Жените в Азия – дефицит! Секс куклите се продават като топъл хляб

Ужасът да чакаш момиче: Аборт, дом или убийство?
16 окт 2017 21:10,
69
Жените в Азия – дефицит! Секс куклите се продават като топъл хляб
Снимка: архив, Reuters

Днес в Азия жените са със 100 милиона по-малко от мъжете, алармира френската журналистка Бенедикт Мание в своето изследване "Когато жените изчезнат. Изтребването на момичетата в Индия и Азия". Китайската й колежка Мей Фонг разкрива жестоките последици от политиката за едно дете в семейство и как днес секс куклите заместват изчезващите жени.

Бенедикт Мание изтъква ужасяващата статистика, според която в много страни в Азия, особено в Китай и в Индия, дори днес момичетата се “елиминират” - след ехографския преглед или при раждането. В книгата си “Момичето на татко” психотерапевтките Вероник Моралди и Мишел Гобер пишат: “За съжаление все още съществуват страни, където раждането на момиче е определяно като нещастие, а дъщерите се възприемат като тежко бреме.

Как са намалели толкова? Изчезват след множество аборти или удушени при раждането, отровени с токсични билки или просто изхвърлени на улицата, разказва 168 часа.

След такива безкрайни зверства мъжете нямат право да се оплакват някой ден, ако се окаже, че за тях не е останала нито една жена. От предложение за споделяне на съпруги до наемане или закупуване на секс кукли са различните методи, които се практикуват в Китай, разкрива журналистката Мей Фонг – носителка на “Пулицър” за книгата си One Child: The Story of China’s Most Radical Experiment. Книгата й е забранена в страната още преди да е издадена и авторката се принуждава да търси методи за разпространението й извън Китай.

В своя статия за “Форин полиси” Фонг подчертава, че дори и политиката за едно дете да е официално отменена през 2015 г., последиците от нея са огромни. Заради наложените ограничения милиони семейства в страната избират да имат синове, като дъщерите или са абортирани, или са давани за осиновяване, а в някои случаи – дори са убивани малко след раждането. Според изчисленията до 2030 г. мъжете в Китай ще са с 30 милиона повече от жените. Това е причината професорът по икономика Сие Дзуошъ от Джъдзянския университет да предложи да бъде въведена възможността мъжете да споделят по една съпруга.

Специалистът изтъква, че заради предпочитанията за мъжки рожби в страната на всеки 118 момчета се падат по 100 момичета и в близките години това ще означава, че жените за брак няма да достигат. Професорът обяснява, че богатите китайци ще могат да си намерят съпруги, но ще се увеличат практики като бракове по сметка, принудителни женитби, както и трафик на жени от съседни държави. Ученият обяснява, че най-трудно ще е за бедните китайци и затова стига до шокиращото предложение те да имат право да споделят по една съпруга и моногамията да не бъде единствената легална форма на съвместно съжителство. Предложението му е осъдено като неморално.

Според журналистката Мей Фонг липсата на жени е осезаема дори днес, което е огромен стимул за индустрията на секс куклите. Доскоро едно от най-използваните приложение в страната е Ta Qu – символът на което е банан. То дава възможност анонимно да се наемат изключително реалистично изглеждащи секс кукли на цена от 45 долара на ден. Приложението е толкова популярно, че е широко отразено в международни медии, което кара властите в Китай да го забранят.

Според изследване на "Глобъл таймс" пазаруването на секс играчки за мъже от онлайн платформи се е увеличило с над 50% за последните няколко години. 65% от купувачите са мъже на възраст между 19 и 29 години, а най-купуваните артикули са именно секс куклите. Те съвсем не са просто надуваеми играчки, а вече са толкова съвършени, че дори могат да бъдат объркани с жива жена. Вече съществуват андроидни кукли, които имат “запаметени” повече от 50 секс пози. Те са със затопляща се кожа, а някои дори имат възможности за “говор”.

Разбира се, модерните модели са скъпи – цената им варира от 8 до 15 хиляди долара. Но пазарът толкова бързо се разраства, че се продават какви ли не варианти на цени, достъпни почти за всеки. Миналата година китайска компания дори раздаде на своите необвързани служители мъже вместо бонуси за нова година именно секс кукли. Журналистката Мей Фонг подчертава, че въпреки забраните индустрията за секс кукли процъфтява в последните години и днес вече не са изолирани случаите самотните мъже да “живеят” с кукла вместо с жена. Някои дори без да се притесняват ги возят в колите си или дори ги вземат със себе си в метрото. Други пък използват куклите като метод да не изневеряват на съпругите си, пише в. “Мирър”. Много китайски мъже, на които се налага да живеят далеч от семейството си, предпочитат да си купят висококачествена кукла, с която да споделят нощите си. Така твърдят, че и съпругите им са много по-спокойни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: Азияженисекс кукли
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
2
 
