Съботен бис

С Тризначките "самолетът" пикира. И още за Гери-Никол и прашките на Златка Блек
Обновена: 28 ное 2015 19:28 | 28 ное 2015 16:00, Александър Попов
41

Да видим Бионсе, да видим Рейхана... Снимка: Facebook

Дали да не стане традиция да започваме съботния обзор с реплики на известните, които биха попаднали във всяка уважаваща себе си класация от сорта "Златни им уста"?

Кандидати колкото щеш, но ние ви предлагаме два цитата от фолка и политиката.

Фолкзвездата Мария коментира в свое интервю темата за голотата, която е особено актуална на музикалната сцена. В опит да защити красивото родно тяло на показ тя зададе контра въпрос: "Я да видим една Бионсе, я да видим една Рейхана...". Някой ще каже, че "Рейхана" е грешка на езика, но аз съзирам тук балкански национализъм. Ако барбадоската певица бе родена из нашите среди Риана щеше да звучи нелепо, но виж Рейхана е друго. Като излязло от турски сериал, а знаем, че турските сериали са на мода не само у нас.

"Това, че понякога пия руска водка, не снема идентичността ми на натовец", изригна пък лидерът на ДПС Лютви Местан. Нямах идея, че напитката определя възгледите. Значи в парламента са се събрали все родоотстъпници, които прокарват шотландска и ирландска нишка в епицентъра на ракията. Нали не си мислите, че е случайно, където налагат постоянно някакви възбрани за родния препек. То не е вместимостта на казана, времето за варене на ракия - само и само да заличат национализма. Защото къде другаде пият 75-градусов първак?

Но да си минем на светска тематика, за ракията си има петъчен контрол. А днес е събота и постиламе червения килим за звездите.

Тази седмица сензационната новина е, че актьорът Ненчо Балабанов и певицата Йоана Драгнева са се разделили. Йоана ронела сълзи по Бойко II в столичен клуб сред приятелки, което навело на мисълта светски журналист, че Ненчо й е бил шута.

"Ненчо е убеден, че Йоана му кръшка, подозира я за младоците в ГЕРБ", разказва източник на "Всеки ден", който бил от години приятел с Балабанов.

Драгнева попадна в новия общински съвет и се изявява като член на комисията по социалните въпроси. Социалните дела така погълнали Йоана, че не й останало време да държи "весел" кревата у дома. Сега певицата ще трябва да се задоволява със странни награди от сорта "Майка на годината", която й връчиха наскоро. Без самата тя да е майка, ама на кого му пука - у нас лентички и статуетки да искаш.

Фолкпевицата Мария продължава да влиза в полезрениетос проблеми в брака, без въобще да има яснота дали въобще нещо скърца в отношенията й със съпруга Християн Гущеров. Тази седмица се доразви тезата, че тя е прегрешила с любовник от финансовите среди. И така станала баджаначка с Анелия, която също се "листвала" в един момент в същия "борсов чаршаф". На Мария сигурно не й е лесно, защото според клюките Анелия е била на припек и в "Гущеровите покои".

Ударът на седмицата в музикалния бранш е дело на Гери-Никол. Младата певица извади втори сингъл, видеото бе гледано десетки хиляди пъти в рамките на дни. При нея обаче има една друга уникалност - колкото я харесват, толкова цъкът и неодобрителния бутон в сайтовете за видеосподеляне. Тактиката на потребителите била в следната последователност - пускаш видеото, бързо го спираш и се насочваш към коментарите. А там 17-годишната девойка трябва да търпи огън и жупел, най-вече заради поведението си. Всъщност изниква друг въпрос - ако имаш някакви морални задръжки хейтър ли си? Защото голяма част от хората недоумяват защо непълнолетната певица им навира сочните си задни части в клиповете, а когато е в лице виждаш напомпани и начервени устни характерни за други професии.

Доста по-плашещи са обаче тризначките Вяра, Надежда и Любов. явно оперирани от правилна самооценка те пускат в социалните мрежи кадри, които могат да доведат до колабиране на всяко мъжко достойнство. После защо мъжете "засичали" в кревата. Ами ще "засичат", след като по стените им се появяват кадри с подобни жени. И тъй като в редакцията вече се прецакахме с тризначките - вижте ги и вие. Ние стигнахме до извода, че не ни трябват турски военни самолети, за да пикира нашия. Но може пък ние да не разбираме от женска красота.

Джена едва ли е чела възрожденска литература, но съм длъжен да я питам "Поради что се срамиш от името си?". Защото певачката е решила да замени рожденото си Десислава със сценичния си псевдоним. Делото по промяна на името ще отнеме няколко месеца, но тя предприела необходимите стъпки.

"От много години го обмислям. Това решение го взех може би преди две години, дори съм започнала такова дело, което догодина ще се състои. По-бавно се случват тези неща в нашата държава. Най-вероятно след няколко месеца името ще бъде заменено и в документите ми. Аз се чувствам Джена, не мога да живея с двете имена. Така се чувствам добре, така ми е по-приятно и семейството ми така ме нарича", разказа тя в интервю.

Браво, Джена! Така ще се присъдиниш към Винету и Манчестър Юнайтед, които вече пребориха тромавата ни система. Пък и Десислава някак царско звучи за фолк сцената. Подкрепяме те в борбата!

