс? Мнозина мъже биха прекъснали вечеря или да оставят въпрос без отговор на своята половинка (това е голям риск) и да вперят поглед в екрана. Но тогава идва и разочарованието - дамски превръзки, дами и господа. При това от бъдещето. Една дамска превръзка от настоящето сигурно ще бъде онагледена от румънска тетка в пеньоар.

Може да се наречете късметлии, ако докато похапвате попаднете само на микробите, които се завъждат под ръба на тоалетната чиния. То на фона на останалите това си изглежда като 30-секундно филмче за домашни любимци. Ето защо може да оставите вилицата и да си запеете "Усмихниии се...".

И ако имате здрав стомах, не забравяйте да благодарите на Господ и майката природа, късметлии сте!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още по темата: реклами
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
49
 
! Отговори
Отговор на 1 преди 8 години
За да могат телевизиите да вземат някой лев и да го дадат на Слави Трифонов ( примерно ), а с останалите пари да ЗАкупят турски сериали на кило и да ни облъчват с това каква култура има в Турция и колко хубав бил патриархата.
4
1
 
56
 
! Отговори
69 преди 8 години
Едното от нещата, заради които преди няколко години изхвърлих телевизора, е рекламите. Изключително са нагли, подвеждащи и неверни! Другите причини са постоянното зомбиране и дезинформацията от медиите.Нямаш телевизор = Имаш време
3
0
 
60
 
! Отговори
flus преди 8 години
Тези отвратителни реклами точно, когато хората вечерят са откровен идиотизъм на родните медии.
2
1
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Любимата ми реклама е тази в която убеждават българките, че искат мъжът им да мирише като на кон...
1
1
 
43
 
! Отговори
Дедо тарикат преди 8 години
Аз от години включвам "мутето" на телевизора като почнат реклами и за мен това е чудесен миг на релакс!