Съботен бис

Плейбоят Божинов, Николета сваля шеф и поезия от Кучкова
16 яну 2016 20:15, Александър Попов
24

Ще видим ли бенефис на Лили през март? Снимка: БТА, архив

И тази седмица няма да се разминем с поредните футболно-любовни драми, плеймейтки и самотни красивици из топ дестинации.

Не е тайна, че Николета и Андреа са близки приятелки, но имаха един период, в който бяха скарани и дори си отправяха по някоя и друга отровна "стрела". Оказа се, че хладните им отношения си имали основателна причина - Валери Божинов се пробвал да помачка силикона на фолк певицата. Без страх, че с един ляв прав от Кобрата ще бъде контузен доживотно, той се опитвал всячески да приласкае блондинката и използвал приятелството на съпругата си, за да излизат на кафенце, да се оплаче нещо от личния си живот, не пропускал да я "бомбандира" и със съобщения на телефона й, докладват светските летописци.

Андреа не поддала на свалките на Божинов, но пък за зла беда научила Николета. Със съпруга й били още в периода, в който се обясняваха в любов всекидневно във Facebook и живеели под един покрив. Което коствало приятелството на двете старлетки. Все пак те надмогнаха проблема си и днес отново демонстрират силна любов помежду си.

И докато Андреа и Николета не могат да се оплачат от мъжко внимание - не така седи въпроса при Анелия. Фолк гърлото на "Пайнер" е спрягана за креватна половинка на редица бизнесмени, но в крайна сметка тя не е открила мъжа на живота си.

"Плаши ги това, че още не съм се научила да бъда истинска жена. Истинската жена знае кога да е силна, кога да е слаба, кога да е момиче, кога да е любовница, кога да е домакиня, кога да е гальовна и кога хитра. Вероятно, когато се науча, тогава ще срещна моя мъж. Или обратното - когато срещна мъжа, отговарящ поне на 90 % на моята представа за идеал, тогава ще започна умело да боравя с тези качества, необходими, за да карам един мъж да се чувства мъж", разсъждава певицата. И се хвали, че понеже е силна жена мъжете се плашели от нея. Ай, сиктир, бихме възкликнали на чист български. Анелия може би ще си намери мъж, когато излезе от клишетата. Това за силната жена сме го чували от още 67 певици. Ще се окаже, че де-що има силна жена е от най-лекия жанр.

Зара пък е на другия полюс и очаква сватба със своя годеник - австралиецът Ерик Уотсън. Родните медии обаче се притесниха, че някогашната "брадърка" отишла на сватба в Тайланд сингъл. Означава ли това, че годежът ще се разпадне? Едва ли, защото Ерик е с 4 години по-млад от нея, бивш плувец и в отлична форма. Не е като Христо Сираков, нали?

Родната музикална сцена е на път да осиротее. Георги Христов обяви, че ще напусне България, без да уточнява в коя посока ще емигрира. Предположенията са, че ще поеме към Москва, където се радва на голяма популярност и е чест гост на фестивали. Още повече, че в руската столица живее синът му от руска балерина. За него той призна сензационно преди няколко седмици в телевизионно интервю. Аудиторията 40+ трябва да се готви за голямата липса на мега звездата, както обича той да се титулова.

Кошмарът става пълен и с новината, че Лили Иванова щяла да се оттегли от сцената след концерта в края на месец март в София. Причината била заради влошеното й здраве, но как да повярваш на подобна новина? По-скоро Лили ще ни изненада с планиране на нов концерт през 2017-та. Пък и бенефис и Лили Иванова са антоними.

