За ядрена физика ли да се пише под гола снимка на Шерцингер?

Защо трябва да съм поклонник на чужда "кифла"?
Обновена: 12 яну 2016 15:51 | 12 яну 2016 11:07, Александър Попов
129
За ядрена физика ли да се пише под гола снимка на Шерцингер?
Снимка: Facebook

Една гола снимка на Никол Шерцингер във Facebook отново изкара на повърхността комплекса ни за малоценност. Историята ни е такава, че повече от столетие ни се налага мнението, че все някой отвън ще ни спасява, че чужденците са класа над Бай Ганьо, а ние сме пропуснали цял строй в развитието си.

Кадърът на Никол отприщи клавиатурите на разни моралисти, които започнаха с познатото - какви сме тъмни балкански субекти, какви сме глупаци с основно образование, как нямаме един ден стаж работа и едва ли не трябва да ни е срам от всичко.

Още по темата

Поводът - стотици коментари под снимката на Никол, доста от които надминават еротичното намигване. Има обаче едно голямо НО.

Кадърът с Никол е от нейния креват с намачкани чаршафи, не е от лаборатория на ядрен физик. Гушнала е някакво мече с явна препратка, че си има мъж, който запълва нощите й след раздялата с Люис Хамилтън. И за всички е ясно, че това е Григор. Какви са очакванията за коментари? Че Никол е някаква световна величина? Трябва да коленичим и да постваме сърчица?

Всъщност само българите ли пишат подобни коментари?

Извинете, ама това не е комплекс. И не е повод да се генерализира колко сме тъпи. Смятам дори, че имаме доста добро чувство за хумор, независимо дали се прекрачват граници. А Facebook не е място, в което има изискване да пишеш като учен.

Половината писали под статуса на Никол се притесняват как Гришо щял да й преведе мненията. Хайде да не сме толкова притеснителни.

Никол Шерцингер е звезда. Само че е далеч от звездния статус на сцената от една Адел, например. Нека всички, които се прехласват по нея да извадят един лист и без да се допитват до Google напишат пет песни на тази звезда след ерата й в The Pussycat Dolls. Успяхте ли? Трудно ще ви е, защото звезди като Шерцингер (с различен мащаб на дохода) и ние си имаме.

Да, тя е имала щастието да се роди в САЩ и да натрупа милиони, но нека не я звездосваме толкова. Защото като певица - нека се изкажат и музикалните специалисти, не е нещо особено. Ако се бе родила в български град щеше да е изтъркала черджето пред вратата на шефа на "Пайнер". И бъдете сигурни - щеше да кръстосва Студентски град като певица от Б група с някакъв псевдоним от сорта на Шери Никол. Вместо с Хамилтън щеше да бъде гадже с Божинов и да я свързват с де що има ляв бек от родното футболно първенство.

Тя се и държи като треторазрядна певица с ищах за известност, защото снимка от леглото е толкова звездно, колкото и селфи на българска плеймейтка от Дубай. И когато правиш сексуални препратки в социалната е мрежа е нормално да получиш подобни коментари.

Една от основните тези е, че завиждаме на успелите. Аз пък смятам, че ако ако трябва да се завижда на някого - това са българите. Защото оцеляват в нечовешки условия. Защото харчат повече, отколкото изкарват и пак връзват двата края. Защото голяма част от българите са интелигентни, а част от тази интелигентност е хуморът ни. Умеем да се надсмиваме над себе си, за съжаление обаче има и много чуждопоклоници, които смятат, че всичко извън пределите на страната лети.

Сещам се преди няколко месеца как бяха атакувани фолкпевиците на "Пайнер", но тогава всичко беше ОК. Нямаше критики, нямаше обсъждания в сутрешните блокове на националните телевизии. Щом е българско - няма проблем, но видите ли ако става въпрос за чужденец е комплекс. Аз пък се радвам на пиперливото ни чувство за хумор и не виждам никакви комплекси. Освен "Дружба" и "Младост" от прозореца.

И мога да се шегувам както с българските фолкпевици, така и с американските фолкпевици. И не смятам, че е комплекс да попитам Николчето дали е "стопила лагерите" на Гришо.

Единственото, което искам като фен на тениса е Григор да не излиза с разтреперани крака на корта, да бъде не мече, а лъв на игрището.

Рускинята Шарапова не му подейства като допинг, дано креватното темпо с Никол съвсем не го довърши, защото Григор има талант, по-голяма звезда е от Никол Шерцингер и радва със спортните си успехи. Сигурен съм, че и дограмата в Хасково ще смени, а Никол ако го обича - ще му прави мекици. Мачкай, Гришо! Всички пишем под снимката на Никол, но само ти си се разписал...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много взеха да се кланят някои на чужди идоли и да ни изкарват бай ***. Каква е тая мекица и защо ни налагат мнение че сме трета категория хора щом видят чужденец значи е по-изискан от нас по-умен и повече ги разбират нещата ей от таквиз предатели, вода газим жадни ходим.
59
0
 
