Куката герой в новото видео на "Остава"

Групата представи клипа към парчето "Лека нощ"
Обновена: 10 фев 2012 13:46 | 10 фев 2012 13:38,
3
Куката герой в новото видео на "Остава"
Мариан Вълев с музикантите от "Остава". Снимка: Булфото

Група "Остава" представи официално своето ново видео към най-новия си сингъл "Лека нощ". Премиерата премина под формата на концерт в столичен клуб снощи.

В клипа се разказва историята на едно семейство, в ролята на бащата е актьорът Мариан Вълев. Той нашумя през последните месеци с образа на Куката от българския сериал "Под прикритие".

За разлика от екранния си образ, тук Вълев не е лош герой, а самотен баща. В ролята на детето пък е  малкият Борислав Малденов.

Режисьор на видеото е Мартин Илиев, а оператор Борис Славков.

От няколко месеца момчетата от „Остава“ работят по записите на три нови парчета, които ще бъдат част от предстоящ албум на групата. Той се очаква да излезе на пазара през септември тази година.

 


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Остава
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
17
 
! Отговори
[it преди 12 години
група остава са всичко друго, само не 'момчета' всичките и членове са над 30 и 40, и ако бяха ***, вече щяха да са станали дядовци. понел?
2
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Остава е една най-добрите БГ групи.Успех момчета да ни радвате,още дълги години.
1
3
 
20
 
! Отговори
Савчо преди 12 години
Мариан Вълев е от Варна и е известна личност от подземния свят.Доста дълго време държеше заведение в центъра на град,доста популярно в криминалните среди.Публична тайна е симпатията която той изпитва към кокаина.Ако помните той участваше във филма "Граница",където е@@ше една коза.Има и още доста пикантерий към него,но не мисля да ги споделям с вас.Познавам го лично и образа на куката му се отдава толкова,защото много се доближава до него.......Голям е!!