Кой кого? НАТО-вски F-16 или руски Су-27… до самолета на Шойгу

Русия твърдят, че машината на военния министър била в неутрални води
Обновена: 22 юни 2017 20:49 | 22 юни 2017 16:00,
301

Изтребител на НАТО F-16 направи вчера опит да се доближи до самолета на руския министър на отбраната - армейски генерал Сергей Шойгу, но бе "отпъден" от руски изтребител Су-27 над неутрални води на Балтийско море.

Още по темата

От видео в YouTube се вижда как един от самолетите на Алианса прави опит да се доближи до машината на Шойгу, но между тях застава руски изтребител.

Според медиите в Русия Су-то показал въоръжението си, поклащайки крила. След това F-16 се оттеглил, докато Шойгу пътувал за Калининград.

След инцидента министерският самолет бил ескортиран от изтребители на руската морска авиация до крайната си точка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
228
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз имам такива познати, маниаци на тема ЕФ-МЕФ 15-16 и Су-Му не знам си кой номер.Абе хора,такива жени има наоколо, вие сте седнали за глупости да ми говорите
227
24
 
17
 
! Отговори
cazzo duro преди 6 години
Вече е 21 .11 ч. в БГ. По това време/както винаги/ руския *** е порядъчно "замъглен" от нискокачествен алкохол. На "първа фаза" е. След малко започва "втора фаза" -обиждане , закани, писане на хиляди постове с ***.ло.у. мия. Към 23.00 ще му избият нервите тотално. Целия свят ще му е крив. САЩ, капитализма и дори Кутев който му плаща 0.06 лв. на пост. Мамка му, не стигат!! После идва сутринта...Миризма на мухлива панелка, фасове, вчерашната баничка и........голова болит. С боярищника е така....
226
4
 
5
 
! Отговори
Македонский Окупант преди 6 години
И ний влизаме в НАТО и ЕС.
225
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Казано по-просто, за да го разбере неграмотния матрял от русофиилистик-путинофилистии - гаврата с руската кочинаа е пълна.
224
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 230ти целия си една голяма грешка. Много алкохол или некачествен латекс.
223
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От видеото се разбира, че НАТО не бръсне нито Путин, нито Шойгу за слива !
222
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 237А този Ф-16 с един келяв двигател колко двумоторни МИГ-29 е свалил???? Мууууууухахахахахах!!
221
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Показвал си ракетите на подвеските....ахахахахаИнфантилно до немай къде...
220
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ф-16 е с един келяв двигател. Кой луд пилот ще го кара?
219
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия твърдят, че машината на военния министър била в неутрални води.......................Колко правилен литературен език.Освен това става ясно, че машината е в неутрални води, да не би да е самолетокораб?Неутрално въздушно пространство.
218
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези не бяха ли велосипедни механици?
217
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кажете ми един американски авиоконструктор за когото знае целия свят. ...Веднага ти казвам двама. Орвил и Уилбър Райт. Не ги ли знаеш?
216
5
 
22
 
! Отговори
до 227 преди 6 години
Саудитска Арабия, Израел, Ирак, Турция, Кувейт и останалите ОАЕ - всички са съюзници на САЩ. Саудитска Арабия са основния спонсор на тероризма заедно с Катар, а именно те двете скоро сключиха милиардни сделки за покупка на оръжие от САЩ, Англия и Франция. Талибаните бяха създадени от САЩ за да се борели с/у СССР. ИД също беше създадена от САЩ. Американците в момента създават и следващите терористи - така наречените "опозиционни сили" в Сирия, част от които вече се гърмят в ЕС. Та какво казваше?
215
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Грешка. Коригиране: Писах че преди време над сирия има слух за свален F-35. Всъщност се оказа че свален е бил прословутият F-22, който дори още не е участвал в бойни действия, с изключение на няколко разузнавателни и ескортиращи мисии.
214
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тъпaко точно САЩ разполага с техника от 50-60 те години. На руснаците над половината от техниката е последно поколение или малко по-стара но силно модернизирана. Не пиши глупости че ти олеква мнението. Когато е необективно не тежи.
213
3
 
4
 
! Отговори
Ст.Станков преди 6 години
Много -фили и -фоби, но малко мисъл!? Когато въздухоплаветелно средство наближи(не "наруши", а "наближи") въздушното пространство на НАТО, то изтребители се приближават и го ескортират до отдалечаване на безопасно разстояние! Кой предполага, че НАТО(радари и сателити) не е разбрало, че лети пътнически самолет придружаван от ескорт? Има и друго- ами и натовският самолет е в "неутрални води" :)
212
28
 
16
 
! Отговори
KING OF KINGS преди 6 години
Тука дедовците водят безсмислен спор..... Ако има война САЩ ще размаже Русия.1. Защото русия разполага с техника от преди 50,60 години, и тая техника я тръгне, я не.2. Съюзните на Русия са страни от 3-тия свят и то 95% мюсюлмански.3. САЩ имат най-модерната технология.4. Съюзните на САЩ са християнски страни.
211
6
 
15
 
! Отговори
Атлас преди 6 години
Всичко е ясно, Руснака минава назад заемайки позиция за атака, обаче друго не ми побира главата, ама честно.........ОТКЪДЕ ТОВА САМОЧУВСТВИЕ у натовците да се държат нагло........Явно западната *** си е повярвала много че може да провокира ХОРА.
210
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как така руският пилот е изплашил поляка?Бил му показар ракетите си !:)))Той лети зад него, бе!На кого и какво показва?ПОказва, че трудно владее машината на малка скорост и я клати като пиян.Полякът никому нищо не прави, лети си кротко с включени навигационни светлини.
209
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименПавел Сухой е един от най-добрите авиконструктори в света, заедно с Андрей Туполев и Игор Сикорски и това е признато от всички капацитети, включително и от американските такива.-------------Игор Сикорски е американец от полски произход.