Кой кого? НАТО-вски F-16 или руски Су-27… до самолета на Шойгу

Русия твърдят, че машината на военния министър била в неутрални води
Обновена: 22 юни 2017 20:49 | 22 юни 2017 16:00,
301

Изтребител на НАТО F-16 направи вчера опит да се доближи до самолета на руския министър на отбраната - армейски генерал Сергей Шойгу, но бе "отпъден" от руски изтребител Су-27 над неутрални води на Балтийско море.

Още по темата

От видео в YouTube се вижда как един от самолетите на Алианса прави опит да се доближи до машината на Шойгу, но между тях застава руски изтребител.

Според медиите в Русия Су-то показал въоръжението си, поклащайки крила. След това F-16 се оттеглил, докато Шойгу пътувал за Калининград.

След инцидента министерският самолет бил ескортиран от изтребители на руската морска авиация до крайната си точка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя в Ф-ката е оцапотил памперса 100% :) Да му връчат медал, че не е катапултирал(аз бих, ако бях във Ф-ката).Просто самолет с 50% по-голям от теб, два пъти по-бърз, три пъти по-маневрен и с около 5 пъти повече въоръжение не е нещо, което искаш да ядосваш. Хеле, че е разработва точно за близък въздушен бой и то точно срещу Ф 15/16...
207
11
 
5
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
До АнонименТова са неутрални води и полякът няма право да се приближава на такова разстояние, още повече до пътнически самолет.-----------------Напротив.Точно над неутрални води всеки има право да си лети както си иска.Рузския просзтак е трябвало да бъде нащрек и да го отпъди много по-рано.Сега ще му дърпат ушите, че е изпуснал "натрапника".
206
10
 
6
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
Да помислим малко реално.Откъде идва този Су-27?Явно е ескортиращ изтребител.Като е ескортиращ, защо изобщо е ДОПУСНАЛ Ф-16 да се доближи на една ръка разстояние от Шойгу?Някой *** рузки пилот май ще спи в гауптвахтата.45079
205
9
 
1
 
! Отговори
брат Райт преди 6 години
"Русия твърдят, че машината на военния министър била в неутрални води"Че не във води, се вижда от записа. щото самолет във вода е друго нещо - ТУ-157 например.А инак, Шойгу си е за бой след записа, който е пробутал на Путин да се излага пред Оливър Стоун.
204
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако това е вярно за чифутския ф-16 значи съм познал и явно мога да правя някакви верни преценки.
203
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Краварите са само по "уауууууу....." ефектите и нищо повече. С други думи казано " гола вада". Първо да си оправят тяхната *** и гетата и да спрат да бият и стрелят по черните и чак тогава да се репчат.
202
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествено че няма да го свалят. Руснаците знаят че пилота не е виновен че са го пратили само да лети и да се правят на важни. Да не мислите че изгаря от желание да лети до руския самолет. Все пак не е война.
201
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно защо не пишете за новината на деня - сирийските правителствени войски, въоръжени с руския комплекс С-300 са свалили еврейски самолет F-16 над Средиземно море.
200
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предполагам че системата С-300 в Сирия е свалила над Средиземно море *** самолет. Те обичат да нападат от тази посока.
199
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези пубери, които не са виждали дори Калашник, а само шарени знаменца и пишат че руският самолет е избягал назад, явно не знаят, че във въздушния бой атакуващият самолет трява да мине зад атакувания, именно задната позиция дава простор и възможност за атака. Дойдат ли ти отзад, вече не можеш да си сигурен в нищо. Така е при хората и при самолетите. Никога не допускай някой зад гърба си.
198
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мисля че в тази ситуация, рускит ескортиращ СУ е бил в пълното си право да свали полския провокатор. Това са неутрални води и полякът няма право да се приближава на такова разстояние, още повече до пътнически самолет.Мисля, че маневрата с оттеглянето на СУ-то назад е точно подготовка за атака, може би по радиоканала все пак Шойгу е наредил да не се стига до крайности.Затова Ф-чето толкова бързо се отдалечи. Знаел е до какво може да доведе провокацията му.
197
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
трябваше да му резне една ракета ако е мъж.
196
4
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 205 преди 6 години
Така е добри кунстроктори са били за времето си, само дето са умрели преди 40 години.
195
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руските ядрени комплекси БУЛАВА, базирани на подводниците 7-мо поколение БОРЕЙ могат да унищожат цялата територия на САЩ точно за 14 минути. Те са общо 24 на брой, носещи всяка (средно) 32 бойни ракети с ядрен заряд и са навсякъде. А най-интересното е, че никой не знае къде точно. Те са неуловими за сонарите.Така че не е добре да се предизвиква постоянно Путин. Той е кротък и търпелив човек, но търпението му не безгранично все пак.
194
17
 
4
 
! Отговори
Баце преди 6 години
Руските самалети сами падат. Руснаците излезнаха много навити снощи но 7 цата ги наказа в 7 мата миниута.
193
2
 
8
 
! Отговори
жалки фоби и фили... преди 6 години
Иракската армия направи повече поражения на ИДИЛ от американски и руски военни взети заедно.. не знам кво се чешете тука след като и за слепец е ясно че тия не водят истинска война там а са на почивка...
192
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Павел Сухой е един от най-добрите авиконструктори в света, заедно с Андрей Туполев и Игор Сикорски и това е признато от всички капацитети, включително и от американските такива.А това, че някакви панелни комплексари русофоби си избиват комплексите във форума на никой нормален човек не му пука.
191
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно - от рисково пилотиране се оплакват само НАТО-вци и американци. Руснаците досега не са обвинили никого в опасно близко пилотиране. Явно западните пилоти не обичат да пилотират "опасно" близо или да правят сложни маневри - нормално, може да стане беля.
190
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това, което е нормално пилотиране за руските пилоти, за НАТО-вските и американските е рисково, опасно и ужасяващо.
189
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Американски военни: Руската авиация може да неутрализира НАТО-вската за под 24 часа.Бойната готовност на НАТО е в трагикомично състояние.