За ядрена физика ли да се пише под гола снимка на Шерцингер?

Защо трябва да съм поклонник на чужда "кифла"?
Обновена: 12 яну 2016 15:51 | 12 яну 2016 11:07, Александър Попов
129
За ядрена физика ли да се пише под гола снимка на Шерцингер?
Снимка: Facebook

Една гола снимка на Никол Шерцингер във Facebook отново изкара на повърхността комплекса ни за малоценност. Историята ни е такава, че повече от столетие ни се налага мнението, че все някой отвън ще ни спасява, че чужденците са класа над Бай Ганьо, а ние сме пропуснали цял строй в развитието си.

Кадърът на Никол отприщи клавиатурите на разни моралисти, които започнаха с познатото - какви сме тъмни балкански субекти, какви сме глупаци с основно образование, как нямаме един ден стаж работа и едва ли не трябва да ни е срам от всичко.

Още по темата

Поводът - стотици коментари под снимката на Никол, доста от които надминават еротичното намигване. Има обаче едно голямо НО.

Кадърът с Никол е от нейния креват с намачкани чаршафи, не е от лаборатория на ядрен физик. Гушнала е някакво мече с явна препратка, че си има мъж, който запълва нощите й след раздялата с Люис Хамилтън. И за всички е ясно, че това е Григор. Какви са очакванията за коментари? Че Никол е някаква световна величина? Трябва да коленичим и да постваме сърчица?

Всъщност само българите ли пишат подобни коментари?

Извинете, ама това не е комплекс. И не е повод да се генерализира колко сме тъпи. Смятам дори, че имаме доста добро чувство за хумор, независимо дали се прекрачват граници. А Facebook не е място, в което има изискване да пишеш като учен.

Половината писали под статуса на Никол се притесняват как Гришо щял да й преведе мненията. Хайде да не сме толкова притеснителни.

Никол Шерцингер е звезда. Само че е далеч от звездния статус на сцената от една Адел, например. Нека всички, които се прехласват по нея да извадят един лист и без да се допитват до Google напишат пет песни на тази звезда след ерата й в The Pussycat Dolls. Успяхте ли? Трудно ще ви е, защото звезди като Шерцингер (с различен мащаб на дохода) и ние си имаме.

Да, тя е имала щастието да се роди в САЩ и да натрупа милиони, но нека не я звездосваме толкова. Защото като певица - нека се изкажат и музикалните специалисти, не е нещо особено. Ако се бе родила в български град щеше да е изтъркала черджето пред вратата на шефа на "Пайнер". И бъдете сигурни - щеше да кръстосва Студентски град като певица от Б група с някакъв псевдоним от сорта на Шери Никол. Вместо с Хамилтън щеше да бъде гадже с Божинов и да я свързват с де що има ляв бек от родното футболно първенство.

Тя се и държи като треторазрядна певица с ищах за известност, защото снимка от леглото е толкова звездно, колкото и селфи на българска плеймейтка от Дубай. И когато правиш сексуални препратки в социалната е мрежа е нормално да получиш подобни коментари.

Една от основните тези е, че завиждаме на успелите. Аз пък смятам, че ако ако трябва да се завижда на някого - това са българите. Защото оцеляват в нечовешки условия. Защото харчат повече, отколкото изкарват и пак връзват двата края. Защото голяма част от българите са интелигентни, а част от тази интелигентност е хуморът ни. Умеем да се надсмиваме над себе си, за съжаление обаче има и много чуждопоклоници, които смятат, че всичко извън пределите на страната лети.

Сещам се преди няколко месеца как бяха атакувани фолкпевиците на "Пайнер", но тогава всичко беше ОК. Нямаше критики, нямаше обсъждания в сутрешните блокове на националните телевизии. Щом е българско - няма проблем, но видите ли ако става въпрос за чужденец е комплекс. Аз пък се радвам на пиперливото ни чувство за хумор и не виждам никакви комплекси. Освен "Дружба" и "Младост" от прозореца.

И мога да се шегувам както с българските фолкпевици, така и с американските фолкпевици. И не смятам, че е комплекс да попитам Николчето дали е "стопила лагерите" на Гришо.

Единственото, което искам като фен на тениса е Григор да не излиза с разтреперани крака на корта, да бъде не мече, а лъв на игрището.

Рускинята Шарапова не му подейства като допинг, дано креватното темпо с Никол съвсем не го довърши, защото Григор има талант, по-голяма звезда е от Никол Шерцингер и радва със спортните си успехи. Сигурен съм, че и дограмата в Хасково ще смени, а Никол ако го обича - ще му прави мекици. Мачкай, Гришо! Всички пишем под снимката на Никол, но само ти си се разписал...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
> И когато правиш сексуални препратки в социалната е мрежа е нормално да получиш подобни коментари.Авторът е голям секси бек. Това, че жена е пуснала "гола" снимка от кревата с намачкани чаршафи не означава, че трябва да постваш *** коментари или че си го търси. Една жена с мини къса пола и тя ли си го търси? Логика?А това, че не само българите пускат такива коментари не е утеха. Те като са прости значи и ние можем?
39
1
 
