Протестиращите не се отказват, разпънаха шатри пред Президенството

Тази вечер се очаква пореден протест пред МС
546

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

След като тази нощ след намесата на полицията бе свалена блокадата на булевард „Цар Освободител“ и Орлов мост, протестиращи започнаха да се събират и да разпъват шатри и палатки пред Президентството, видя фоторепортер на Dnes.bg.

Още по темата
Около 20 часа тази вечер се очаква да се проведе поредния протест в Триъгълника на властта.

Както е известно, при развалянето на блокадите в София рано тази сутрин бяха задържани 12 лица, като 8 от тях са за това, че са отказали да се подчинят на полицейска заповед и да освободят кръстовището. Още няколко лица бяха задържани за установяване на тяхната самоличност.

Малко по-късно всички те бяха пуснати от ареста на Първо РУ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


546
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
324
3
 
12
 
! Отговори
Кака Мара преди 3 години
Днес един човек каза за Радев,че е "сватбен генерал"!На въпроса - Какво е това?-" Ами, назначен е да организира сватбата, а иска да спи с булката! ":-)))
323
3
 
13
 
! Отговори
Голямата заблуда преди 3 години
Голяма част от населението иска развитие и промяна в държавата.Разликатае обаче,че тази част иска това да стане по демократичен начин,с провежданетона избори когато им дойде времето,а не с ексцесии,предизвикани от жадни завласт лица.Това не се разбра от РР и камарилата му,които сънуваха революционна ситуация и узурпиране на властта.РР,Божков,с ексклузивното участие на Цв.Василеви прокопиевите кръгове и актьорското майсторство на триото,Мая,ХрИв прелъгаханякои,платиха на други,но ...не стана
322
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБерастката *** се тресе от паника и разделение. Мухобойко предаде щафетата на говорителчето от ВМРО, а тролчетата са плъзнали по форумите да бранят вождовете с маниери на *** ...
321
4
 
11
 
! Отговори
Деса Простакеса преди 3 години
Другари, някой иска ли кафе?Уважаеми другари, някой да иска кафенце?
320
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лесно е да си комунист в свободна държава, но я пробвай да си свободен в комунистическа държава.
319
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До тиквен Тонко Еееееееееее до скоро поне пишеше правилно.
318
13
 
2
 
! Отговори
Някой си преди 3 години
Божков ще намери пари да им плати. Ако няма Дилян Пеевски ще помогне финансово. Има хора обаче дето са намразили ГЕРБ и не са платени. Отчаяни и без работа,какво да прави друго българинът?
317
2
 
18
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Днес веднъж минах по Орлов Мост с колата,но го напртавих с кеф както никога досега:):):)Светофарите светят зеленоооооооо:):):)Данчо Караджов бате:):):)
316
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За кукловодите изход назад няма!За жалките подизпълнители- също!Тези, които изхитряха - Трифонов и Нинова,се спотаиха като мишки!Лежерните коментари по Фейсбук не хранят народна вяра, това ще се види напролет,а не по Маркет Линкс!Сегашната мимолетна еуфория към "лодкаря" Хр.Иванов и софийските психодесни ще спихне след 6 месеца!Като запее коса, ще видим резултата..
315
3
 
9
 
! Отговори
Никога повече БСП преди 3 години
До 359 БСПДругарю, ако беше диктатура щеше да си в някоя тухларна или каменоломна с чук в ръка. Ама какво ти обяснявам вие това го умеете най-добре с диктатурата, корифеи сте в тази област.
314
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Импийчмънт съд и затвор за нищоправеца - Г. Марков!
313
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки има право на мнение.
312
2
 
16
 
! Отговори
::ПЮЮ преди 3 години
Време е Радев да почерпи с кебапчета и бира.Нали е народен човек?Кво се е стиснал?
311
1
 
11
 
! Отговори
до БСП преди 3 години
Другарю, кога шъ обираме Мандрите със Сиренето и Кашкаваля???А, Луканкъ и Ракийкъ шъ има ли?Ми, другарките по колку пъти шъ ни пускат - по два или по три?Венсеремус, другарю!!!!!!
310
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБерастиии празнувате лиии ?Празнувайте че скоро ще ви секнат тролските заплатки. Крадците на държавни пари ще напълнат гащите скоро ....
309
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е там може да им врътнат и по едно президентско . кафе
308
0
 
9
 
! Отговори
Профил на купувача преди 3 години
Парите и или обещанията за политическо развитие са дадени,значи следваи работата да се свърши.Тя няма да има успешен край,властта няма да падне.Но участниците в опитите за сваляне си създават алиби-направихме,каквото можахме.Виновни ли сме,че хората не ни харесват,не искат ние да вземамерешенията кой къде може да се движи,смятат че им пречим.Остава утешението,че който е харчил пари за плащане на протеста,е генерирал заетост за няколкодесетки или стотици хора.А мечтите за власт са мокри...
307
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От 5500 души 15 са пили и кво !?!
306
4
 
12
 
! Отговори
Доклад преди 3 години
При разрушаването на палатковите лагери са извършени и проверка с дрегер! От 15 лица 4 са от 0.75 до 2.4 промила. Установени са също така лица с креминално досие и един чужденец!Професори и IT - специалисти не бяха открити!
305
4
 
2
 
! Отговори
НОЩНО ШКАфЧЕ преди 3 години
ЧЕКМЕДЖЕТО ЗАЕДЕ!!