Шамари и удари от Стефан – обичайното. Но Виола така и не си тръгвала

Казвал й, че го прави за последно, после я прегръщал и се извинявал
Обновена: 29 юни 2017 19:39 | 29 юни 2017 19:15,
163
Шамари и удари от Стефан – обичайното. Но Виола така и не си тръгвала
Снимка: Facebook

Стефан Станев редовно удрял приятелката си Виола Николова. Тя обаче така и не си тръгвала от него, разказа позната на убитото момиче.

"Всеки път й казвал, че за последно го прави, защото се е ядосвал на поведението й. Следвала прегръдка, целувка и извинение", казва познатата на убитото момиче пред "168 часа".

Пред нея то споделяло, че Стефан бил много ревнив, но в границите на нормалното, тъй като тя също го ревнувала. По думите й повече от един път Стефан й е удрял шамар, а самите караници между тях били много по-чести. Всеки път обаче той се разкайвал за стореното и я молел за прошка.

Още по темата

Пред близки обяснявала поведението му с това, че когато двама души заживеят заедно, свикват един с друг и било нормално да имат дрязги и да си правят забележки. За случващото се обаче Виола не споделяла пред своите роднини, тъй като знаела, че те ще й кажат да го напусне. Тя самата дори не помисляла за раздяла.

Зверски убитата жена била родом от Лом, където учила. След като се дипломирала, заедно със своята майка се преместила на квартира в София, за да запише и висше. Така към момента на убийството тя все още била студентка в Датския колеж в столицата. Няколко месеца след като живели заедно и Виола свикнала с новото място, майка й се прибрала в родния им град.

"Помня я как идваше в село Якимово" - разказа пред "168 часа" приятелката от детството й Натали Николова.

"Има баба тук и като малка идваше, когато е ваканция. Аз съм с пет години по-малка от нея и помня как всички й се възхищавахме, защото беше много красива. След като завърши и замина за София, започна да си идва много рядко и спряхме да се виждаме".

В София момичето се запознало с 29-годишния Стефан преди около година в кафене. Споделил й, че се влюбил в нея от пръв поглед. Въпреки че бил разведен и с дете, Виола се впуснала в бурна връзка с него. Нямала нищо против Стефан да се вижда с малката си дъщеря от първия му брак, но до последно не била наясно защо и как се е разделил с бившата си съпруга. Тя не подозирала, че майката на дъщеря му е подавала редовно жалби срещу него в полицията от страх за посегателство.

"Той е добър баща и е много грижовен към малката си принцеса, както нарича дъщеря си", разказвала Виола пред близки.

Стефан редовно ходел до Троян, където работела бившата му. Оказало се, че той преследвал и нейната сестра, която била по-малка и работела в Созопол. Пътувал няколко пъти и до този град, пишел й дори и есемеси със сексуален подтекст. Станев дори два пъти нахлувал в имота на бившата си жена, като в единия случай бил под влиянието на наркотици и започнал да пали със запалка покъщнината.

"Беше като психотрилър. Малката ми дъщеря извика негови приятели. Полицията си го прибра. Голямата ми дъщеря е в абсолютен шок, тя никога не е спирала детето, което има от него, да се вижда със Стефан", разказа пред bTV екстъщата Красимира Манчева.

По думите й е могло този човешки живот да не бъде отнет и убийството да се предотврати, ако някой се е замислил върху множеството сигнали. Тя призова институциите да обръщат внимание на тях, колкото и маловажни да им се струват.

"Хората не идват да ви се оплакват, защото нямат работа", каза още жената, но подчерта, че полицията й съдействала всеки път, когато са се страхували от Стефан.

За всички тези действия на убиеца Виола не знаела. Точно преди три месеца те решили да заживеят заедно, като това било негова идея. Те намерили изгодна квартира в столичния кв. "Света Троица" и се нанесли веднага в нея.

Именно там към 5 часа сутринта, разярен от ревност мъжът взел метална тръба и започнал многократно да удря Виола по цялото тяло, след това започнал да я души. След като бил задържан, той споделил, че за да спре страданията й, е забил нож в областта на врата й. Точно там имало и дълбок прорез от средата на врата към гръкляна, което изглеждало като опит да й се отреже главата.