0
 
! Отговори
Анелия Донева преди 8 години
Е, айде сега..... нашенките пайнерки като не могат да пеят, и всички "под ножа".... я чуйте това: https://youtube/watch?v=BcME7gABsM4
38
4
 
5
 
! Отговори
Пиночет преди 8 години
Ако не искаш всевъзможни простаци да пишат под снимката ти не е необходимо да я публикуваш!!!А който завижда да продължава. На нашето момче само браво за достиженията в спорта.това се постига с много труд. Относно кучките - човека е ерген и която иска нея ще пробва.....
37
2
 
24
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Единствения проблем, е че май Николчето просто дразни Хамилтън... Аз, хич не вярвам наш Гришо да и е чак толкова скъп.
36
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Саше, Саше, написа миналата седмица една свястна статия за Вики от Х Фактор и пак взе да тънеш надълбоко. Григор не е и наполовина звезда колкото Никол, а ние наистина показахме безумна простотия и бай-ганьовщина под снимката. Коментарите са срам за нас, предполагам, че Григор благодари на всички богове, че гаджето му не разбира български. Статията ти и тя изблик на комплексарщина. Замълчи по-добре.
35
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Александър Попов защитаваше и чалга поколението в една статия. Явно простотията си го влече. А може би целта е да цъкаме с език и да правим трафик.
34
4
 
15
 
! Отговори
ZaZ преди 8 години
Поредната статия, от която получаваш едно голямо "НИЩО" като читател!
33
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Анализът на Александър Попов силно ми напомня на размислите и страстите на един професор, вещ по всякакви теми - от Лили Иванова, до ядрена физика и геополитика!Дерзай Александър!Жалко, но и ти като професора не си разбрал до край нещата, които си коментирал...
32
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както винаги, анализът на Ал.Попов е перфектен!
31
1
 
6
 
! Отговори
Горан преди 8 години
А, бе не мисля, че на Гришо му вредят каките! Не му пречат на тениса! Пък и какви каки, само! Браво на момчето! Кога да се заиграе с каки, като стане на 50?
30
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мразете, но уважавайте правото на другите да обичат.
29
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това си е точно комплекс. Никой не е длъжен да я харесва, но ако не я харесвате, поне не си показвайте простотията, а просто замълчете. Защо всеки, който казва "тази не ме интересува", се чувства длъжен да я коментира и изобщо какво прави в нейния профил, след като не го интересува?Това, че вие не одобрявате нещо, не означава, че трябва да се заклеймява, защото пък иам хора, които го харесват. И тук няма прав и крив, просто всичко се харесва от някои и се мрази от други. Толкова ли е сложно?
28
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква звезда е нашто селянче гришко, че не се сещам. Че даже и от Никол бил по-голяма звезда. И тая статия е писана от поклонник на сланината и на дебеличкото недуразумение адел.
27
6
 
16
 
! Отговори
teo преди 8 години
ГРИША, КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА НАБЛЕГНЕШ НА ТЕНИСА И ДА ОСТАВИШ КАКИТЕ, КОИТО ТЪРСЯТ МЛАД ЖРЕБЕЦ,??? ПОКАЖИ , ЧЕ СИ ТЕНЕСИСТ, А НЕ ПИКОЛО КОЕТО ОБСЛУЖВА СТРАСТНИТЕ КАКИ! ПОУЧИ СЕ ОТ ФЕДЕРЕР, ДЖОКОВИЧ, АГАСИ И ОЩЕ ДРУГИ КЛАСНИ ТЕНЕСИСТИ!?!? БЪДИ МЪЖ И В ГЛАВАТА, А НЕ САМО В ГАЩИТЕ, ок???
26
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредната помия от Сашко.
25
3
 
10
 
! Отговори
Адаш преди 8 години
Адаш не генерализирай за интелекта. Сам не вярваш на глупостите, че сме голяма работа.тези които няма да се съгласят с мен, че сме матрял ще кажат-ония на запад са по-дисциплинирани, имат ценностни системи и възпитание, но това не ги прави по-интелигентни...именно това е следващото ниво на еволюцията. ние просто не сме там.обичам природата на България, обичам да се разхождам по улиците на родният ми град, но...ако не бяхме матрял отдавна трябваше да сме на улиците заради това което търпим
24
5
 
13
 
! Отговори
да се шуми преди 8 години
А истината е простичка.Гришо не става за големия тенис и по тази причина вместо успехите му ще се коментират любовниците му .
23
7
 
11
 
! Отговори
ист преди 8 години
Глупаво и да умреш с един партньор или още по лошо без един. Разнообразието прави живота пълноценен.
22
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не мога да се съглася, че българите нямаме чувство за хумор, особено когато става въпрос за нещата, с които ежедневно се сблъскваме. Но това под снимката на Никол си е чиста простотия, тъжно е, а не смешно.Който й се възхищава ще й напише суперлативи на английски, няма да я праща да прави мекици.
21
1
 
14
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Леле какъв цирк стана заради една снимка във ФБ. Хора без работа. А за важните неща май никой не го е*е.