Съботен бис: Хиляди студенти ще пътуват за САЩ... Не няма да пътуват!

Време е за нова доза смях с ген. Мутафчийски
28 мар 2020 20:25, Александър Попов
119

Тази сутрин журналист зададе въпрос към ген. Мутафчийски - "Хиляди български студенти се готвят да пътуват за бригади в САЩ в края на май. Възможно ли е?". "Хиляди български студенти не се готвят да заминат", гласеше отговорът, който предизвика смях по време на брифинга.

Защото най-известният генерал в момента започна да отговаря в стила на меметата, които вече са повече от официално заболелите от коронавирус.

Миналата седмица ви показахме какво е "родило" народното творчество, време е един бис и за втората част. Вижте ги в галерията ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
6
 
2
 
! Отговори
Петър преди 4 години
Какво го генералосвате тоя?! Някой виждал ли е снимки на истински генерали, какви заслуги са имали, какви постижения, харизма, какво достолепие са имали генералите ни само до преди няколко десетилетия?! В днешно време, в което партийците са ограбили всички институции, всички активи на Родината ни, за да станеш Генерал или Професор е необходимо или поне достатъчно да си *** и някоя бивша охрана на Т.Живков примерно да ти "ментор". Никакъв генерал не е тоя ***, а медийна звезда.
89
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Снимка номер 19 е кощунствена, подигравателна, отвратителна. Снимка номер 22 е супер!
88
0
 
14
 
! Отговори
Handel преди 4 години
До Анонимен #30Ще останат един пожарникар, който все повече и повече заприлчива на патрона си Тодор Живков, един генерал, двама счетоводители, единият от които ръководи лиспващото образование, а другия - липсващото здравеопазване (защо ли лисват?), депутатката Мента Пенджурова, кояро си пази рентата от мутренските застрахователни компании, и една тълпа безполезни калинки.
87
0
 
3
 
! Отговори
който оцелее преди 4 години
до "Немо Продължение"Нали затова е тази карантина, да разтегляме във времето заразата. Но за съжаление инкубационния период е дълъг, а ако развиеш инфекция, лекуването е също дълго - 2 седмици и накрая май процентът да оцелееш в полеви условия е нищожен. Сметката ти е вярна, с малко отклонение. Това си е тиха война. Та накрая който оцелее, бъдете спокойни управлението няма да падне, за тях винаги има.
86
2
 
13
 
! Отговори
i'm преди 4 години
Има някои много силни попадения! С глас съмс е смял :D
85
1
 
5
 
! Отговори
One преди 4 години
До asdЧакай той тепърва започва скоро ще стане интересно.
84
3
 
1
 
! Отговори
Losho ide преди 4 години
Abe kqf e toia virus deto tolko vi plashi?Razboliavame se , ozdraviavameE nekoi mozhe i da hvqrliat topa , no rano ili kqsno vse shtiaha da go hvqrliatAide holan...Vazhnoto e ticvocha da ritne kambanata po skoro
83
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поздравления, Немо, оценката Ви е професионална!
82
34
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе вие и на тоя ли му вЕрвате?След царо, боко, костов и тоя ли трябва да ви се изреди? Само питам. Иначе патос има, изнервен, строг, пуфтящ, много уморен. Идол на поробения българин.
81
11
 
15
 
! Отговори
Немо Продължение преди 4 години
Хайде да посмятаме:7 млн. население x 70% ~ 4,9 млн. заразени4,9 млн. заразени x 5% ~ 245 хил. хора с усложненияВ България по статистика съобщена официално има около 1400 респираторни апарата.(по традиция, вероятно ,част от тях са завити с чаршафи в някое мазе и само се водят на книга)Но понеже "Господ е българин", хайде да намалим "служебно" бройката на хората с усложнения до...50 000..Е, разликата между хората с усложнения и броя респираторни апарати ще ти даде горе-долу смъртните случаи
80
5
 
13
 
! Отговори
Немо преди 4 години
До 80.Мисля че казаха всичко необходимо, но вероятно ти е убягнало.Този вирус се разпространява много по-бързо и лесно в сравнение със сезонните грипни вируси и би заразил много по-голяма част от населението (70-80% според прогнозите).Иначе не е по-опасен.Различното е и това че белодробните усложнения които предизвиква са специфични и доста тежки в сравнение с гриповете.Около 5% от заразените с него получават подобни усложнения, а смъртността е 2-3 %.
79
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а как се говтят да пътуват? гребане или на бътерфлай?
78
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До asd.За сега е скучен, но ще има и замбита. След тоалетната хартия ще свършат гримовете, ще почнат да падат ексненшъни, нокти,мигли..... ще имаме и зомби апокалипс още малко търпение.
77
1
 
34
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
"Тази сутрин журналист зададе въпрос към ген. Мутафчийски - "Хиляди български студенти се готвят да пътуват за бригади в САЩ в края на май. Възможно ли е?". "Хиляди български студенти не се готвят да заминат", гласеше отговорът"Кратко,ясно и дълбоко съдържателно.Или както се казваше в казармата "Казвам, показвам,наказвам"Да се наблегне на последното.
76
2
 
9
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Глупости на колелета!
75
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само журналисти със съмнително ментално ниво могат да обсъждатподобна, никому не нужна тема.САЩ и Бългаия са затворили границите за чужденци. И дълго ще е така.За какво говорим?
74
8
 
24
 
! Отговори
Е? преди 4 години
Смешно ли ви е днесаджии? Като стане като в палермо гладни бунтове, хич няма да ви е до смях.. Ха ха ха
73
37
 
21
 
! Отговори
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!!! преди 4 години
Президента подсигурява безплатни бързи тестове за CoVid-19 за всички желаещи. Не е необходимо да се ходи в болница или лаборатория, достатъчно е да изпратите фекална проба на адрес:ССофия 1123, "Дондуков" 2 (Заседателна зала)
72
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До (-_-) 81Статистики има. Намери си.
71
17
 
31
 
! Отговори
(-_-) преди 4 години
Добре де защо не се извади статистика колко жертви има всяка, подчертавам всяка година от грип? За да се нагнети страх сред хората, защото явно се преразпределят пазари и ресурси. Тоя вирус не е страшен въобще! Заболелите вероятно са поне 10К в тая изстрадала земя (бг-то) и каквооо 4 баби загинали!? След преболедуване хората се възстановяват и край... Или нещо друго има, което не казват?