Кой кого? НАТО-вски F-16 или руски Су-27… до самолета на Шойгу

Русия твърдят, че машината на военния министър била в неутрални води
Обновена: 22 юни 2017 20:49 | 22 юни 2017 16:00,
301

Изтребител на НАТО F-16 направи вчера опит да се доближи до самолета на руския министър на отбраната - армейски генерал Сергей Шойгу, но бе "отпъден" от руски изтребител Су-27 над неутрални води на Балтийско море.

Още по темата

От видео в YouTube се вижда как един от самолетите на Алианса прави опит да се доближи до машината на Шойгу, но между тях застава руски изтребител.

Според медиите в Русия Су-то показал въоръжението си, поклащайки крила. След това F-16 се оттеглил, докато Шойгу пътувал за Калининград.

След инцидента министерският самолет бил ескортиран от изтребители на руската морска авиация до крайната си точка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отпъден? По-скоро руският самальот беше отпъден и даде заден! Защото колко и да е ***, пилотът на Су-то знае че няма шанс срещу Ф-16!
167
2
 
11
 
! Отговори
Иде преди 6 години
Иде як конфликт. Ядрен.
166
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Слушайте батко сиНяма какво да слушам поредния психично нестабилен русофил. Като не е искал да идват Натовските изтребители да си беше пуснал транспондерите.
165
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След "инцидента" хроничният запек от който страда министърът е изчезнал внезапно. Медиците смятат това за чудо.
164
4
 
13
 
! Отговори
Слушайте батко си преди 6 години
Щом руснаците раздухват толкова тез инциденти напоследък, се готвят да свалят некое самолетче за отмъщение. Скоро чичко Тръмп ще го ду..ха яко
163
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До байхейсТи май скоро световната карта не си я отварял. САЩ нямат нужда да нападат Русия... те могат да ги уморят икономически както го и правят бавно но сигурно. За какво им е да нападат Северна Корея в момента? И защо мислиш, че не могат да се справят със страна която има въоражение руско от преди 50 години. За 35-те атомни бомби дори няма да коментирам тази цифра си я исмукал от оная работа.
162
8
 
6
 
! Отговори
трезвен преди 6 години
*** пак e попрекалил със самогона. Няма нито "пълнене на памперси", нито "показване на оръжия". Другари, самолетите накланят крило когато завиват! Защо сухойчето не прави това, което правят с разузнавателните самолети на НАТО? Не смеят. Новината тук е, че натовски Ф-16 успешно прихвана Мин. на отбранта на милата ви РСФСР,...уууупс, РФ. Айде честито!
161
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво *** руслямците? Повелителят на небето е дошъл да провери кои са тези *** летящи с изключени транспондери, то не, че не се знае кои си ги изключват редовно.
160
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За сметка на това натовеца толкова е акал, че ще му трябва година да събере материал за следващата си тоалетна.
159
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 167Ще изключи дедовия :) още ли вярвате на това видео в ютуб? :)))
158
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 168Чудя се ако ги няма САЩ какво ще правите с живота си защото като гледам целия ви такъв е изтъкан от това да ги мразите :) смешни сте ми с първобитното си мислене :) какво си ги мерите? Бай Никой седнал да мери на кой му е по-голям на русия ли на сащ ли докато седи в калта.
157
13
 
6
 
! Отговори
смерть россии преди 6 години
От страх Кужугетович Шойгу няма да може да ака поне една година. Хубавото е, че по този начин няма да му трябват памперси. Пилотът на американския изтребител сигурно се е заливал от смях. Този на жалкото Су-27 направи някаква смехотворна маневра и Ф-16-ката снизходително, благородно и по рицарски леко се отдръпна. Американският пилот се е погнусил най-вече, но е проявил и пренебрежение и с лек фин маньовър се позиционира на разстояние, откъде може да продължи да се гаври с Кужугетович!
156
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 161Хмммм, че защо ще ги свалят, те сами си падат!!! Вчера в Калифорния се е плюхнал един ф-овец......много "качествено" желязо....хи-хи-хи.....
155
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Следващия път някое СУ да прелети до самолета на Столтенберг и да му изключи системите както на Доналд Кук.
154
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 158Вай, вай, вай.....аз поне НЕЩО СЪМ ЧУЛ! А ти просто така си плещиш неща, за които и представа нямаш!!! ЧЕТИ КРАВАРСКИ издания!!! САМО МЕМОРАНДУМ Е ЗАСЕГА!!! Не мога да ви разбера, щом пишете тука, би трябвало да сте ПОВЕЧЕ ИНФОРМЕРАНИ!! И не четете само наши статии, в тях МНОГО НЕЩА НЯМА! ИНФОРМИРАЙ СЕ ПО-КАЧЕСТВЕНО, НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ!
153
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Големи разбирачи имало тука, ейй!
152
11
 
5
 
! Отговори
$$$$$$ преди 6 години
Полският самолет просто гo провери, нищо повече, понеже самолетът на Шойгу е бил с изключен транспондер. Иначе на видеото се вижда, че руското Су, първо се наклони на едната страна за да завие (по сведение на форумните *** да си покаже "безаналоговите" ракети). И след това като завърши маневрата, се наклони в посока на Шойгу, явно за да му покаже и на него (да го увери), че наистина носи "безаналогови" ракети да не би шапкаря в правителствения самолет да напълни памперса......
151
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рашките са напълнили памперсите. На видеото не се вижда, но освен единият еФ, зад цялата група е имало още три. Трябвало е ваттенките една грешна стъпка да направят и щяхме днес да имаме нови герои савецкава саюза.
150
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ех майка му стара, все ги сваляте тия натовски самолети пък все руски падат... аман бе
149
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ама не забравяй , че САЩ беше на страната на Русия ВСВ. ...Сега ще са от другата а Германия , Япония и Англия .