Боби от "Къртицата" пък разкри фетишите на Евгени Минчев пред цяла България в шоуто Big Brother All Stars. Той извади не еротичните кирливи ризи, а направо чорапите на лорда.

"Следващият път, като дойдеш, носи няколко дни едни и същи чорапи. Искам да ти мириша краката", поръчал Евгени на Боби. Не става ясно мачото дали е на левия бряг, но подобни закачки не са характерни за хора, които не са си дали шанс. Самият Евгени повдигна завесата по собствения си начин.

"Като ме питате какви са ми отношенията с Борислав, не мога да ви отговоря в пряк текст. Но ще ви отговоря по евгениминчевски: Отношенията ни са такива, каквито бихте могли да си ги представите", заяви Минчев в изповедалнята.

Дали обаче искаме да си представяме непрани и носени чорапи една седмица? Абе, понамирсва си родния шоубизнес от години...

Завършваме обзора със Златка Блек, все пак сме ден след Black Friday. То и новината си е за намалени стоки, точно по темата.

Според източници в спалнята на Златка тя поклащала снага пред гаджето си Миро пременена с евтино бельо. Плеймейтката била засечена да рови за прашки в кошче в магазин от рода "Всичко по 1 лев".

Според източника на дописника Златка не виждала разлика между евтиното бельо и скъпото в мола — така или иначе всичкото било произведено в Китай. И тук ще я подкрепим, единствено трябва да си прецени дали с допълнителната дезинфекция цената не се доближава до марковите гащи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
0
 
! Отговори
Дърт Крейзър преди 8 години
вчера гледах един филм ,та идеята беше за масовата психоза - давам си сметка че и с коментарите под статията е така , Някой каза ,че тризначките са ужаснни и от там на сетне всички подобни коентари жънат плюсчета за световно ...
23
0
 
1
 
! Отговори
koci преди 8 години
Boje imai milost !
22
1
 
0
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 8 години
...gledah klipa na Geri Nikol...ami ne podhojda na nepalnoletna ..takava vizia...ili sam staromodna i negi razbiram az tezi neshta?!?....ma to ako ne e k.rve......i ne se darji kato k.rva va scenata...koi shte mu obarne vnimanie???....masovo izprostiavane na naciata i nikakva cennostna sistema!!! ili po-tochno zapadni cennosti.....sas sigurnost darjavata ni (do kolkoto imame takava) ne varvi vav pravilna posoka..i tova e ama mnogo vidno....podmiana na cennostnata sistema
21
0
 
7
 
! Отговори
Джордж Лукас преди 8 години
Не видях нито един човек на снимките. Само ситски хуманоидки, клингони от Стар Трек, чудовища от Пришълецът и Евгени фон Миндж за капак. Баси!
20
0
 
7
 
! Отговори
Сузи преди 8 години
Много остроумна критика...без ирония го казвам.Чорапи,водки,самолети,тризначки,не ми се казва на какво ми прилича това,с което се е намазала едната от тях.
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
'puke'
18
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия тризначки са ужасно плашешщи и грозни, това ако са красавици и звезди не знам какво да кажа.
17
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия тризначките за пръв път ги виждам/ не живея в България от много години/ обаче въпреки , че не са красавици в никакъв случай, ми изглеждат по-нормални от другите с травеститските и силиконови физиономии. Българският мъж трябва много да се е извратил, ако смята другите за красавици, сериозно.
16
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичките на снимката бих ги оприличил на една гнойна пъпка, ноято трябва да се изстиска.
15
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
защо ги показвате тези? за това сме на този хал.. медиите ни налагат и втълпяват ценностите на тези - златки, отварачки, ****али и подобно? кому е нужно? покажете как някой е нахранил бедни хора, как е спасил баба от тел. измамници. покажете някой учител... гнусни медии
14
1
 
11
 
! Отговори
съботен вип преди 8 години
Ми тогава местан да ходи да му душат едноседмичните чорапи в гущерови сарай и да поливат с руска водка под звуците на джена вдигайки самолетите!
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
xaxaxa
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чухме за чорапите на Лорд афд Денс,чухме за голите снимки на "голата маха "Котуклиева,чухме толкова неща,че се питам какво правят тези хора на върха.Те са от най-лошите в жанра.Другата Женята дето правила секс оргии ,сега пък ни учи на морал.Ами другите "психолози"дето влизаха от скандал в скандал за да си окичат главите с ореола на "безсрамието".То бива,бива ама цял вол за мезе не бива!!
11
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
трябва да дадат награда за родолюбие на този който отстрани съществата от снимките!
10
1
 
22
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
Тризначките - Пълен шок и ужас. Спрете да ги показвате, и деца ви гледат сайта... Нали искате децата да спят спокойно, тогава тези трите никога повече не ги показвайте. Ужас......
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гущерова,липсва ти скафандъра и шнорхела!!Сложи си ги следващия път и докажи на света,че има извънземни!!
8
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Утайката на обществото наречени Звезди ха ха ха..............Утайката на обществото наречени *** по-скоро ...
7
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Утайката на обществото наречени Звезди ха ха ха .
6
0
 
4
 
! Отговори
до 3 до 2 преди 8 години
Чъпчо рекламата е да вдигнеш самолета.
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Натискай червеното копче!