5
 
! Отговори
Чан Кайши преди 6 години
Там където се раждат много мъже избухва война.Така беше по време на трите войни в България.Така беше и в бивша Югославия.Така е било и с Германия между двете световни.Така било и с Япония между двете войни.И в Испания преди гражданската война.Господ го е решил.Бъдещето е на Азия и БРИКС.Бат Бойко каза че БВП на Китай Русия Индия Иран и КНДР вече е по голям от Г 7.Така че травеститите от НАТО да купуват вазелин и да тръгват към Азия.Краят им е близо.
47
2
 
4
 
! Отговори
Тъпанар преди 6 години
Не искам да звуча брутално, но точно тези нации - Китай, Индия, Индонезия и още няколко други е нужно да се из.***.де.ра.стят малко или да си праскат кукли. Там живее половината чпвечество на Земята. Ако им се даде възможност да се размножават безнаказано, до къде ще стигне всичко?
46
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НЕ САМО ТАМ . . .Би ли уточнил какво разбираш под привилегии за жените? Дали това, че жена ти работи наравно с теб, плаща данъци и спазва закона и на всичкото отгоре вечер след работа готви чисти и пере е привилегия? Ако да, жените са привилегировани, голяма привилегия е да работиш на пълен работен ден и после още няколко часа вкъщи.
45
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НЕ САМО ТАМ . . .В мюсюлманския свят хората не се отказвали от дъщерите си?! Уааааа! Е, ти изкърти миФката! По-гениално нещо не бях чувала! Само дето от време на време ги пребиват с камъни, на площада, ама иначе много ги обичат. Да не говорим за хилядите убити момиченца още при раждането, защото да имаш момиче не е престижно и тя изобщо не е човек.
44
6
 
1
 
! Отговори
НЕ САМО ТАМ . . . преди 6 години
И В МНОГО ДРУГИ ДЪРЖАВИ Е ТАКА . Което говори единствено за семейните им закони . И у нас вече има такива признаци . При такъв семеен кодекс и такова семейно правораздавне естествено че никой няма да иска привилегирована жена . И ще се стреми да се отърве от нея час по-скоро !!! Това е причината - привилегиите за жените и беззащитността на мъжете пред всички закони . В мюсюлманските страни жените нямат привилегии и там родителите не се отказват от дъщерите си . Не съм мюсюлманин не симпатизирам.
43
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 50Китай е над милорд, Индия също! Ако не си забелязал проблемът не е, че няма достатъчно деца, а че децата са предимно от мъжки пол.Та пази Боже, китайците да се вслушат в съвета ти да правят по 15 деца! Е, тогава не войни, не световен град, не болести, ами не знам какво ще стане!
42
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 50Мдааааа, друго си е да ползваш жените само за разплод и да умират при раждането на 10-ото.
41
7
 
2
 
! Отговори
малкия содому преди 6 години
"Като няма женички, има козички!"- Судуму, 160 санта, от Габруву до Млад....
40
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали знаете какво е каза. Айнщайн за простотията и Вселената? Е, тия са поредното доказателство, че е бил напълно прав!!!
39
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
че те са от едно тесто бе
38
3
 
8
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Айде, индийците ги знаем що за стока са, ама китайците не вярвах, че и те са толкова смотани. Ами ще дойде време, когато търсенето ще определи предлагането и тази тенденция ще се обърне. Тогава вече всички ще искат момиче и ще го дават само срещу дебела зестра, ама от страната на момчето :)))
37
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То пък едни кроасани, с палмова мазнина!
36
0
 
10
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Ахахахахааааааа.....това е дъното за човечеството! Колко много простотия броди по този свят!
35
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами че то и тука е така. Кроасаните са кът, повечето са кифли.
34
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С жена добре, с жена зле. Няма пълно щастие.
33
10
 
4
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Комунистическото мислене, няма проблем да убиваме жените, после няма проблем да делим жената на двама мъже. И не е по-драстично от нашето "демократично" мислене, да питаме детето от кой пол иска да бъде и да го пробваме ту така, ту така, да му подарим хормони. Когато хората си мислят, че всичко е въпрос на решение, което ти се хареса днес, което ти е приятно и удобно, така се получава. Единствено разбирането, че има ред, който е даден свише, пази хората от все по-големите абсурди.
32
2
 
32
 
! Отговори
ДОБРА ИДЕЯ преди 6 години
Имам предложение - ДА ИЗНАСЯМЕ РОМКИ, РОДНО ПРОИЗВОДСТВО В АЗИЯ! И ние си решаваме проблема, и те. Да започват веднага мисионери да преподават китайски във Факултето...
31
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами не е лесно да си и...т! Не искахте дъщери, на ви сега кукли!
30
5
 
19
 
! Отговори
А бяла раса ще има л преди 6 години
Френските журналистки да си гледат нашите проблеми, че от черни и араби вече не е Европа, а да не мисли Китай, те ще се оправят. И без това при тях липсата на жени е най-сигурният контрацептив, така че няма лошо да намалеят малко
29
2
 
9
 
! Отговори
Професор преди 6 години
Нашите алоджийки да учат Китайски....