Цецо Елвиса представи видеото на песента си за Евровизия

Вижте клипа на „Love goes around”
Обновена: 5 яну 2012 11:02 | 5 яну 2012 11:02,
5
Цецо Елвиса представи видеото на песента си за Евровизия
Снимка: PR

Цецо Елвиса представи официално видеото към песента „Love goes around”, с която ще атакува конкурса "Евровизия". Режисьор на клипа е Васил Стефанов, а в него участие взимат музиканти от група „Акага“, танцьорката Димитрина Русева-Дима и близката приятелка на Цецо - моделката и актриса Гери Дочнева.

Песента на Елвиса и Даниела Златанова, по музика и аранжимент на Светльо Къслев  и по текст на  Мариела Нейкова, се нареди на второ място по брой точки в първата пресявка на 64-те песни допуснати за прослушване.

През последните две години Цветелин Атанасов живее и работи на Канарските острови, където взема участие в шоу продукция, в стила на Вегас, с артисти от Америка, Южна Африка, Русия и Англия.

 


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Цецо Елвиса
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
ели преди 12 години
С голямо удоволствие я слушам.
5
3
 
2
 
! Отговори
иво преди 12 години
Не е за Евровизия , *** пък е лекичко и приятно
4
4
 
4
 
! Отговори
Елвис ми е идол ! преди 12 години
Стига с това "Елвиса".Крайно време е този Цецо да започне да уважава този, за когото се мисли - а и да си създаде свой собствен имидж, ако изобщо може !
3
4
 
2
 
! Отговори
Канарите.... преди 12 години
Какви Канарски острови. Този човек ходи не мил не драг по софийските сукаци от години. Той сам знае, че нищо не може да прави, това го зноят и близките му, които го издържат.
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нищо особенно!
1
3
 
5
 
! Отговори
BG преди 12 години
Всеки път да правиш едно и също нещо и да очакваш различни резултати - това е глупостта. Не видяхте ли, че единственият път когато направихме пробив в Евровизия беше българска песен с народни мотиви. А те продължават да ми се правят на *** американци, да пеят на английски и всеки път да са последни. Просто използвайте печелившият вариант - бъди себе си, т.е. България.