Съботен бис

Истерията "Филип Плейн", Кучкова и кой ще замени Чък Норис
Обновена: 24 окт 2015 14:09 | 24 окт 2015 14:02, Александър Попов
18

Кучкова е успяла и бъдеща икономистка. Снимка: Facebook

Първият ни бис за тази седмица е за Елена Кучкова, която обобщи движението в родния шоубизнес. Мис Плеймейт е стигнала до извода, че е успяла - от момиче в малкото градче е станала някоя. Макар и с голота.

"Не бях типичната сексапилна мацка. При мен нещата бяха по-обрани", заяви тя в тв интервю и допълни, че й предстои дипломиране по икономика.

Аз лично нямам притеснение дали ще се реализира по специалността си при положение, че българската икономика е толкова затънала, че в блатото може да се намести една плеймейтка. Поне е по-красива от правилата някога стриптийз чиновничка във Външно министерство Лила Георгиева. Лила дори стана консул в Чикаго, така че Кучкова да дерзае - с още малко еротика и е готова за Световната банка.

Няма как да пропуснем шоуто VIP Brother, което ни направи на балъци за пореден път. Фолкпевицата Преслава се върнала в шоуто заради желанието на хората. За хонорар и роля - нито дума. А сега ще ни внушават, че с Гъмов ще се съешават. Дори бе вкаран драматизъм от страна на Преслава, че си поставяла на кантар кариерата. Мила Преслава, да бъдеш гадже на Гъмов по страшно ли е за кариерата, отколкото на Бирмата? Плюс това си свободна жена и на никого не би трябвало да му пука с кого мачкаш чаршафите. Драматургията с Гъмов е за наивници...

Има далеч по-важен въпрос, който вълнува феновете на Кичка Бодурова - как да приличат на любимката си. Ами не е трудно, трябва само да си закупите Kichka Bodurova starter pack. Пакета съдържа сьомга, маслинова паста, прозрачна мрежеста блуза, българо-английски разговорник за САЩ и Канада и логото на "Сизър Палас". Като добавите във всяко второ изречение "Ю шад ап. Окей?" и вече образът е завършен.

Замислете се обаче дали трябва да попивате на риалити героини. Защото навремето известни с известността си станаха Тризначките. Вяра, Надежда и Любов прибраха 200 бона през 2007 година, но парите не водят до повече акъл. Когато черепната кухина е куха или запълнена с мозък без гънки просперитет не може да има и с милиони. Всъщност се оказа, че Тризначките са го закъсали с кредити и тепърва ги чакат съдебни дела. Човекът, който им осигури парите от Big Brother - Нико Тупарев, също ги е погнал за клевета, след като русите благоевградски амбиции го обвиниха, че "им пращал женени мъже и искал да ги прави проститутки в Лондон". Каква е истината ще се изяснява в съда, но когато преди години отвориха дума за Лондон трите девойки твърдяха, че ще учат и работят.

Плеймейтки, "модели" и фолкпевици учестиха дишането с историческата визита на дизайнера Филип Плейн. Facebook направо почерня от снимки на германеца с родни "звезди", които са успели да се щракнат. Любопитно е обаче да разберем, дали Плейн е успял да направи една обиколка из нощните клубове. За да се убеди лично колко вървежна му е марката. Не че го е усетил по приходите, защото парцалките са си менте. Досущ като голяма част от звездите ни.

Николета Лозанова също публикува фотос с Филип Плейн, което обаче доведе до война между нейни фенове и противници. "Няма начин да не се натрапиш, каквато си досада. Айде, да се изфукаме! Бузите ти увиснали като на булдог", атакува я млада жена. Защитниците на Николета пък заложиха на позната теза, че в България всичко е завист.

На Николета обаче й дреме на телевизионната кариера, нали трупа известност.

За наша голяма радост като тв водеща няма да се изявява Зорница Линдарева. Поне тя така обеща. То едва ли някой я е поканил, но тя пък си длъжна да уточни. Всъщност тръгнаха клюки, че се натиска за мястото на Джуджи, след като написа: "Гала, толкова красива и истинска". Линдарева, която се прочу като страна от любовен триъгълник в семейството на Жени Калканджиева и Тачо, обаче е категорична - "Това е една от малкото сфери, които не ме интересуват". Ние като зрители ти благодарим!

