Бой, изтезания... Български сводник преби жестоко секс робиня

Подлъгал я да замине с него в Холандия и там я накарал да проституира
16 окт 2017 19:20,
56
Бой, изтезания... Български сводник преби жестоко секс робиня
Снимка: Daily Mail

Български сводник принуждавал младо момиче да проституира в Холандия, системно я измъчвал и изнасилвал, а накрая я пребил почти до смърт. Историята на 20-годишната Маргарита разказва "Дейли мейл", а австриецът Норберт Чайпек, който помага на жертви на трафик на хора, дава подробности за зверствата.

Всичко започнало, когато 37-годишният Илко Тонев обещал цялата си любов на младата Маргарита и я завел уж на пътуване в Холандия. Вместо това, след като пристигнали, мъжът взел документите на българката и я накарал да проституира. Тя трябвало да продава тялото си по улиците заедно с още една българка и две нигерийки.

20-годишната жена не искала да проституира, но сводникът й я измъчвал и биел и така тя била в плен 8 месеца.

Това лято Илко Тонев се завърнал в България и накарал момичетата да проституират по родното Черноморие. Тогава двете българки решили да избягат, но сводникът бързо успял отново да хване Маргарита.

Другата жена обаче успяла да избяга и това разярило до такава степен насилника, че той пребил почти до смърт Маргарита, разказва Норберт Чайпек.

След бруталното зверство мъжът качил в колата си момичето и го захвърлил пред входа на болница. Малко след това той бил арестуван в луксозен бургарски хотел и бил много изненадан, че жертвата му все пак е оцеляла.

Впоследствие е пуснат под гаранция поради здравословни причини - преди да бъде арестуван той скочил от втория етаж в опит да избяга от полицията и така чупи прешлени. Въпреки това Илко успява да се върне по-късно отново в Холандия.

Там в началото на септември той е арестуван от холандската полиция по искане на българските власти. Вероятно той ще бъде екстрадиран в България.

Сега Маргарита е в приюта на Норбърт Чайпек, който се опитва да събере средства за лечението й.

Тя се нуждае от още операции на лицето и устата й, транспалнтация на кожа. Няма част от тялото й, която да не е засегната, обяснява Чайпек.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
40
 
! Отговори
<><> преди 6 години
Интересно как 8 месеца ще изнсилваш момиче ще го биеш и измъчваш + още 3 момичета и ......под гаранция ? Нали изнсилството беше престъпление ? Или започваме малко по млко да приемаме законите на мигрантите !?
23
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По времето на комунистическия диктатор Тодор Живков през 45 годишната руска окупация българските сводници редовно пребиваха секс робините в Холандия, но комунистическите медии тогава не го отразяваха.
22
3
 
6
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
Едната даже се запозна с един видимо швед ....и след няколко ден хукна да живее с него в съвсем друг град без никой да познава там :) даже от начало си помислих дали не е тя .
21
1
 
15
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
Познавам няколко такива дето само да им свирне някой с обещания за големи работи ...ще хукнат в кпана без да мислят !
20
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бъдете сигурни че никой насила не я е натискал, тя е приела работата с удоволствие, в българия колкото искаш момиченца има дето ще се хванат с кеф на тая работа, няма защо да действаш насила.
19
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз познавам девойчета дето се въртят от 16-годишни покрай сводниците, ама като станаха на 22-23 се усетиха че няма да ги пуснат така лесно, понабиха ги малко, пищяха, викаха, имаше пак медийни драми, и са в чужбина вече всичките, оказа се че няма да са в безопасност тука никога, след като са си имали взимане-даване с тия хора, държавата е по-слаба от сводниците.
18
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Познавам момичета които от средното още само това чакат - да станат такива. Да видят до къде води лесният живот.
17
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя какво е искала, да я канят на научни конференции ли. Щом такава е станала, ще сърба сега през сламка. Излъгали я били, тя е от години в играта, ама сега за нещо не са се разбрали и го е отнесла както всички рано или късно.
16
10
 
25
 
! Отговори
До Хммм преди 6 години
Имам един oтвpатителен познат, на когото също като теб, жените не му пускат. И той ги плещи такива като теб.
15
20
 
30
 
! Отговори
Хммм преди 6 години
Поредния ***. Все трябва да ги съжаляваш такива а историята обикновено е съвсем друга. Искала е да изкара лесни парички. Като срещне някой нормално момче си вдига човката нагоре и гледа пренебрежително. А като мине някой дядо или чеpен с мерцедес се влюбва изведнъж. Влюбва се в мерцедеса и златните му вериги българската жена нищо че тоя се държи като *** с нея. Важното е да е ВИП. Знаем ги тия истории, айде на някой друг.
14
3
 
10
 
! Отговори
Пичкар преди 6 години
Око за две и зъб за чене.
13
2
 
19
 
! Отговори
до 13 преди 6 години
Прочети статията "От-До". В момента е хванат в Холандия, но преди време е арестуван в България, прави опит за бягство като скача от втория етаж и после е пуснат.
12
7
 
2
 
! Отговори
дд преди 6 години
действието се развива в Холандия , говоря за холандската полиция
11
1
 
13
 
! Отговори
100 Карата преди 6 години
И сега какво? След като се знае КОЙКАКВО И КОГА ? Случаят не е интересен за законоприлагателите. Хванахме престъпникът,ето го. И след това КАКВО? МИИИ......НИЩО.Соу Уат,
10
0
 
48
 
! Отговори
Де Де преди 6 години
До ддЕ на ква полиция да се оплаче момичето след като съда го пуска на другия ден и след опит за убийство.....
9
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Милиционерите разследват - местят папки от едно бюро на друго
8
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОЗИ Е ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК СУТЕНЬОР!!! ТОВА ОТ СНИМКАТА Е МНОГО ПОВРЕДЕНА СТОКА!!БИ ТРЯБВАЛО НА МЕН ДА МИ СЕ ПЛАЩА ЗА ДА ЛЕГНА С НЕГО!!!
7
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
важното е че Висшия Съдебен Съвет избира нов състав и дебели чичко-пърдялници в костюми ни обясняват с вaжен вид процедурите.Тая държава е за закриване ... и точно това и става всъщност - закриване.
6
33
 
18
 
! Отговори
дд преди 6 години
това са пълни глупости , държал я месеци насила , още на втория ден отива в полицията и сводникът го арестуват на момента . Истината е , че 99% от проститутките стават доброволно такива , после като се скарат за парите и започват да реват
5
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Впоследствие е пуснат под гаранция поради здравословни причини - преди да бъде арестуван той скочил от втория етаж в опит да избяга от полицията и така чупи прешлени. Въпреки това Илко успява да се върне по-късно отновонес Ги в Холандия."Ето защо не сме в Шенген и Бегето съда трябва да бъде закрит и назначен международен такъв вижда се ,че държим рекорда на Гинес по държавата в която няма нито един виновен за нищо от преди 28 г.