Най-дразнещите изпълнители през последните 10 години

Музикантите, които искрено ни притесняват
12 апр 2011 17:28, Екип на Dnes.bg
0
Най-дразнещите изпълнители през последните 10 години
автор: Атанас Пеканов

Като погледнем назад и ни се струва, че бързо изминаха първите 10 години от началото на века. Ако си пуснем мейнстрийм телевизиите обаче, ще ни се стори, че времето, когато по тях се въртяха песни като Desert Rose на Sting и Ms. Jackson на Outkast целодневно са много далеч. През последните две години вече част от нещата, които ни предлага главно американската конвейрна музикална индустрия започнаха да ни идват в повече, затова решихме да ви припомним някои от най-ярките примери на последните 10 години за това как комерсиалната музика започна да придобива все по-ужасни измерения.

10.Jonas Brothers
 Jonas Brothers - SOS

9. Miley Cyrus
За първите две позиции няма да задълбаваме много, защото все още поне тук в България не сме усетили чак такова влияние от тези тийнейджъри, така смело лансирани на света от Дисни. Все пак парчетата им са доста скучновати и плоски и вече са привлекли сериозна hate-маса.

Miley Cyrus - Party In The U.S.A.

8. Justin Timberlake
Доста незаслужено по мое мнение, но съвсем обективно е да кажем, че JT има доста недоброжелатели, особено сред мъжете. Нежният му глас, обединен с множеството танци бая време дразнеха голяма част от мъжката аудитория, макар че успехите му и добрите му парчета не са хич малко.

Justin Timberlake - What Goes Around...Comes Around


7. Nickelback
И тук можем да кажем, че прекалено сърцераздирателните мъжки вокали и текстове донесоха на групата доста анти-фенове. Въпреки това трябва и да отбележим, че песента Photograph успя да пробие тази вълна на антипатия.

Nickelback - Savin' Me

6. Ke$ha
Една от поп звездите на последните две години, така и не показа нищо различно от всичките й колежки, освен може би, че е доста по-отворена да пее за сексуалния си живот. Без съмнение има възможности за развитие в България на чалга попрището.

Ke$ha - TiK ToK

5. Britney Spears
Предвестницата на teen pop-a от началото на последното десетилетие ни показа как не трябва да се прави. След като беше мило момиче за няколко години, я видяхме за дълго време като една доста депресирана и закръглена жена със склонност към наркотиците.

Britney Spears - Gimme More

4. Paris Hilton
Милиардерската дъщеря беше решила преди няколко години, че след като така и така не знае какво да прави с парите си, трябва да обремени публиката с гласа си. Изглежда обаче, че и самата тя бързо се усети, че призванието й не е точно това. Може би пък го откри преди време в една друга сфера.

Paris Hilton - Stars are Blind

3. Tokyo Hotel

Тук вече става въпрос за сериозно травмиране на младите хора. Международна слава, не особено впечатляващи парчета, гротескна визия и масова истерия около тях. Взривоопасна комбинация, която за наша радост вече отмина.

Tokio Hotel - Ready Set Go


2. Justin Bieber

Може би единствения изпълнител, който стана световно известен и обичан, и въпреки това има много повече хора, които го мразят и не могат да го гледат. Все още не ни е ясно няма ли закон, който да забрани използването на американските деца за зомбирането на другите американски деца. Към него спокойно можехме да добавим и друго такова име - Rebecca Black, с мъчителната й песен Friday, но силно се надяваме, че тя ще остане единственото от това момиче, след като парчето е набрало рекорден брой unlike в youtube.

Justin_Bieber feat. Ludacris - Baby

Rebecca Black - Friday

1.Lady Gaga

Това вече си е феномен от световна величина. Най-карикатурното и ужасяващо същество завладя света преди около две години и не иска да ни остави на мира. В началото дори имаше някои възможни за слушане парчета, а и май има талант за певица, но гнусните клипове, крайните публични изяви и повтарянето до побъркване на нейните парчета, направи от Lady Gaga обществено зло. Не мога да си представя какво би било това нещо, което да я измести от първото място в тази класация.

Lady Gaga - Bad Romance

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари