Съботен бис: Враца ми е Cat York, полята на Нови хан – VIP

Най-интересното от родния шоубизнес през седмицата
15 сеп 2018 16:30, Александър Попов
24

Валери Божинов се завърна, лафовете му също. Снимка: Facebook

Началото на есенния сезон в родния шоубизнес раздвижи пластовете и клюките, припомни стари антигерои, на сцената се завърна и Валери Божинов.

Северозападът трябва да му издигне паметник, защото само с едно изречение той може да задвижи в бъдеще туристическия поток. Божигол сравни Враца с Ню Йорк, а нищо чудно само до няколко седмици "котетата" в града да станат повече от бутиците в Ню Йорк. Е, трябва да внимават, защото Дъртото коте - Биляна Дол, със сигурност драска лошо. Гаджето на головия хищник вече обяви, че ще акостира във Враца. Ако не друго - поне кубиците силикон в пределите на града ще скочат с хиляди.

Бившата котарана на Валери - Николета, пък се оказа, че все още носи неговата фамилия. Поне така пише в международния й паспорт. Което навява на мисълта, че двамата все още не са разведени. Докато Божинката сравнява Враца с Ню Йорк, Божинова акостира на Бахамите и поплува сред прасета. Плеймейтката продължава с екскурзиите извън страната с гаджето си Николай Михайлов, като и двамата се радват на лукс по време на безработица. Футболистът все още е без отбор, а Николета не можа да осребри участие във VIP Brother, макар да се смяташе за сигурена. Засега тя продължава да поддържа интереса към себе си с голи снимки, но феновете вече знаят всеки сантиметър нейна кожа, а липсата на ефир я обрича да се движи в еднопосочната лента на пътя на забравата.

Няма как да подминем VIP Brother, който тръгна в началото на седмицата. Добрата новина е, че българският зрител отсвири шоуто и резултатите са налице - най-ниските рейтинги може би в цялата му история. Това със сигурност води до няколко извода:

- Има голяма вероятност това да е последния сезон, което ще обрече на бедност редица популярни личности. Чийто талант им носи приходи само от риалитита.
- На зрителите им омръзна от измислени герои, които се смятат за VIP. А в същото време са важни единствено за семействата си.
- Скандалите и жълтенията лека-полека минават на заден план и вече "не продават".
- Фактът, че в новия каст половината участници ще участват в сюжета колкото и диванът в дневната, показва, че форматът с известни е тотално изчерпан. Българинът не иска да се асоциира с подобни личности, не се разпознава в тях. И не го интересуват.

В сезона "Женско царство" в главен герой се превърна метросексуалният Валентин Кулагин, който "храни" всичко наред. Младежът, който твърди, че е гримьор на звездите, видимо се е подготвил с компромати, истини и полуистини за всеки от ВИП-овете. Които са в небрано лозе, защото са си мислили, че влизат в шоуто, ще потичат на пътеката във фитнеса, ще си говорят за "колосалните си успехи" и в крайна сметка ще излязат по-известни. Но Кулагин ги започна - с кого спят, какъв е бизнеса им, жегна мъжете, че са известни заради жените си. На Нора Недкова пък не й трябва никой, тя се излага сама. Извади на показ слаб речник, неграмотност, нахалство, желание за облаги - качества, характерни за много от девойките, дефилирали на безсмислени конкурси.

Присъствието на някой си Ричард, който станал Мистър София и иска всички да го разпознават на улицата, показва само, че плеймейтки има и сред силния пол. Но тъй като е с едни гърди назад, едва ли ще раздава автографи след като напусне Нови хан.

Винаги съм се чудел защо VIP Brother насочи интереса си към естрадата и защо тези изпълнители станаха част от това риалити. Да, сигурно имат нужда от този хонорар, голяма част от тях са към края на творческия си път. Но заслужават ли си тези хилядарки да се излагаш в национален ефир, защото участието в шоуто не е "много шум за три дни" - следите остават. Не е като по тяхно време - появи се статия във в. "Работническо дело", следващата не се знае кога. Сега наред са Ваня Костова и Ева Найденова, които не си говорят от 20 години, подливат си вода, обвиняват се в различни грехове, включително и за правене на магии. Може лицемерно да се направят на приятелки, за да замълчат отново след като приключат участието си. Но тези дрязги освен да свалят имиджа на "Тоника" друго няма да постигнат. Както няма да има и победител.

Иначе честито на Веселин Плачков, Петко и Яна, Лора Караджова, Мира Добрева, които ще поседят, ще си вземат парите и по живо, по здраво.

Ние продължаваме с една позабравена героиня от същото шоу - Енджи Касабие. Клюките донасят, че мислела за развод, тъй като нейният съпруг - Мистър Ливан 2014 Рабих Ел Зейн, харесвал нощния ни живот и лесно предаващите се пред чара му силиконки. Рабих си падал по руси девойки с големи гърди, много ботокс в устните и всевъзможни подобрения, точно както жена му, която е лягала под ножа вече 4-5 пъти. Класика в жанра! Но поне доказваме, че можем да накараме всеки чужденец да сложи рога на половинката си.

