Търси се: Умна жена, за спаринг партьор на Путин за Кремъл

"Идеалният вариант" е тв журналистката Ксения Собчак
1 сеп 2017 20:48,
44
Търси се: Умна жена, за спаринг партьор на Путин за Кремъл
Ксения Собчак. Снимка: Facebook

Кремъл търси достоен съперник на Владимир Путин на предстоящите през март президентски избори в Русия. Администрацията мисли да подбере жена за спаринг партньор на главния претендент, пише руският вестник "Ведомости", като се позовава на източници от Кремъл и близки до него експерти.

Според тях се разглеждат 5 до 7 женски кандидатури, включително 3 от партията "Справедлива Русия", четвъртата сила в парламента.

Това са Наталия Великая, оглавяваща Социалдемократическия съюз на жените, лидерът на Националния родителски комитет Ирина Волинец и Ирина Петеляева от ръководството на партията.

Друг източник, близък до президентската администрация, твърди, че е подбрана вече безпартийна жена.

"Идеалният вариант" според него е радио и телевизионната журналистка Ксения Собчак, "демонстрираща образа на модерна млада жена с желание да се впусне в политиката".

Собчак е "умна, ярка, интересна, но не отговаря изцяло на образа на типичната руска жена; въпросът е дали тя ще се реши" на такава стъпка, пише "Ведомости", цитиран от Би Би Си.
Участието на жена кандидат в руските избори от 2018 г. "ще разнообрази сценария и ще изгради поне някаква драматургия", разсъждава политологът Константин Калачов.

Засега сред най-реалните варианти е в кампанията да участва старата гвардия - лидерите на партиите от Държавната дума. Всеки друг кандидат би развил вече някаква дейност, смята обаче социологът Андрей Колядин.

Но евентуалното участие на жена кандидат ще привлече вниманието към президентските избори и ще покаже, че кампанията няма да има женомразки уклон, добавя той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ксения Собчак "умна, ярка, интересна"?Това сериозно ли? Все едно Гала от "Кафе" да стане политик. Да ме прощава горката...
27
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
търси се симпатична, напудрена боксова круша за г-н путин.
26
2
 
9
 
! Отговори
34 преди 6 години
Путин е глупaк, казваш! Интересно мнение!Добре поне, че ти си ни умен, за да не пропадне света :)
25
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Собчак е известна заради баща си и че водеше години наред тв реалитито дом-2 , чак пък умна, не че путин е умен де, руска им работа
24
1
 
1
 
! Отговори
До 32 преди 6 години
Това е поредната стъкмистика.Като оня виц, дето директорът ял пържола, шофьорът му салата от зеле, а според статистиката двамата яли пържола със салата от зеле.Там има едни, които и двеста може да изкарат, на базата на модерната медицина и парите, които имат и други, които и до 30 г не могат да оцелеят. Само за миналата година официалната статистика казва, че около 800 бр *** са застреляни незаконно от полицията по улиците на САЩ.
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 21Средна продължителност на живота вСАЩ мъже - 78САЩ жени - 80Русия мъже - 59Русия жени - 72Смятай колко е зле в САЩ и как са болни от всички болести едновременно
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На диктатора не му е нужен спаринг партньор,защото той командва парада.Путин и спаринг партньор-жена,ще е поредният театър в Кремъл.
21
0
 
2
 
! Отговори
пенко преди 6 години
Единственно жена с името " ХАВА НАГИЛА" ... ЩЕ УЧАСКВА !!!
20
0
 
9
 
! Отговори
мухобойко преди 6 години
И ние имахме страхотна жена за кандидат - леля Цецка, партийната секретарка на Плевен, ама ***.ия ни народ не можа да оцени чара, интелекта и сексапила и. Кво да праиш.
19
4
 
6
 
! Отговори
До 21 преди 6 години
Ти да не пишеш от САЩ?Там точно така се живее сега.На приматът Обонго заплата 1 млн неясно за какво, вероятно за да продължава да досажда, а 49 млн американци оцеляват благодарение на купонна система за храна.Всъщност, вместо купони са им раздали платежни карти, с които могат да получават единствено храна и облекло.И доста си познал за 45 - 50 годишните от навалицата в САЩ, обикновено на тази възраст те са болни от рак или диабет, заради липса на контрол върху храните.
18
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Търси се: Умна жена, за спаринг партьор на Путин за Кремъл"Идеалният вариант" е тв журналистката Ксения Собчакха, ха ... честито, получихме и поредната порция пропагаанднаа тъпня от Днес БГ, с любезното съдействие на Западната пропаганда.Интелекта на тази Собчак, в Русия го сравняват с интелекта на насекомо, *** или овца.Хвалбите, които цитират от Ведомости са нагласени, като се има в предвид, че Ведомости е опозиционен официоз, финансиран от американски НПО.Пак ни будалкате тука.
17
0
 
3
 
! Отговори
до 23 бегемот преди 6 години
Споко бе, ше напишат и горещата американска новина, че Сорос и неговите организации ще бъдат обявени за терористични и цялото му имущество ще бъде конфискувано. Ще ти стане ли по гот ?
16
6
 
4
 
! Отговори
Бегемот преди 6 години
Не забелязвате ли, че ДНЕС все повече напомня руски сайт?Четири от шестте водещи материала са свързани с Русия. При това не са никакви новини.
15
0
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
е..търсят. ама няша се оказа вярваща и монархист та не става. да вземат онаа *** мая багдасарян, квото е путин в световната политика, тва е оная в москвабад
14
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пример за псевдоновина. В Конституцията на Руската федерация има изискване Президентът да е под 65-годишен. Путин е роден 1952. Догодина ще е на 66.
13
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Росен Плевнелиев
12
0
 
13
 
! Отговори
Тъй ли? преди 6 години
Ам чи що ни земи Цачивата Цецка?
11
13
 
12
 
! Отговори
Престанете !!! преди 6 години
Путин си има жена, казва се Медведев!
10
12
 
9
 
! Отговори
Кратун преди 6 години
Ксения Собчак е дъщеря на кмета бившия кмет на Санкт Петербург, върл комунист, вероятно приятелче на Путин - там започва и неговата кариера. Ксения дълги години беше звезда на вскакви подигравки в руските мрежи, нещо като руската Парис Хилтън. Както се казва, играе се с белязани карти :). Да живее руската демокрация и свободен избор....
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак Жириновски и Зюганов.