Малко след убийството Станев звъннал на своя приятелка, която му била много близка. Мъжът й казал, че му трябва превоз до едно място, но не можел до отиде с неговата кола. Когато тя дошла да го вземе, той й казал да се качат до апартамента му, говорейки несвързано. В този момент приятелката му попитала къде е Виола, а той й казал, че я е заклал, посочвайки дори стаята, в която е трупът. Тя обаче не повярвала, а убиецът отворил вратата, за да го докаже. Цялата стая била в кръв. Тялото на жертвата било завито с одеяло, а върху него имало плюшена играчка. Там били все още и двата ножа, по които имало следи от кръв. Приятелката на Стефан успяла да се овладее, запазила самообладание и си тръгнала от квартирата му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако нещо ми се иска да кажа на младите момичета е, да не се подвеждат по лъскави живот на така наречените плейметки. Това са много нещастни момичета. Развивайте се като личности, а не като съблазнителки защото това е най- краткия път към Ада.
82
1
 
20
 
! Отговори
жалко, но..... преди 6 години
Язък за хубавото дете, но каквото човек сам си направи, никой друг не може!!!! Защо е търпяла подобни издевателства, защо близките й не са й дали акъл какво да прави....!? Лоша работа! Загина хубаво дете заради този психопат! Дано поне присъдата е съответстваща на престъплението!
81
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ХаХаХа!Каква здрава генетика има някой с психични отклонения?Една жена търси сигурно и спокойствие.Мускулест психар който я ползва за боксова круша не е сигурност и спокойствие.
80
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук не става въпрос какво искаш, а как да го постигнеш. По важно е да имаш не огромна къща, а щастливо семейство. Когато човек промени приоритетите си, промяна и начина си на живот.
79
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За жената, която бяга от излъскани мутри, ще кажа, че това е предубеденост. Работих с подобни хора и никога с нищо не ме обидиха и нараниха. А дребни безлични човечета ми създаваха куп главоболия. Спомням си едно такова "страшилище" ми каза, но че ще счупи главата на всеки, който ме обиди. Отговорих му да не си въобразява толкова, че имам качества да се защитя без чужда помощ. Плесна с ръце, завъртя ме и каза, че затова ме уважава толкова много.
78
11
 
12
 
! Отговори
ХаХаХа! преди 6 години
Във ислямската традиция има писания и инструкции за това как един мъж трябва да се отнася със жената за да се гарантира здрава връзка! Според исляма жената е собственост на мъжа и трябва да му се подчинява. Когато жената е непокрона, мъжа има право бие жена си за да я вкара в правия път. Има конкретни инструкции за това как да бием жената без да я нараним сериозно. Тоя явно не че чел книгите.Не се шегувам! Това е истина. Ислямистите отдавна са разбрали истината за женската психология.
77
19
 
22
 
! Отговори
Йохохо преди 6 години
Поредната умна, интелЕгентна и напориста златотърсачка от дълбоката зомбифицирана беге провинция...Лека и пръст на момичето, намерило си е това което търси. Дай боже повече "мъжкари" като Стефчо, да служат за пример де, на тъпоглавите селски пачаври!!!
76
1
 
11
 
! Отговори
Ленко преди 6 години
До Гошу"..турчина я гледал като писано яйце и дори искал да се жени за нея, ама бил по-възрастен и тя не искала..."За мъртвите или добро, или нищо, но все пак - да разбираме, че е щяла да се омъжи за турчин-мюсюлманин ако той е бил по-млад ли?
75
9
 
31
 
! Отговори
ХаХаХа! преди 6 години
Поредното доказателство че жените (особено хубавите) си падат по "лоши момчета"!Ако ТОЙ се беше отнасял с НЕЯ добре - тя отдавна да го е напуснала!Жените най се привързват към насилниците които имат пари.Всичко това е дълбоко закодирано във женската психология. Жените еволюционно и посъзнателно възприемат насилниците като алфа-мъжкари. Високите нива на тестостерон, гарантират силно потомство и здрава генетика.Добрите момчета, примерните, скромните, ....... това отблъсква жените! ДОКАЗАНО!
74
4
 
