Бой, изтезания... Български сводник преби жестоко секс робиня

Подлъгал я да замине с него в Холандия и там я накарал да проституира
16 окт 2017 19:20,
56
Бой, изтезания... Български сводник преби жестоко секс робиня
Снимка: Daily Mail

Български сводник принуждавал младо момиче да проституира в Холандия, системно я измъчвал и изнасилвал, а накрая я пребил почти до смърт. Историята на 20-годишната Маргарита разказва "Дейли мейл", а австриецът Норберт Чайпек, който помага на жертви на трафик на хора, дава подробности за зверствата.

Всичко започнало, когато 37-годишният Илко Тонев обещал цялата си любов на младата Маргарита и я завел уж на пътуване в Холандия. Вместо това, след като пристигнали, мъжът взел документите на българката и я накарал да проституира. Тя трябвало да продава тялото си по улиците заедно с още една българка и две нигерийки.

20-годишната жена не искала да проституира, но сводникът й я измъчвал и биел и така тя била в плен 8 месеца.

Това лято Илко Тонев се завърнал в България и накарал момичетата да проституират по родното Черноморие. Тогава двете българки решили да избягат, но сводникът бързо успял отново да хване Маргарита.

Другата жена обаче успяла да избяга и това разярило до такава степен насилника, че той пребил почти до смърт Маргарита, разказва Норберт Чайпек.

След бруталното зверство мъжът качил в колата си момичето и го захвърлил пред входа на болница. Малко след това той бил арестуван в луксозен бургарски хотел и бил много изненадан, че жертвата му все пак е оцеляла.

Впоследствие е пуснат под гаранция поради здравословни причини - преди да бъде арестуван той скочил от втория етаж в опит да избяга от полицията и така чупи прешлени. Въпреки това Илко успява да се върне по-късно отново в Холандия.

Там в началото на септември той е арестуван от холандската полиция по искане на българските власти. Вероятно той ще бъде екстрадиран в България.

Сега Маргарита е в приюта на Норбърт Чайпек, който се опитва да събере средства за лечението й.

Тя се нуждае от още операции на лицето и устата й, транспалнтация на кожа. Няма част от тялото й, която да не е засегната, обяснява Чайпек.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
57
 
! Отговори
Питър преди 6 години
Значи, като дойде Видов ден, *** като този ще ги наредим в първите редици, до политици и съдии. Смъртното наказание действа много добре на такива изверги.
3
5
 
56
 
! Отговори
Надето преди 6 години
Този заслужава някой да му отреже онази работа.
2
7
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Впоследствие е пуснат под гаранция поради здравословни причини"Да живее българския съд. Пропаднала балканска смръдлива ***. Дано по-бързо изчезне тази пропаднала дупка от картата на света!
1
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ае за тез полиция няма ли???