Орлов мост отново е блокиран, изникна нов палатков лагер

Домати и яйца по сградата на Министерския съвет
Обновена: 7 авг 2020 22:58 | 7 авг 2020 22:58, Камелия Цветанова
764

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Движението в района на Орлов мост отново е блокирано от протестиращи в 30-ия ден на антиправителствени протести в столицата. Демонстрантите отново разпънаха палатки на възловото кръстовище, след като рано тази сутрин при полицейска акция беше премахнат палатковия лагер.
Още по темата

Пространството между Ректората и Орлов мост тази вечер беше превърнато в пешеходна зона. 

Както всеки ден недоволните от властта, които искат оставките на премиера Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев, тръгнаха от Министерския съвет и стигнаха до Орлов мост.

 Правителствената сграда беше обсипана с яйца и домати.

Движението по булевардите "Дондуков" и "Цар Освободител" също беше блокирано по-рано от стотици протестиращи, събрали се в "триъгълника на властта" за поредната вечер на антиправителствен протест в София. Полицейското присъствие в района е видимо по-малко от предишните дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


764
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
486
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко бе ,една мома те направи за смях пред света .....! Ми как ще ръководиш държава бе....?
485
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Връщане назад няма.Тиквун ще тупа топката докато може-едно напред,едно назад,но края му е близо.Не смее да си подаде оставката,защото много олигарси са му пълнили чекмеджето и ако не си изпълни обещанията към тях,ще го свитнат като стой та гледай.
484
21
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На улицата са адвокати,лекари,инженери,политолози,икономисти,студенти в престижни западни университети ,както и местни такива,хора от целия политически спектър,дошли да изразят волята си за сваляне на хунтата,която ни управлява и възстановяване на правовия ред и демократичните структури в страната.
483
18
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цялото герберунгелско войнство е налазило всички сайтове да лъскат имиджа на властта и да плюят протестиращите,а вожда се е скрил като пл.х и не смее да се покаже от страх да не го залее народната "любов".
482
23
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Събудили са се група наркомани на заплата
481
17
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България се събуди.Ние сме много търпелив народ,но всяко търпение си има край.Самозабравилата се върхушка не разбра това,живеейки в своя виртуален свят.
480
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Запряне,запрял си до една тиква и не можеш да я прескочиш.Внимавай да не се спънеш,че си в критическата възраст.(за мъжете трагическата).
479
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на протестиращите
478
25
 
14
 
! Отговори
Фигуранти преди 3 години
Тая *** дето виси по цял ден по кръстовищата не представлява народа.Разкарайте ги! Освен това подвежда по-наивните млади, че нещо хубаво ще се случи след тези протести, а е точно обратното. Истинската мафия и вика мафията долу.
477
11
 
21
 
! Отговори
до 625 преди 3 години
Вчера Президента излезе при протестиращите. Виж живият ви идол Боце от четвъртък се е покрил и изпрати да лае по телевизията палета си от Бургас....
476
9
 
18
 
! Отговори
До 620 Анонимен преди 3 години
"Хора без работа! Пак някой друг им е виновен... Нарушавайки закона протестират срещу нарушаването на закона. Яко!"А защо оставихте така наречената провинция (защото за вас няма друга България освен София) БЕЗ РАБОТА?! НЕ С НИСКО ПЛАТЕНА РАБОТА - АБСОЛЮТНО БЕЗ НИКАКВА! 2.5 милиона напуснаха България, за да оцелеят. И сега ги питате какво искат?!
475
7
 
8
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Не щат и не щат Боковите фенове да разберат, че "аз гиебъ с 200", казано за приятели и съюзници, е диагноза. Камаут. Лекинко им просветеа фмозъчетата и затова предлагат да заплюем и руснаци, и американци, щото не знаят точно откъде им идва :))) Не знаят кой точно го е набутАл на идола им удупарата. В името наебача с 200 трябва да се изолираме от света като С. Корея и да построим храм на Тиквата.
474
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай Запряне, ако досега не си разбрал какво искат протестиращите, значи си отговаряш на името.
473
18
 
17
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Щом полицията позволи на 200 надрусани да затворят пак площади и улици , значе окончателно държавата е превзета от бившата Държавна сигурност , оглавена от Фигуранта ! Виждаме дин безсилен , безволев, страхлив Борисов, който наистина е време да си ходи и да остави държавата на произвола ! Вече са поръчани 5 трилиона рубли. От 1-и септември ще имаме нова национална валута - рублата ! Да ни е честит новия Девети септември ! Новото знаме на България е червено , с ч.у.к и сърп + лика на Фигуранта
472
14
 
30
 
! Отговори
Запрян преди 3 години
Кореняк софиянец, на 58 години съм. Снощи отидох до протестиращите на Орлов мост за да ги попитам какво искат. Първият ми обърна гръб, а едно от момчетата язвително ми изкрещя в лицето: - ***, ще ти направя братче! Прибрах си се у дома. Речникът ми бе дотук.
471
11
 
16
 
! Отговори
Словянин преди 3 години
Чудя се на чия страна да съм, ама не съм на Боко-Гешевата.
470
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора без работа! Пак някой друг им е виновен... Нарушавайки закона протестират срещу нарушаването на закона. Яко!
469
13
 
9
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Време е всички софиянци да ходят да изсипват сметта си пред американското посолство и пред руското посолство. Там да сложат канапета , пиана , кашпи, пейки и цял ден да свирят с вувузели и тъпани. Само тогава "великите" сили ще разберат какво е протест !!!!! На работа със сметта , софиянци !
468
18
 
15
 
! Отговори
Сата Н преди 3 години
Боко трябваше да си подаде оставката още при първия запис и да не прави циркове. Политик, който позволява да бъде записан да говори такива неща, е стреляна гилза. Той е загубил доверие вече, само кьоравите му подръжници могат да се успокояват, че "абе, той така си говори". Признанието, че еббе съюзниците и партньорите си, го унищожава като политик.
467
25
 
7
 
! Отговори
тошо преди 3 години
ОСТАВКА !! ВЕДНАГА ! МУТРИ - ВЪН !!!