Слаб интерес мести Red Hot Chili Peppers в "Армеец"

Преиздават местата за седящите фенове на американския квартет
Обновена: 6 юли 2012 11:30 | 6 юли 2012 11:30,
103
Слаб интерес мести Red Hot Chili Peppers в "Армеец"
Местят концерта на Red Hot Chili Peppers, за да бъде избегнат резила американците да свирят пред рехава публика.Снимка: Reuters

Концертът на Red Hot Chili Peppers ще бъде преместен в столичната "Арена Армеец" поради слабия зрителски интерес, въпреки че американският квартет е сред най-гледаните на живо през последните две десетилетия.

Датата на шоуто, което беше планирано да бъде на открито - на стадион "Георги Аспарухов", си остава същата, 1 септември, съобщиха от организатора "София Мюзик Ентерпрайсис".

Решението е продиктувано от това да бъде спестен резила на група от такъв ранг, която да свири пред рехава публика.

Още по темата

Ценовите категории на билетите за Red Hot Chili Peppers и позиционирането им спрямо сцената в „Арена Армеец“ ще бъде абсолютно идентично с това на стадиона.

На терена също има три зони за правостоящи. На трибуните пък ще има четири зони за седящи.

Всички билети за правостоящи ще са валидни и мултифункционалният комплекс на „4 км“ без да бъдат презаверявани.

Седящите места ще бъдат издадени наново, за да съответстват на номерацията и секторите в залата.

Процедурата ще бъде максимално облекчена и може да бъде осъществена от понеделник - 9 юли до 1 септември 20:00 часа, когато започва концертът.

Пропуските се продават и на касата на „Тикетпро“ в Билетен център НДК, Централният офис на Тикетпро и на касата на „Арена Армеец“ София, включително и в деня на концерта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
0
 
! Отговори
Ния Крайчева преди 11 години
Продавам 2 билета за Ред Хот, билетите са от тези за 90лв (седящи места), но ги продавам за 80лв (колкото са по принцип правостоящите). Телефон за връзка : 0895 638 624 Ния
80
0
 
0
 
! Отговори
София преди 11 години
До АтанаскаКаква му е оригиналната цена на билета?
79
0
 
0
 
! Отговори
Атанаска преди 11 години
ПРОДАВАМ БИЛЕТ
78
4
 
4
 
! Отговори
Просто фен преди 11 години
Интересът към тази група не е такъв, какъвто беше през 90-те. Аз лично бях един от първите, които започна да ги слуша, както и G 'N R още през 1988 в комунизма. Просто тази музика ми омръзна, както и на много от старите кримки, с които я слушахме по купони и на касетофон на батерии в парка. Това е положението, омръзват.
77
0
 
13
 
! Отговори
Рок фен преди 11 години
Как няма да е слаб интересът, като ,за съжаление, днес почти всички слушат гадната противна чалга!!!?
76
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Slab, slab...zastoto povecheto mi priateli fenove na RHCP otdavna ne sa v Bg/ i az gi gledah skoro na fantastichen koncert/....V Bg ostana samo chalga.....za sujalnie....
75
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чушките са супер дори и в зала :) Аз предполагам, че в залата дори е възможно звука да е по-добър(някой да сподели за качеството на звука там). А сетлистът, които свирят на европейското турне е убийствен!
74
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е какъв интерес щом не е цеца, драгана или ивана?
73
1
 
22
 
! Отговори
ozzy преди 11 години
interesa e orgomen ama kintite sa mnogo ......tva e ne pishete gluposti tva ne e chalga grupa da hodiat vsichki bakshishi i prodavachki v mola
72
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз пък няма да отида, защото забраниха пушенето на стадиони.
71
1
 
25
 
! Отговори
Gargamel преди 11 години
Те са супер и в зала - аз ги гледах в зала и ми харесаха. И сега пак си имам билет от три месеца. За всички мрънкачи - сто процента и половината сте нямали, а и сега нямате намерение да си купите билет ама държите да си изкажете глупостите - то и за другите концерти е така, който иска да отиде си купува билет и ходи без да мрънка. Иначе за 20 лева може да си купите билет за Д2 - въпреки, че аз лично и толкова не бих им платил.....или за без пари - на площада Пайнер.
70
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
posers
69
3
 
18
 
! Отговори
№ 1379 преди 11 години
Тези които ги слушат повечето отдавна са в Америка , както някой отдолу писа по добре някоя югославска турбо фолк певачка , такъв материал остана със силен балкански акцент .
68
33
 
10
 
! Отговори
мумифициран преди 11 години
От скрина с нафталина - Red Hot Chili Peppers!
67
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Интересът никак не е слаб, купуваме си билетите късно, защото ни писна от отменени концерти, отменени участия на отделни групи или промяна на датите! Концертът трябва да е на стадиона!!!!!!!
66
7
 
8
 
! Отговори
Pet преди 11 години
Това е проблемът всъщност. Българина чака послушно последния момент за всичко. Ако наистина ти се ходи на концерт си взимаш билет. На подобни банди концертите се разграбват за часове. Нали ти е дадена дата и час след 5 месеца. Какъв е проблема? Зает ли очакваш да си тогава.
65
9
 
12
 
! Отговори
fan преди 11 години
Нищо протиш Ред Хот, но са бая поувехнали,няма кой да отиде масово за тия пари еле пък в Армеец. Чудя се и на тия които отиват на Гънс- велика група-велики песни, че и повече,нооо пуснете си в youtube който и да е лайф да видите момчето колко вече е уморено.Жалко, всички сме отраснали с това, но времето не прощава, няма Слаш, некви пичове нещо свират за билет колкото една пенсия. Кризата има добри страни за да дойдат да свирят такива групи, но това е грозната страна на кризата.Героите са уморени
64
2
 
29
 
! Отговори
Фен преди 11 години
От "София Мюзик Ентърпрайз" за пореден път се оляха жестоко от алчност.
63
12
 
10
 
! Отговори
Pff преди 11 години
Да извикат Цеца да подгрява... Няма да им стигне и Васил Левски тогава. Глупава ***...
62
1
 
16
 
! Отговори
skunka преди 11 години
Направете концерта на стадиона ,не се излагайте,не бъдете алчни,защото в крайна сметка излизате *ати мишоците.