"Остава" с три концерта в Румъния

Бандата ще забие заедно с приятелите си от КUММ
Обновена: 19 яну 2012 11:19 | 19 яну 2012 11:19,
3
"Остава" с три концерта в Румъния
Снимка: Монте Мюзик

Три концерта в рамките на този уикенд ще изнесе “Остава” в Румъния. Групата ще забие в клубове в Букурещ (петък), Клуж (събота) и Търгу Муреш (неделя).

Това е второто посещение  на “Остава” в северната ни съседка по покана на румънските инди рок звезди КUММ след януари 2011 година.

“Остава” и КUММ се сближават още през лятото на 2008-ма, когато двете групи свирят на една сцена на унгарския фестивал Sziget. В следващите три години румънската алтернативна рок банда банда е чест гост в България с участия в София, Пловдив и на морето.

Междувременно “Остава” записват следващия си сингъл и работят върху английска версия на песента “Лека нощ”.

В края на миналата година групата обяви и конкурс за неин ремикс, чиито срок  изтича на 31 януари. Първите два ремикса избрани от групата и феновете ще бъдат включени като бонус тракове в предстоящия нов албум.

На 9 февруари Свилен и компания ще представят официално видеото на сингъла  “Лека нощ” в Sofia Live Club, след което ще зарадват почитателите си с концерт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Остава
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
1
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Тия са една много *** група, с много нескопосана музика, може надявам се, да си останат в Румъния.
2
3
 
1
 
! Отговори
s преди 12 години
Абсолютно ненужен метериал, който не е нито новина нито ПР. Никой не се интересува вече от Остава. Като се разходи човек из обороните места за креативно обсъждане, обмяна на идеи, виждания, мечти и др, се вижда, че в БГ има съсвем друг ентертеймент живот, а не този който разни таргет неоиентирани медии(като мп3бг, днесбг, нюзбг, автора, вести и прочее) и Строежа се опитват да ни предложат. Добре, че има ФБ.
1
4
 
1
 
! Отговори
.................... преди 12 години
Значи групата ОСТАВА ЗАМИНАВА за Румъния, така ли?