Съботен бис

Мис Джуки точи силикон по Ицо Янев, Андреа и Николета - кафе на зърна
20

Мис Джуки се е натокала за Христо Янев. Снимка: Facebook

Незнайно защо, когато дойде времето за обзора в шоубизнеса ни, идва асоциацията със селското стопанство.

Ето защо започваме с една новина от учени. Те измайсториха хранителна добавка, която след като се прибави към фуража, може драстично да намали стомашните газове на кравите. Ще кажете какво общо има това с известните? Ами даваме жокер на кандидат миски, които ще се явяват на конкурс, да си го сложат като кауза. Защото по-малко кравешки газове - значително понижаване на световните емисии на метан в атмосферата.

Някак логично ни върви след тази важна новина да продължим с Мис Джуки - Габриела Радославова, която е ревностна фенка на ЦСКА. Тръгнаха слухове, че се е наточила на треньора на "червените" Христо Янев. Изявяващата се и като журналистка блондинка атакувала с голи фотоси, а според източници на родни медии тя отдавна попмпала джуки за своя еротичен блян. Янев пък подготвя сватба със стюардесата Даяна Владимирова, на която ще й се наложи докато е на полет да следи и любимия си "да не вдига самолета" докато е сам. И ние ще следим, все пак толкова силикон трудно би ни се изплъзнал от поглед.

Не по-малко силиконестата Мисис България Анита Мейзер пък ходи дегизирана на плаж. И сигурно има защо. Припомняме, че тя засенчи дори Мис Крокодил с участието си на световния конкуррс Мисис Свят, където се класира по незнайно какви критерии. Явно Мейзер още има притеснения да бъде разпозната у нас и има страх някой да не я посочи с пръст на плажа и да си припомни с какво е известна.

То няма ден, какво да не говорим за седмица, без да се мине с Николета Лозанова. След като мениджърът на Гришо заплаши да я даде под съд за уронване на престижа на тенисиста, Николета се активизира да опровергава слуховете, че е мачкала чаршафите с Григор. В анонсирано като скандално интервю обаче тя си продължи по нейната позната линия - атака по Алисия.

"Тази жена никога не е била и няма да има честта да бъде фактор в моя живот! Това няма как да се случи, имайки предвид, че номерата и схемите са ми като от латино сериал, а те на кого ли не са писнали. Мога само да й пожелая любов като от сериалите, това може би би решило проблема". Абе то хубаво не е част от нейния живот, ама защо само ни занимава с тази Алисия? Тя и другата е на подобно мнение, но пък и двете не пропускат да ни занимават с тяхната кармична връзка. Да им пожелаем да си намерят мъж за постоянно и може би и двете ще намерят щастието и да се кротнат.

Иначе приветстваме манията за селфита на Лозанова с Андреа, които радват сетивата повече от скандалите й с Алисия. Повече - в галерията, а ние отпиваме от кафето на зърна и продължаваме напред!

Преслава и Азис използваха наша новина, за да си разменят иронични реплики към кмета на Копривщица. Повод за тях стана забрана за чалгата по време на фолклорен фестивал във балканското градче. 

"Не мога да се успокоя, не спирам да плача", коментира "разстроена" Преслава. "Моля ти се да се успокоиш. Все някой ден и нас ще ни поканят на това "бляскаво събитие", успокоява я Азис.

То хубаво да имаш чувство за хумор, ама дали е толкова смешно на продуцентите? В Рожен също имаше забрана, сега в Копривщица, а се чуват призиви и за други градове...

Че има криза в жанра, има. И това го доказват хонорарите. Щом Джена е най-високоплатената чалголетка има нещо гнило. Защото нито е най-голямата звезда, нито пък има най-хитовия репертоар. Пак плъзнаха старите слухове, че е любовница на шефа на "Пайнер", но дори и това няма как да ни убеди, че всеки клуб или ресторант трябва да се бръкне с 6000 лева за участие на Джена. След нея се нареждат Преслава с 5 бона, а с 1000 лева по-малко взимали Галена, Андреа, Анелия и Мария. Е, на толкова е оценен плейбейкът им, но разберете че има и много разходи - силикон, екстеншъни, тоалети. Макар за тоалетите да не отива хич много плат, а и повечето залагат на реплики, шити из незнайни цехове от Петрич до Разград.

От тези дето не обичат да извиват собствен глас из клубовете е Мария, но пък тя си има друго. Г-жа Гущерова успява да поддържа интереса към себе си дори с нещо ежедневно като подстрижката си. Тя сметна за необходимо да се похвали как е играла ножицата, но дали не е по-добре да помисли за силикона в устните?

И докато сме на фолк вълна да ви запозная с последните скандали. В желанието да се драсне някой ред за концерта на Цеца, пиарите на организаторите ни запознаха, че в чалга средите се е разпалила война. Не става ясно кой точно воюва, но е ясно защо - всеки иска да бъде подгряващ на сръбската звезда. Промоутърите явно много са се загрижили за раздора, защото за пети път ни съобщават, че във второстепенната роля ще влязат Преслава, Галена и Анелия. Жалко, няма да летят оскубани екстеншъни...