29
 
! Отговори
me преди 8 години
Извинявам се на автора на статията, но това коя и какво е Никол Шерцингер и с кой мачка чаршафите по никакъв начин не оправдава безмозъчния ентусиазъм, който обзе цял един народ, когато се разбра, че ходят с Григор. Новината беше повторена хиляда пъти по всички телевизии, все едно е някакъв спортен успех (щото научните и културните успехи не се съобщават, щото не вълнуват никого ). Не виждам от кога сексуалните похождения са част от новините. От там нататък писанията във ФБ са КОМПЛЕКСАРСКИ!
58
3
 
10
 
! Отговори
атанас преди 8 години
Цялата статия е написана в стил "дървена философия". Да, неприличните коментари на българите издават простащина и неуместно чувство за хумор. Смешно са оправдания от типа "каквото повикало, такова се и обадило". Защо аз и много други хора просто подминахме тази снимка, вместо да се правим на хумористи с просташко чувство за хумор. И да като народ и народопсихология сме доста назад в развитието си и дори и такива неща го показват.
57
3
 
6
 
! Отговори
владо преди 8 години
В изключително *** народ се превърнахме!!! Никакви ценности, а простотията, суетата и самоизтъкването са навсякъде около нас.
56
4
 
6
 
! Отговори
?????? преди 8 години
И аз мога ли да попитам всички фенове на големият къртач Гришката: Драги фенове, къде бяхте с коментарите си за това, колко велик е господина, когато той тръмбоваше сексапилната Серина Уилямс? Къде бяхте горди българи, за да я извикате да прави чорба и мекици, миличката Серинка? То е ясно, че мъжете сте много извратени, но аз само като си помисля, че този нашия е спал с онази прегорялата и ми става гнус даже и да го гледам този!!! Това все едно да разберете, че жена ви е била с негро!
55
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
77, важното е, че големите Мъже го оправят здраво на терена и точно това е нещото, от което момчето има нужда, за да се хвърли в обятията на Жени, които са на едно световно ниво, което да го съжалява, че този път и следващия не е успял.С черна беше, с рускиня беше, с мулатка, добре върви в кариерата. Това треньорчето му сега доста нежничко ми се струва. Швед? Хм.... за двойки на терена получава травми в рамото Гришката, в тройките как ли е?
54
1
 
6
 
! Отговори
Сметката преди 8 години
Тая е на 37. Хамилтън е на 30. Преди 7 години, когато тръгнали той е бил на 23, тя на 30. Недорасляк.Тая е на 37. Григор е на 24. Още по-голям недорасляк.Тая е на 37. Между Хамилтън и Григор е бил 23 годишният Pajtim Kasami. Недорасляк. (хубави снимчици има с него от миналата година).Истинският й баща ги зарязва с майка й като е на 2 години.Меченца в бели чаршафи във фейсбук? Недорасляк.
53
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дамата беше пяла "Фантомът от операта" на Бродуей и не е никак зле. *** е, че явно и зад Голямата Локва се пробива с провокативно излъчване, вместо с талант...
52
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гришо е по умен от всички вас.Докато вие спорите Никол или Маша,той е намерил решението.И двете.
51
6
 
9
 
! Отговори
D: преди 8 години
Поредната кифла , за поредния селски бек !!!
50
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много приказки и простащина. Чувството за хумор- ставай да правиш мекици. Нямам думи, в страната стават всеки ден убийства, бежанците ни превзеха, пари няма за пенсии, а Сашето пише за Никол и Гришо... Голяма новина.
49
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Супер комплексарска статия...колкото и да ни се иска, не, българският шоубизнес и нивото на тези, които тук наричаме "звезди" и на тези на запад нямат нищо общо...не сравнявайте по никакъв начин дебилната българска селяния на плеймейтки и футболисти с нивото на Никол Шерцингер, няма никаква база за сравнение
48
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мацката спокойно може да бие Адел с гласови данни. Просто човек трябва да се поинтересува преди да ръси глупости.
47
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
https://youtube/watch?v=Ia9uXumYrXQ Понеже се съмнявате в таланта й на певица. Пък и никой не ви кара да я харесвате, имате си Алисия, Галена, Десислава, Мария и куп други нашенки като за вашия вкус!
46
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доста завистлива статия. Саше, като толкова те дразни не публикувайте статии във ВАШИЯ сайт. Хем ни го натрапвате, хем мрънкаш. Това си е работа на Григор не твоя или наша.
45
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И този откачи......
44
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
О статията лъха абсолютна комплексарщина и полова немощ! Саше, ти да не си гей?
43
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ГошуАбсолютно си прав!!! Още една комплексарска статия, ама и другите пишели така, ами много важно, това което прочетох беше, просташко, тъпо, пернишко, импотентно, тъпанарско, глупаво, елементарно, издава малоценност и т.н. А тая статия е наистина много ***, по *** скоро не съм чел
42
6
 
7
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Тоз пък Сашето се чудя дали вярно му плащат за това да плюе това, или онова... Сам - образец на комплексарщината, щедро се плюнчи пак срещу нея :) Е, не е ли комедия това?
41
0
 
4
 
! Отговори
. преди 8 години
Pussycat dolls как си го превеждате? "Don't you wish your girlfriend was hot like me?" Това не значи, че на простотията трябва да се отговаря с простотия.