29
 
! Отговори
Свидетел преди 6 години
То сега така е модерно.Хубавите момичета са луди по назобени батки.Бий ме, обичам те!Бой, обиди, драми.....това са днешните ,,връзки".В наше село е пълно с такива.Дори едва избуталите средно образование анаболчовци с А8 и BMW530 на по 15 години купени със заем се ползват с внимание от страна на момичетата.ХВАЛЯТ СЕ, че взимат наркотици и женските им се кефят!WTF?Нормално момче ако им каже ,,здравей" дори не отговарят !
73
1
 
28
 
! Отговори
Една преди 6 години
Toва, че поредната жертва на Стокхолмския Синдром е загубила живота си пределено е стяскащо. Това, че след толкова много писмени жалби полицията не е направила нищо е също стряскащо! Но за сметка на това, поведението и изказването на Главния Секретар на МВР, че "полицията не може да направи нищо докато няма престъпление налице" (разбирай докато жертвата не е заклана) е направо ШОКИРАЩО! Този човек трябва да си ходи веднагически! Той подкопа устоите на каквато и да било остатъчна държавност в БГ!
72
3
 
7
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
До 73Знам, защото я познавам ти казах, познавам и нейните приятелки. В една среда сме, излизаме по барове и заведения заедно. Та тя го е споделяла това, че турчина я гледал като писано яйце и дори искал да се жени за нея, ама бил по-възрастен и тя не искала. А че този изрoд Стефани е видял чатовете с турчина на смартфона ми го каза нейната най-близка приятелка. Тя откъде знае, не съм я питал, казвам само каквото сме си говорили по случая.
71
0
 
4
 
! Отговори
аз преди 6 години
Човекът живее на този адрес от години..., не от няколко месеца.
70
4
 
15
 
! Отговори
До Гошу преди 6 години
Никой не може да знае какво се случва между двама души, освен те самите.Ти от къде си толкова запознат? Или си богатия турски любочник?Или като всеки драскач почваш да си измисляш историйки да си интересен...Поклон пред паметта на момичето! Дано убиеца си получи заслуженото!И нека всички други да си запазят глупостите за себе си!!!
69
1
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
aз съм жена и противно на очакванията, видя ли мускулест, татуиран с лъскав джип - бягам в обратната посока.....може да имам 2 лв в джоба, но като си ги изкараш сам е най-сладко....
68
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Опитвам се да си отговоря какво точно е глупостта. И за себе си се отговарям. Една най честата нейна разновидност е да се опитваш да се надскочиш, без да си подготвен за онова, което ще ти се случи. Е, на политиците ние им плащаме глупостите, но това е друга тема.
67
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам какъв синдром е това - Стокхолмският ли, или made in Балканите.
66
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тъжно е, но българската народност се затри.Сигурно си има причини, а може и да е за добро.
65
2
 
29
 
! Отговори
До Гошу преди 6 години
Гошу, такива психопати като тоя има бол.Повярвай ми.Трябва да се даде гластност,да се пише и говори за тях,защото това със сигурност ще отвори очите дори на едно момиче,живеещо в страх от поредния шамар.Дори и да звучи тъпо,мисля че е така.Жертвата е особена порода жена....
64
4
 
51
 
! Отговори
... преди 6 години
Аз да попитам... къде е била полицията, след всички жалби и сигнали?Кварталният с огромна досада е "работил" по поредната жалба, пуфтейки, че няма оправия. Къде са били съседите?"Ааа тез пак се карат... Не ги е срам в 5 сутринта..."Обрънали са се на другата страна с досада и са заспали.А в това време кръвта на това младо, невино момиче е изтичала...Безобразие! Пишете сега статии, възстановявайте фактите. Какъв е смисълът? Момичето го няма... Съболезнования за близките.