Преминаваме рязко към ромската Лили Иванова - Софи Маринова. Интелект номер едно в попфолка чистосърдечно си призна, че Дядо Коледа й "донесъл" нови гърди. От феноменалната новина научаваме, че досегашните 350 кубика на полукълбо са нараснали на 375. "Харесвам си ги много новите цици, като на 16-годишна ученичка са. Сложих по 375 кубика силикон във всяка гърда. Предишните бяха с 350 кубика, но изглеждаха по-големи", заявила Софка. За увисналия й бюст сигнализирал Азис и тя решила да подмени 10-годишния си силикон

Тя обаче не смята да спира с корекциите и искала по-малко носле, да издуе и джуки. Но пък имала по-млад мъж до себе си - цели 10 години, и той я харесвал така. Само от цялата история не става ясно кой братовчед й се пада...

Седмица не минава без да разберем и за нов обект на желание на Николета. През тази разбрахме, че се опитвала да съблазнява шефа на новините на bTV - Венелин Петков. Къртици от нюзрума на телевизията докладват, че Лозанова се усуквала сладострастно около него, но удряла на камък. Дори нещо повече - Венелин бил потресен. Всъщност, Петков се изказа доста остро, когато Николета бе трансферирана в bTV във Facebook, но предстои да разберем дали ще поддаде на чара на плеймейтката.

Семейните драми продължават с Венета Райкова и Тишо, които явно имат агент в спалнята. Той е издал, че тишината около кревата имала рожден ден днес - 16 януари. От "Всеки ден" ни информират, че Тишо намирал начини да се справя със сухия режим, а Венета не била от нимфоманките и също издържала. Чудя се само дали не гонят някакъв рекорд на семеен живот без секс или просто информаторът излиза от спалнята от време на време да похапне и нещо е изпуснал.

Отиваме към "Мис Силикон 2014", която се показала топлес. А как да се покаже, с ефирен вечерен тоалет? Габриела Иванова почерпи феновете си в социалната мрежа с гол кадър, въпросът е що за фенове са това? Може ли да се точат лиги по нещо, което познаваш сантиметър по сантиметър? А и трябва да призная, че рядко се възхищавам на примерите за естетична хирургия на плеймейтски тела, дори ако имах власт бих забранил на тези доктори да практивуват. Освен ако не представят основателни причини, че самата клиентка е искала да изглежда така...

Завършваме с поезия. Поезия от Елена Кучкова. Стих, който тя посвети на колежката си Златка Райкова. А сега някой да каже, че моделките са кухи! Насладете се на тази мерена реч, на която може да завиди и Оскар Уайлд:

Честит Рожден Ден, Златка Райкова!
Висока, феерична - наш'та приятелка си е епична!
Снажна като стрък трева - Влудява мъжките сърца,
А с усмивката красива - Опиянява ни ка'т самодива.
Пожелавам ти по различни пътища да пощуряваш и къдриците във весел такт да ги развяваш!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
сн 8. Като на 16 годишна какво? Дойна крава?
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Егати новината .
10
0
 
4
 
! Отговори
40+ преди 8 години
Абе и аз съм 40+ ама му желая приятен път на Г. Христов.
9
0
 
11
 
! Отговори
Prosti hora преди 8 години
Vijdam jena i polovina.. Bojinov e jenata, a tva drugoto daje ne znam kakvo e..
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За Шварценбеков нямаше ли нещо?
7
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е рубрика "Наркомани, *титутки и ***"
6
1
 
29
 
! Отговори
Емил Николаев преди 8 години
Такава тъпотия,само в нашата *** може да има....
5
1
 
42
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Ммммммобогатих се след като разгледах култовите снимки на нашите ВИП парцалки.
4
1
 
19
 
! Отговори
циник преди 8 години
Шитня ...
3
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"когато срещна мъжа, отговарящ поне на 90 % на моята представа за идеал"---Мда, видно е, че чалгаджийския "идеал" има винаги количествено изражение и се мери с мерната единица $.
2
2
 
14
 
! Отговори
Минкувица преди 8 години
Само моят Минку Мандолинков ще я научи Анелия как се става силна жена.
1
3
 
15
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
Анелия да се срещне с мен и вече никога няма да иска да се разделяме.