В обществена тема се превърна и новият клип на Азис. Защото в него участва Цветана Манева. Актрисата е постигнала немалко на сцената, участва в обществения живот, но нека не забравяме, че тя бе една от галениците на соц строя, а после и на демокрацията. Посланието е силно, но защо е в песен на Азис остава загадка. Все пак Манева беше и депутат, пък такива послания тогава не чухме... Самият Азис пък добре се подкова с реклама преди да стане водещ във VIP Brother, но самото му представяне в ефир е доста слабо и незапомнящо се. А и фактът, че има проблеми с данъчните води до олекване на цялата идея. Колкото до песента - няма смисъл от разбор. Има хора, които ще я харесат, други - не.

Ето, че идва ред и на Сузанита. Непълнолетна тийнейджърка, която е готова на всичко за малко известност. Когато е без покритие обаче тя е обречена да остане в миманса. Ако говорим за музиката й - тя продължава да си е там. Ако говорим за самочувствието й - това вече е друга тема. Тази седмица стана ясно, че България се оказва тясна за таланта й и тя искала да емигрира. Къде? Най-вероятно никъде. Чужбина е доста разтегливо понятие, а там, за да пробиеш, си трябва талант. Не брояч на гледания в YouTube. Не голи снимки в Instagram. Да не споменаваме, че някои от нейните снимкови акции в социалните мрежи противоречат леко на родното законодателство. Но така или иначе няма кой да се заеме с нея, още повече, че и родителите я подкрепят. Иначе последната й хвалба е, че си е надула устните с хиалурон и забележете - не боляло.

От тази седмица ще трябва да свикваме и с новата Мис Плеймейт Жанета Осипова. В социалните медии вече я определиха визуално като хибрид между Сузанита и Луна на млади години. Само от полурускинята зависи дали ще затвърди подобно мнение и интелектуално.

Завършваме с една неприятна констатация за родните ВИП-ове. През последния месец съдебните власти и прокуратурата се захванаха с бизнеса на семейство Арабаджиеви, които са спонсори на редица звезди, други изкарват прехраната си покрай тях, намазват и почивки с екстри на Френската Ривиера. Тази седмица сред потърпевшите попадна и Алисия, тъй като към ареста се запътиха семейството на нейния любовник Георги Станоев-Бирмата. Фолкпевицата ще прекрати и купоните с неговата майка, известна в светските среди като Лидка Скалата.

Минавайки през новините от седмицата няма как да не завършим по Йовков:

Замислен, Моканина се върна при овцете си и се залови отново за цървулите, които правеше от нещавена волска кожа. "Бяла лястовичка - мислеше си той. - Има ли я?". Но нещо го подпираше в гърдите, мъчеше го. И като пусна шилото и погледна към небето, той извика:

- Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
18
 
! Отговори
прасетата ядат ли... преди 5 години
Беше ми интересно да разбера дали някое прасе се е опитало да захапе силиконът на Николет4ето.
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичките тези са скандални, защото правят резили, пък Азис защото взе, че се очовечи.
14
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Завършека по Йовков е невероятен .
13
1
 
30
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
От това плуване с прасетата ще вземе да се пръкне някое праси.
12
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие оставете " Враца като Ню Йорк, само че по малка" на Валерито, той там се майтапи, но вчера като завършиха наравно 1-1 с Витоша Бистрица Валерито явно дрогиран казва" Важното е че победихме с положителен резултат". Впрочем той и за Враца и Ню Йорк може да е бил дрогиран.Напълно е възможно.
11
0
 
40
 
! Отговори
ха ха преди 5 години
браво Сашо , този ти е от добрите съботни бисове :)))
10
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те прасетата не са гнусливи животни.
9
1
 
28
 
! Отговори
Нашенец преди 5 години
Нерде Лом,нерде Лондон...
8
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А тия от Ню Йорк кво казват по въпроса?
7
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя пък , къде сравнява врачанските пущиняци с тия от Ню Йорк. Къде е Шветско, къде Съветско.
6
1
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Снимката на Николета с нерезите е много хубава. Това е най-правдивата и снимка.
5
3
 
20
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 5 години
Мисля че не на място беше Йовков?защото от така написаното излиза че всички за които е писано по горе са с големи житейски проблеми.Е да им имат големите проблеми обикновените хора
4
2
 
52
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 5 години
Еееее най-после да дадат нещо хубаво на снимка бе...какви са милички и трите, с какви хубави зурлички...а бе там едно нещо с очила и гумени части разваля снимката, ама пак бледнее пред гуцките и много са не види
3
0
 
50
 
! Отговори
88 преди 5 години
А този Кулагин наистина ли е метросексуален или си е обикновен ***.дал.
2
10
 
30
 
! Отговори
КОНСА преди 5 години
Враца е като Пуси Йорк пълно е със селски котенца готови
1
1
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоз съботен бис е малко като каталог на ***...