Фекалии, превръзки и гъбички. Добър апетит!

Един рекламен блок за приятна семейна вечеря
98
Фекалии, превръзки и гъбички. Добър апетит!
Снимка: YouTube

За всяко работещо семейство вечерята е единственото време, когато всички сядат около масата, обсъждат изминалия ден, похапват. Но ако имате телевизор пред вас вечерята може да се превърне в един безкраен кошмар от фекалии, вагинални болести, сърбене, диарии и каквото още се сетите.

За Бога, братя и сестри, изключвайте телевизора, особено на рекламните блокове. Ще заздрави семейния ви живот, ще намали кошмарите нощем и най-важното - ако имате деца ще им спестите 5-минутна простотия.

Не че всички реклами са такива, но ако пропуснете да натиснете дистанционното ще се видите в приключение.

Някак си преживяхме докато вечеряме или замезваме от екрана да ни изплюят зъб. И нали знаете, дойдат ли реклами и звукът става един друг, по-силен и впечатляващ. Така че внимавайте, особено когато сте наболи нещо на кокал, да не чуете нежно плюене на кръв в мивката и страхотната гледка на усмивка без зъб. Ако ястието е по-блажничко може и да притичате до тоалетната.

Е, на тази реклама и поотмина ротацията, но заместителите са достойни.

Сега е лято и са модерни плажните реклами. Но стискайте палци да нямате чиния пред себе си, докато мъж е отправил тъжен поглед към морето. Човекът е с разстройство и по всичко личи, че отпуската му минава в напъни да изцеди всичко де що има в червата му. Тази реклама е задължителна по време на вечеря, няма как да я пропуснете.

Но авторите явно не са се усетили, че с нея правят антиреклама на нашето черноморие, защото курортът се разпознава лесно. И ако отдавна не си ходил на родното море оставаш с впечатлението, че в куфара трябва да сложиш и допълнително тоалетна хартия, защото хотелската ще се окаже малко. После искаме повече туристи... За радост на рекламодателя явно Бойко Борисов не вечeря по това време, защото неговите призиви да опъваме плажните кърпи у нас ще остане напразен. 

Ако ви се размине с фекалиите, можете да замезите с всякакви гъбички под ноктите. И всичко е нагледно показано, за по-добро преглъщане. А ако това не ви е достатъчно - бон апети с напукани пети! То падащата мъртва кожа от краката си изглежда като добавяне на подправка върху някой специалитет.

Имате сърбеж, парене и неприятна миризма? Не е от сервираната чиния пред вас, просто вагинална или чревна инфекция. Тези реклами обаче имат и обучителен характер за децата, защото онагледяват женското тяло, къде се намира вагината, къде пари, къде сърби. Чудесен начин да се подготвят за уроците по биология или да затвърдят вече придобитите знания.

Рекламистите се гъбаркат и с еротичните фантазии на мъжете. Тъкмо заковеш поглед към красиви и стройни женски крака, които се поклащат предизвикателно, и те връщат в реалността с въпроса "Често ли уринирате?". Абе, хора, нямате ли поне малко съвест? С урината ли да свързваме еротичните гледки? От този стрес бързо ще стигнем до момента да се чудим вдигаме ли самолета или просто простатата алармира.

Каква ви е първата асоциация като видите жена в латекс? Мнозина мъже биха прекъснали вечеря или да оставят въпрос без отговор на своята половинка (това е голям риск) и да вперят поглед в екрана. Но тогава идва и разочарованието - дамски превръзки, дами и господа. При това от бъдещето. Една дамска превръзка от настоящето сигурно ще бъде онагледена от румънска тетка в пеньоар.

Може да се наречете късметлии, ако докато похапвате попаднете само на микробите, които се завъждат под ръба на тоалетната чиния. То на фона на останалите това си изглежда като 30-секундно филмче за домашни любимци. Ето защо може да оставите вилицата и да си запеете "Усмихниии се...".

И ако имате здрав стомах, не забравяйте да благодарите на Господ и майката природа, късметлии сте!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още по темата: реклами
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
6
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Много се ядосвам, когато непрекъснато прекъсват рекламата с някъкви отрязъци от филм. Само не мога да разбера от кога жените имат синьо течение.......
64
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВИНАГИ СМЕНЯМ КАНАЛА ИЛИ СПИРАМ ЗВУКА! УЖАСНИ СА!И НОВИНИТЕ И ТЕ СА БРУТАЛНИ, И МНОГО НЕГАТИВНИ.
63
0
 
34
 
! Отговори
Здрав - болен преди 8 години
Като видя и чуя реклама за проблеми с простатата, моментално сменям канала или си затварям очите и ушите.Имам чувството, че тези реклами са тенденциозни и целят да разболеят и здравите мъже.
62
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да ве! Няма спокойствие! Вчера седнах да позяпам реклами, тези *** през 20 минути пускат филм!
61
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До meТо не е лъжа,ама що не си поръчаш за гарнитура към вечерята,един женски цикъл с опаковка от рекламираните дамски превръзки,а за десерт миризма от интимната област,породена от бактерии-може и поръсена с настъргани хапове за лечение?
60
13
 