А вие разбрахте ли, че Черната Златка щяла да си води видео блог, за да могат феновете да се запознават отблизо с нейния живот. Не знаем с какво нейното житие и битие е интересно, освен ако не се върне в час по география в училище. Тогава със сигурност ще има милиони гледания. А дали пък няма да е по-добре по примера на Мария Гущерова да посети един фризьор, така да пооправи нежно надникващите черни корени на новата й блонди прическа. Пък може да се заснеме и на видео. Златка на фризьор - ех, че рейтинг!

Почти накрая стигаме до Валери Божинов, който и в Сърбия загатна за пакета си. Футболистът отпразнува успеха на Партизан срещу Стяуа по черни слипове и продължи една традиция, въведена от Георги Иванов-Гонзо. Само за дамите - вижте boji86 в галерията.

Завършваме с майката на Антония Петрова, която е на път да засенчи щерка си. Ана Петрова сметна за необходимо да се поздрави сама за рождения си ден и да покаже, че една жена на 54 също може да позира по бански. От кадрите е видно, че и тя залага сериозно на тунинга, а в деколтето й палаво е "кацнала" пеперудка. Браво на мама Петрова, но нека нека не ни изненадва с подобни снимки за наближаващия юбилей, защото пеперудата може и да изчезне от гледката. А ние сме природозащитници и ни е жал за всяко животинче, дори и татуирано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
в-к Стършел преди 8 години
Хахахха.. Много ме разсмя тази българска мома ли е що ли е ?!? ... Страшно борсуче тва ... Хахахахаха.. Липсва ми и вестник Стършел с карикатурите.. , но и вие добре се справяте ... хахахахаха ..
14
0
 
1
 
! Отговори
Шофер преди 8 години
Ало, редакцията - вие имате ли елементарно усещане за естетика?Предвид горната новина - явно не.
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На първата снимка Николета я помислих за 40-годишната Маги Желязкова. Във всеки случай гърдите на Андреа са много по-добре направени доколкото се вижда какво стърчи от потника отстрани обаче. На Николета са й като балони.
12
0
 
4
 
! Отговори
Буахаха преди 8 години
10-та снимка ,в първия момент ми заприлича да е от еспартакус феста хахаха
11
3
 
2
 
! Отговори
аа преди 8 години
Ана Петрова ....мммммммм
10
1
 
13
 
! Отговори
123 преди 8 години
OTVRAT
9
1
 
20
 
! Отговори
ХАЛИЛ преди 8 години
Защо ли почти всички българки щом минат 25 години започват да приличат на типични от махалата...Андреа, Алисия, Николета, Ан-Джи, Джена, Мария и т.н. мога да изброя десетки.
8
0
 
26
 
! Отговори
Дуди 1 преди 8 години
Абе защо ни занимавате с тая Николета, аман от нейните кифленски снимки и изцепки в нета .....Гришо ...това момче наистина много трябва да го е закъсало за да се занимава с тая празноглава застаряваща кифла.....Само аз ли забелязах че прилича на препечено пиле .....и с тия нацупени стойки ...леле смех голем.
7
2
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей ***, що не вземете да напишете как Явор Бахаров, Бойко Кръстанов и още един техен авер изкараха мой приятел на плаж Силистар - при двуметрови вълни и жестоко мъртво вълнение, как с риск за живота си и без да се суетят скочиха на сърф бордовете и гребаха до там да го извадят жив и здрав. Или не са интересни, освен ако не пушат трева или не си сменят приятелките през месец. Спрете да занимавате хората с тия *** селски особи
6
0
 
29
 
! Отговори
Борис преди 8 години
Моля не обвинявайте автора. Тази рубрика не е в сектора на сериозната журналистика. Тя е точно за това за което си пише в нея. Живота и дерзанията на Българския Highlife, членовете на който са най-често известни с това че са известни. Но все пак оценете усилията на автора на който му личи, че би предпочел да напише статия за монопола на Лукойл, но няма да има такъв интерес като Мис Джуки (много устна много нещо).
5
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
винаго, когато дойде събота и съответно тази рубрука "Съботен бис" и се отчайвам за България, нейното настояще и бъдеще :(
4
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Уважаема медия, спирам да чета изданията ви и бойкотирам спонсорите ви. Нивото ви е ужасно ниско.
3
1
 
24
 
! Отговори
до 2 преди 8 години
е чак пък толкова.просто някакви лачени *** се свалят на мускулести плейбой с достатъчно пари да им купуват прищевките.както навсякъде по света
2
4
 
20
 
! Отговори
az преди 8 години
ne zanimavaite xopata s tazi ***
1
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази държава определено заслужава да се продъни. Този народ определено заслужава да се затрие.