Познайте как фолкпевицата Мария ще промотира новия си албум? Ами, гола. Тя се съблече както майка я е родила заради обложката на "Твоите 100 лица". Мария се похвали, че не е издавала нов албум от 4 години. Ама тук идва и уловката - в новия албум няма нови песни. Събрани са й парчетата от последните години. За феновете остава пък да извадят някой лев, за да си имат в дискографията обложката с голата Мария. Друго си е на хартия.

Нали си знаете, че БГ Мамите ако нещо кажат е от обществено значение. А ако се притеснят, трябва да се притеснява цялата нация. Е, притеснени са, че поп певицата Мария Илиева е останала без коса. Прилагат и снимка, за да не се съмняваме, че е завист или избиване на комплекси на някоя плешива домакиня. Като арбитър няма как да не отсъдя, че за гривата, която развява в тв ефир си трябват екстеншъни. Така де, те не са предназначени само за фолкпевици.

Завършваме с Жан-Клод Ван Дам, който явно се гласи за заместник на Чък Норис. Той е убеден, че ако продължаваме да унищожаваме планетата със същата скорост, то до 50-60 години Земята ще бъде убита, а с нея и човешката раса. Но! Планетяни, Жан-Клод има план за действие и може да спаси света. Рецептата е заложена от Джордж Лукас още преди десетилетия в "Междузвездни войни" - трябва да се залага на светлата страна.

Ван Дам щял да лобира пред политиците да се обединят и да започнат да спасяват и опазват животинските видове.

"Щом хората видят, че политиците се държат по този начин, те също ще започнат да опазват животните и природата, да търсят правилния баланс с околната среда. Така Земята ще има по-дълъг живот, а с нея и човешката раса. Всеки политически лидер има сърце, съпруга, деца. Всеки човек на тази планета има и добра страна в себе си. Така че всички тези хора, които аз познавам – от човека, който паркира колата ми, до господин Путин или господин Обама, аз ги познавам лично и заедно можем да направим нещо. Защото това е последният ни шанс, можем да спасим света", заяви актьорът.

Ще ни извини, ама не вярваме точно политиците да се обединят, макар че българската действителност ни е го показала, че е възможно. У нас и най-големите противници могат да седнат да изпият едно помирително кафе. Но за повече власт и пари, а не да спасяват света. Най-добре е Жан-Клод да звънне на Чък Норис - с тях надеждата за спасение на света е реална!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
V преди 8 години
Stranata na *** Nqma nevuzmojni neshta!!
9
0
 
0
 
! Отговори
Сп???нс преди 8 години
тая седмица музата не е на страната на автора , за другата да му пратят от село малко парцуца, от тая за разтривки та да удари половинка за отскок, и такава муза ще му дойде на другия ден , че "Съботният бис " ще е за "Пулицър"----- само да не прекали с отскока , и да се събуди чак у понеделник
8
0
 
5
 
! Отговори
Александър преди 8 години
Госпожица Кучкова прилага златното правило в икономиката: Когато има търсене, има и предлагане. :D
7
2
 
13
 
! Отговори
Кк преди 8 години
Държавата на отпадъците
6
3
 
18
 
! Отговори
1234 преди 8 години
Абе вие освен да пишете за провинциални простотии ,друга работа нямате ли? Някакви селски кифли,стилиста им Ф.Плейн и Гъмов..много интересно!! Комплименти! Връх на журналистичесото перо?
5
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Николета Ло се има за съвършена,не знам кое й е съвършеното,но лицето й е неприятно и грозновато.
4
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мария Илиева - какво момиче беше, каква *** стана.......
3
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гъмов как на.*** Кичка Бодурова оня ден не е истина!Много голям!
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това ли е новото гадже на Е Ни Ло ?
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледах го при Слави оня ден. Много философски настроен човек и Слави му влезе и той яко. Стана добро предаване. Пич е този.