6
 
! Отговори
хмя преди 8 години
Е и? Каква е драмата тук? Като ядете семейно си говорете, а не зяпайте монитора. Когато гледате филм - по време на рекламите, налейте питие на жена си или нарежете една ябълка на детето. Кой ви кара да гледате и слушате? Обсъждането е безсмислено!
59
1
 
15
 
! Отговори
anon преди 8 години
до 74... ми... да дойда да ти се и*кам на масата докато вечеряте? естествена човещинка си е? ....
58
25
 
11
 
! Отговори
me преди 8 години
Да, защото дамските превръзки, уринирането, бактериите и гъбичките съществуват само в рекламите. Хайде стига с тия превземания. Това са нормални биологични дейности, женският цикъл е причината всички ние да съществуваме на този свят. Ако жената няма цикъл, не може и да ражда. Не виждам причина да се отвращавам от някакви естествени неща. По-гнусно ми е да гледам как във филм изкормват или изнасилват някой, отколкото да гледам неизползвани дамски превръзки или препарати срещу гъбички.
57
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като погледам рекламите и се чудя дали са остнали здрави хора някъде. Един не вдигал самолета, друг се подувал, трети го сърбяло... Ужас!
56
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на Сошо , че единственно той се намери да го каже. Другите медии си мълчат щот лапат парички от тези олигофренски реклами. Най накрая да видим някой да каже искината която всички ние си мислим, но няма кой да ни чуе.
55
0
 
16
 
! Отговори
Idealist преди 8 години
Отдавна зная, че добре да не се гледа телевизия. Губи ти времето и най е вредно да гледаш рекламите. *** и манипулиращи. Слушам радио, мога да си работя и да слушам. По радиото даже се изпускат да кажат нещо нецензурирано ( който чул, чул... ) Много са важни новините в 24 часа. Тогава казват неща, които са нелиценеприятни за властта, но но се пак е нужно да се споменат: например резултатът от оневиняването на някой властник или свързана с него мутра за оневиняването и'/им по известно дело.
54
1
 
29
 
! Отговори
1 преди 8 години
По принцип е вредно да се гледа телевизия, но когато се храниш е направо мазохистично.
53
0
 
13
 
! Отговори
Ник преди 8 години
Продъжение..Помните ли го? Смешно ли ви е?Колко от вас го забелязаха? А колко протестираха? Гаврят се с нас,в очите ни,нахално и нагло и казват:"Хайде де,какво ще направите?" За това съдейства властта до последния селски кмет! Дано поне започнете да мислите и да започнете да забелязвате,а след това и да не търпите! Нали имате достойнство? А най-добре, "Бойкот на всичко чуждо!" За да има земя и живот за децата ни,ТУК! Н.М.
52
0
 
13
 
! Отговори
Ник преди 8 години
Питам,коя нация може да изтърпи тази чуждоземна гавра с достойнството на Българина? При наличие на една камара хранени от нас институции,медиите пълнят в най-неподходящо време,ушите ни,чиниите ни и чашите ни с фекалии и "гарантирано пълни струи"! Умишлено при това,а целта е гавра! Антибългаризъм! Ако ви з-вучи,като антисемитизъм,същото е,но е по-вярно! Същото е и с отвесно спуснатия национален флаг, на смърт и противоконституционно, с цел гавра! А, йезуитската реклама НУЛА ДЕЦА в риск,НУЛА ДЕЦА,болни,НУЛА ДЕЦА бедни ..и пр, перифразирам.,от което се помни само пожеланието НУЛА ДЕЦА..?! Помнит
51
0
 
15
 
! Отговори
Bai Gocho преди 8 години
Имал гъбички на краката. Ами бери и яж!!
50
0
 
22
 
! Отговори
L. преди 8 години
Поздравления, Александър, някой трябваше да напише такава статия. Къде е Великия СЕМ - по-добре да не питаме. Препълнено със заплатаджии и връзкари, навярно.
49
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Плаши ме не това, което показват, а липсата и на прашинка мисъл в сценария и реализацията на рекламите. Човечеството масово затъпява!
48
2
 
8
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 8 години
До БЕЗ ТЕЛЕВИЗОР - продължениеДецата пораснаха без телевизор. Нямаха абсолютно никакви проблеми, както в училище, така и като студенти в елитни столични вузове.Вече имаме телевизор. Понякога боледуваме. Когато си спомням за времето без телевизор, си казвам, че може би забравям и идеализирам. Да ама не. Работата е там, че от самото начало като семейство, си водим "Домакинска книга" за приходите и разходите и там, като погледна в някой от томовете, виждам, че за лекарства, през онзи период, не сме дали и 1 стотинка.
47
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Виж ся, важното е да ня-ня-ня-ня-ня-нямаш петна под мишниците и да знаеш коя е твоята плажна стойка! Ай със здраве!
46
1
 
20
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 8 години
До БЕЗ ТЕЛЕВИЗОРБяхме младо семейство с две малки деца. Едното новородено.Купихме самостоятелно жилище. Имахме голями разходи по децата, за обзавеждане, а парите все не стигат. По тази причина не купих телевизор, защото пари няма.В края на втората година забелязахме, че децата престанаха да боледуват. Изобщо. Никакви болести, дори настинки. Същото беше и с нас. Така изкарахме цели 12 години. Приятелите ни вземаха за особняци, защото сме без телевизор, но ние си мълчахме.